Autors Tēma: Kā tikt pie vakcīnas?  (Lasīts 5668 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Emīlija

Kā tikt pie vakcīnas?
« : 2021. gada 20. aprīlis, 11:12:20 »
Tātad - kā tikt pie vakcinēšanās?Neesmu ne ārsts, ne skolotājs, ne hroniķis, ne resna, ne virs 60...
Tikai un vienīgi dzīvajā rindā? Sasodīts, nav tik daudz brīva laika...

P.S. Sirsnīgs lūgums ignorēt šo tēmu tiem, kurus vakcinācija biedē līdz nāvei vai neinteresē

Atslēdzies Amālija

Atb: Kā tikt pie vakcīnas?
« Atbilde #1 : 2021. gada 20. aprīlis, 11:19:09 »
Piesakies mana vakcina lv. Viņi zvana.

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #2 : 2021. gada 20. aprīlis, 11:19:47 »
Tak es jau sen pieteicos. Ņifiga nezvana

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #3 : 2021. gada 20. aprīlis, 11:21:25 »
Vĕl var zvanīt uz 8989. Var paveikties.

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #4 : 2021. gada 20. aprīlis, 11:22:07 »
saruna ar ĢĀ, kurai dienas beigās pudelītē ir palikusi pēdējā deva, bet klients nav ieradies....sarunā, lai zvana Tev - to devu drīkst izmantot, lai neiet zudumā..

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #5 : 2021. gada 20. aprīlis, 11:22:41 »
Mani vērojumi no tvitera ir pretrunīgi. Tie, kas vakcinējušies ārpus prioritātēm un rindām, pārsvarā paši neatlaidīgi apzvanījuši visas iespējamās vietas.

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #6 : 2021. gada 20. aprīlis, 11:25:51 »
Var pieteikties pie sava ģimenes ārsta. Ja paveicas un kāds neatnāk vai pēkšņi atsakās no vakcīnas, tad, lai devu nelietu ārā, tā tiek citiem.
Kamēr rakstīju, Nakats jau to pašu pateica... :)

Atslēdzies fiasko

« Atbilde #7 : 2021. gada 20. aprīlis, 11:27:23 »
Jā, daži man zināmie ļaudis - vai nu sirsnīgi piesekojuši kādai vietai, kur vakcinē un dienas beigās paliek pāri vakcīnas, un tad ir gatavi aizskriet, vai kārtīgi parunājuši ar savu ģimārstu, kādu diagnozi var pievilkt "aiz matiem".

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #8 : 2021. gada 20. aprīlis, 11:29:30 »
Varbūt aizbraukt, kur piedāvājums pārsniedz pieprasījumu?  Bija taću ziņās, ka, piemēram, Daugavpilī  lērums dzīvās rindas vakcīnu pāri palicis. Ja es gribētu, drośi vien tā izdarītu.

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #9 : 2021. gada 20. aprīlis, 11:32:26 »
Varbūt aizbraukt, kur piedāvājums pārsniedz pieprasījumu?  Bija taću ziņās, ka, piemēram, Daugavpilī  lērums dzīvās rindas vakcīnu pāri palicis. Ja es gribētu, drośi vien tā izdarītu.

Skat teikumu par to, ka nav tik daudzbrīvā laika.

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #10 : 2021. gada 20. aprīlis, 11:34:35 »
saruna ar ĢĀ, kurai dienas beigās pudelītē ir palikusi pēdējā deva, bet klients nav ieradies....sarunā, lai zvana Tev - to devu drīkst izmantot, lai neiet zudumā..

neesmu pārliecināta, ka mana pastulbā ĢĀ, pie kuras jāiet ar sagatavotu diagnozi tam, kas man sāp, un kura skatās uz medmāsiņu  - pamās piekrītoši ar galvu vai nē viņas runas laikā, vispār nodarbojas ar vakcinēšanu. Bet rīt man būs iespēja to pajautāt, paldies par ieteikumu.

Atslēdzies fiasko

« Atbilde #11 : 2021. gada 20. aprīlis, 11:44:50 »
Vēl jau tāds sīkums - lai ir ĢĀ prakse, kurā notiek potēšana. Manējā to nedara. Bet to var noskaidrot pirms iešanas!

Atslēdzies reno

« Atbilde #12 : 2021. gada 20. aprīlis, 11:45:15 »
Parunā nopietni, jo gan es, gan meita dabūjām pie ĢĀ. Es speciāli pašā sākumā pieteicos , meitai piezvanīja, ka pēc stundas ir brīva vieta. Dēls ir pieteikts, gan jau dabūs. Mana ĢĀ prakse ļoti enerģiska

Atslēdzies reno

« Atbilde #13 : 2021. gada 20. aprīlis, 11:45:53 »
Vēl jau tāds sīkums - lai ir ĢĀ prakse, kurā notiek potēšana. Manējā to nedara. Bet to var noskaidrot pirms iešanas!

Nosūdzi VM

Atslēdzies fiasko

« Atbilde #14 : 2021. gada 20. aprīlis, 11:47:38 »
Nosūdzi VM

Par ko nosūdzēt? Viņi jau var izvēlēties (vismaz pagaidām), potēt vai ne. Bet es savu devu piektdien dabūju, mamma, kas pie tās pašas ārstes, arī jau dabūja savu devu.