Autors Tēma: Normāls Cilvēks  (Lasīts 18838 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies ineshuks

Re: Normāls Cilvēks
« Atbilde #180 : 2014. gada 18. decembris, 22:19:07 »
oi, i neviens cic te neko nedara... ...tik jaaapjuusmo nesaprastais gjeenijs...

Atslēdzies Es456

« Atbilde #181 : 2014. gada 18. decembris, 22:19:12 »
baacien, apskaties uzmanīgi, praktiski neviens īpaši receptes nekritizē. Problēmas ar izteiksmes līdzekļiem. Par boršču, nu smieklīgi apgalvot, ka kāds zin, to vienīgo un pareizo, tāpēc tauta  pamatoti aizrāda.

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #182 : 2014. gada 18. decembris, 22:22:37 »
katram savs darāmais. blogs un/vai grāmata nav vienīgā mēraukla.

lai jau veicas pārdot arī ārpus prezentācijas, kur fanes sasārtušiem vaigiem bij sanākušas... žēl nudien nav, un neskauž ar nedrusku... :)

Atslēdzies Pūka

« Atbilde #183 : 2014. gada 18. decembris, 22:59:40 »
Grāmatu nopirku, kaut cena likās par augstu. Pašķirstīju - nu kur jūs tur atrodat tās rupjības? Man netrāpījās ar pirmo sitienu.

Es saprotu, ka dažiem nav pieņemams NC komunikācijas veids vai personība. Nu un, vai tāpēc kašķi celt? Nu nav jābūt psihologam dižam, lai klātienē sastopoties, saprastu, kāpēc tāds komunikācijas veids. Un saprotot to, ne tik nav vērts kašķi celt.

Nu paņemiet to, kas patīk un viss. Nevarat paņemt pat recepti , jo personība krīt uz nerviem? Ok, arī tā var būt. Nu nelietojajat, neņemat receptes, bet nafig kašķainus komentārus drukāt!

Man arī NC komunikācijas stils neiet pie sirds , nu un?

Atslēdzies NormaalsCilveeks

« Atbilde #184 : 2014. gada 18. decembris, 23:28:53 »
Izlasīju, ko te NC sarakstījis. DDDDD Iekūlies kā circenis pelnos, i atkāpties nav kur. Jātur iesāktais kurss :) ))). Par олбанский йазыгг, kaut arī sevi pozicionē kā   йа ацкое креведко, būtību šķiet nesaprati. Tā nav valoda, kuras mērķis ir bezjēdzīga rupjības demonstrācija, tā ka аффтар жжoш, выпей йаду.

skaties uz to prasti bez emõcijām ...
kas būtu fotorecpetes "izsmalcinātā filoloģu dialeKta" otrais satori ?
vai tomēr sis pasnieKšanas veids ir "paņemis publiku. ko a ?
ATBILDI PUIS ?

a atbilde ir prasta kā ķieģelis - ja par tevi nerunā, tad tevis nava

jā man ir aPzināti izvelēts šads pasniegšanas stils, un ?  UN TAS DARBOJAS !!!!

Atslēdzies Es456

« Atbilde #185 : 2014. gada 18. decembris, 23:50:51 »
Da sen es sapratu Tavu fišku. Un tāpēc pārņem skumjas

Atslēdzies NormaalsCilveeks

« Atbilde #186 : 2014. gada 19. decembris, 00:03:31 »
Da sen es sapratu Tavu fišku. Un tāpēc pārņem skumjas
a ko gribēji ? piena upes un ķīseļa krastus ?
dzīve ir skarba - un visu izsaka nauda
jo vairāk apmeklētāju, jo vairāk kliksķu uz reklāmām, jo vairāk man būs pensijas fondā ...
jā fotoreceptes.lv ir MANS pensijas fonds ...
kas mani un manus mazbērnus nodrošinās līdz mūža galam ...
« Pēdējās izmaiņas: 2014. gada 19. decembris, 00:09:02 no NormaalsCilveeks »

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #187 : 2014. gada 19. decembris, 09:26:33 »
Galvenais, lai nav no asinīm vārītas...
un ne tikai ir gan zobi sisti, gan purns asinīs bijis par to kā plovs un borščs ir jāgatavo ... gribēji zināt kamdēļ tā ? būtu nākusi uz grāmatas prezentāciju ... a savādak KLUSĒ !!!

Man tas viss pie kājas. Neinteresē.

Atslēdzies Mao

« Atbilde #188 : 2014. gada 19. decembris, 13:55:10 »
Nu es personīgi atbalstu NC stilu savu preču un pakalpojumu virzīšanā. Neatbalstu, ka bieži lieto "Aizver muti", bet kopumā, ir ok. Uztais skandālu ap sevi un visi lūr, ko tirgo, kas tirgo. Lēts un efektīvs paņēmiens. Un netirgo jau galīgu sūdu. Un auditorija - veči. Normaļno.

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #189 : 2014. gada 19. decembris, 13:58:16 »
Aaa, visa lamaashanaas un neesosho muskulju demonstraacija ir investiicija mazbeernu naakotnee :D tas noteikti vairos apmekleetaaju skaitu :)

Atslēdzies Mao

« Atbilde #190 : 2014. gada 19. decembris, 14:21:46 »
Nu tā laikam iecerēts. Es pats neuzskatu, ka 100% gadījumos arī antireklāma ir reklāma (ir redzēti gadījumi, kad tirgus neuzķerās un tad ir pavisam slikti, jo pirceju nav, bet ienaidnieki gan saradušies), bet šis nebūs tas gadījums.

Atslēdzies Es456

« Atbilde #191 : 2014. gada 19. decembris, 14:44:26 »
Nupat piedzīvojām centienus noturēt auditoriju ar provokatīviem paņēmieniem blakus smilšu kastē. Ko nu?
Ai, varētu jau daudz pateikt, bet jebkurš teikums tiks tulkots, ka skaudība un sevis demonstrācija. Tā ka, lai veicas.

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #192 : 2014. gada 19. decembris, 15:55:53 »
Rakstiibas stils receptees lai nu ir kaads ir, bet paareejaa komunikaacija- nuu, tak neteerees sapraatiigs cilvis resursus uz kaadu, kursh sho uz "poda" suuta... ir tuukstoshiem labu pavaargraamatu alternatiivai (ok, vb to autori ne taadi vien preteklji, bet mees to vnk nezinaam ;) )

Anete Goba

• Viesi
« Atbilde #193 : 2014. gada 19. decembris, 17:49:18 »
Veelreiz jautaaju, kas tev ir ar to NC. Ko vinjsh tev izeedis? Lai kaadi kraani, draiskulji apkaart grozaas, nekad neesmu redzeejusi, ka tevi kas kratiitu, pat visaadas rudzupukjes, kas naturaali uzbrauc. A vot NC, njeponjatno..

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #194 : 2014. gada 19. decembris, 17:53:28 »
Patiesībā ir neforši un foruma principiem neatbilstoši mesties iztirzāt konkrētu personību. Sen tēma ir prom no Noskaņojums/Priecājos.