Autors Tēma: Vai man kā homosex ir vērts sev ieviest girlfriend?  (Lasīts 2734 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies nakata kngs

Atb: Vai man kā homosex ir vērts sev ieviest girlfriend?
« Atbilde #15 : 2021. gada 23. aprīlis, 12:34:48 »
Man pazīstams biseksuālis, kuram bija arī stabilas attiecības ar vienu geju...pēkšņi apprecēja vienu "katoļu zosi", kura dzemdēja puiku...pēc tam šis uzreiz atgriezās attiecībās ar geju, izšķīrās no "zoss" un viņam tagad ir oficiāls dēls....man no malas to redzot, jau sakumā šķita, ka tas ir plāns.... 

Atslēdzies Kundalini

« Atbilde #16 : 2021. gada 23. aprīlis, 12:47:41 »
No jogas lekcijām - homoseksuālisms bloķē 1.čakru, kas ir ļoti svarīga čakra, jo tā atbild par pārējām 6 čakrām, ir balsta čakra. Ja kāds grib sev dabūt blokus  un vēlāk smagas slimības, lūdzu, karogs rokā un uz priekšu...

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #17 : 2021. gada 23. aprīlis, 12:50:01 »
Citāts: Kundalini
No jogas lekcijām
Kurš par šo kaut ko prasīja?

Atslēdzies Adam Gontier

« Atbilde #18 : 2021. gada 23. aprīlis, 13:53:11 »
Vienkārši gribas sajusties, kā tas ir - būt boyfriendam meitenītei.  :thinking: :thinking: :thinking:

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #19 : 2021. gada 23. aprīlis, 14:02:04 »
Citāts: Adam Gontier
Vienkārši gribas sajusties, kā tas ir
Jau iepriekš kvalificējot viņu par "stulbu katoļu zosi"?
1. Es Tev neticu.
2. Tā darīt nevajag.

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #20 : 2021. gada 23. aprīlis, 14:04:54 »
Ja saiet kopā lesbiete ar geju, kaut kas nevar sanākt?

Atslēdzies Adam Gontier

« Atbilde #21 : 2021. gada 23. aprīlis, 14:24:43 »
Jau iepriekš kvalificējot viņu par "stulbu katoļu zosi"?
1. Es Tev neticu.
2. Tā darīt nevajag.
Nu gudra ateistu zoss vienkārši neņems mani pretī.  :)

Atslēdzies Broms

« Atbilde #22 : 2021. gada 23. aprīlis, 14:48:22 »
- būt boyfriendam meitenītei.
Tev ir arī fails "Kā maksimāli pretīgi pasniegt domu" ?

Atslēdzies LVSNor

« Atbilde #23 : 2021. gada 23. aprīlis, 14:49:21 »
Domāju, varbūt varētu atrast kādu glupu katoļu zosi un patēlot boyfriend? Gulēt jau ar viņu nevajadzēs, jo reliģija aizliedz.  :thinking: :thinking: :thinking:
Viennozīmīgi, jo tad tev būs labākas attiecības ar kaimiņiem, protams, ja vien tu negrasies mūža lielāko dalu pavadīt studentu pilsētiņā. ;)
Un tas, ka tu esi "traumētas seksuālas orientācijas" persona neļauj tev izmantot teicienus, kas aizskar pretējo dzimumu ar atšķirīgi ticību un uzskatiem, - tā ir neiecietības sludināšana un cilvēku radikalizēšana, kas neviens nav vajadzīga. Tev nāksies cienīt sievietes, pat ja tava stresa pārvarēšanai, viņas absolūti neder. Un pat ja viņas veido lielāko homofobu masu, tas absolūti nemaina situāciju, ka viņas ir sabiedrības sastāvdaļa, un tev ka labam pilsonim un sabiedrības locekli, būs viņas cienīt.
Ja skatās no sieviešu funkcionālo lomas pāru attiecībās, sieviešu lomas mazākā daļa ir viņu kalpošana "nervu zāļu" - "seksa verdzenēm". Viņas ir arī labi cilvēki - saimnieciski apķērīgas, apņēmīgas, drosmīgas, nereti ari mākslinieciski talantīgas ... sievietēs nereti pāra dzīvē ir noteicošās, un nereti, tas ka viņas izceļ savu vīriešu lomu pāra dzīvē, ir vairāk pārspīlēta viņu cildināšana.             
"Tātad es esmu tapis jūsu ienaidnieks, sacīdams jums patiesību. " Galatiešiem 4:16
«Zema oglekļa mazietilpīgas infrastruktūras investīcijas.»
https://kubele.lv