Autors Tēma: Es un antivakseri  (Lasīts 43625 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies reno

Atb: Es un antivakseri
« Atbilde #240 : 2021. gada 14. jūlijs, 14:44:42 »
nu ko tu vari psihot...

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #241 : 2021. gada 14. jūlijs, 15:01:18 »
Citāts: kvadra
Vismaz Latvijā nekas nav jāpēta, jādurās 100% visiem no 12 gadu vecuma un viss.
Latvijai nav diez ko liela potenciāla tādai pētniecībai. Es nezinu neko par propagandu iekš LV, es tādus kanālus nelietoju.
Bet es godīgi noklausījos vienu "covid komisijas" sēdi (piedošanu, nemeklēšu precīzu nosaukumu).
Tur bija Kariņš, Pavļuts, Kalviņš, Vaivare, kaut kādi mediķi, tirgotāji un rūpnieki un vēl kādi.
Manīju mazliet uz labu savas domas par Pavļutu un Kariņu. Cik nu spēdami, viņi seko pasaules jaunumiem. Nekas mums nebūs kā citādi Eiropā. Un attieksme nav pat ne tik stingra, kā citur.
Ja "pasaule iet uz galu", nu tad iet. Neko darīt.

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #242 : 2021. gada 15. jūlijs, 11:31:44 »
Tēmu "Mēs un antivakseri" iesāku ar domu noskaidrot, kāpēc ir šis dalījums....acīmredzot, ka neveiksmīgi izvēlēta sadaļa, jo vajadzēja to pie filozofijas par cilvēka dabu....tak arī komunistiskā kustība bija/ir vēl ar miljoniem pārliecināto, jo savādāk nekas nebūtu sanācis no tā, kas paveikts...     
Ko sakiet?     
Veidojam šādu tēmu filozofu sadaļā?

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #243 : 2021. gada 15. jūlijs, 11:37:28 »
Tāpat aizies šais pašās sliedēs. Covid sadaļā jau arī neviens vairs neskatās, pie kuras tēmas raksta (jā, es redzu, ka tēmu ir par daudz, bet nav spēka kaut ko apvienot vai dalīt).

Atslēdzies tuk

« Atbilde #244 : 2021. gada 15. jūlijs, 11:48:56 »
Nakat, tak rimsties vienreiz ar to covidu, nu cik var!
Vasara, saule, viss zied... Cik var burkšķēt!  :angry:   :banhead: 

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #245 : 2021. gada 15. jūlijs, 12:20:09 »
Nakat, tak rimsties vienreiz ar to covidu, nu cik var!

mani ne tik daudz interesē kovids kā cilvēki...nu, tāds "dostojevska sindroms" ! :mrgr: ....kur rodas komunisti?...kur rodas antivakseri? utt....piekrītu Jurim  Lorencam, kurš raksta -   
"Valdības algoto mediju un komunikāciju ekspertu (kas par vārdiem!) problēma ir tā, ka viņi nesaprot padomju un postpadomju cilvēka domāšanu. Tas ir cilvēks, kurš ar milzīgām aizdomām raugās uz trim lietām – uz lišķīgu pierunāšanu, biedēšanu un draudiem." (c)   
bet nepiekrītu šai viņa domai -   
" Bet viņu var pārliecināt atklāta valoda un racionāli argumenti. Un vislabāk, ja tos izklāsta nevis politiķi un ierēdņi, bet zinātnieki un neatkarīgi, sabiedrībā cienīti cilvēki." (c)   
...jo cilvēks ir interesants kukainis, un kad viņam smadzenēs kaut kas saslēdzas par pasaules revolūciju, sazvērestības (tai skaitā kovids), viņu ar runām vairs nevar pārliecināt...tikai personiska traģēdija var izsist no šā stāvokļa....tikai Staļina upuri atvēra acis daudziem, kamēr tālajā Dienvidamerikā vēl fanu daudz...

Atslēdzies Milka

« Atbilde #246 : 2021. gada 15. jūlijs, 12:31:52 »
Tas ir cilvēks, kurš ar milzīgām aizdomām raugās uz trim lietām – uz lišķīgu pierunāšanu, biedēšanu un draudiem." (c)   
Manuprāt, uz šīm 3 lietām visiem būtu jāraugās ar milzīgām aizdomām. Un jebkurā jomā.

Atslēdzies Trix

« Atbilde #247 : 2021. gada 15. jūlijs, 13:00:39 »
Tieši tā, jo vairāk kliedz par pasaules sazvērestību, liek visādus video no sarunu šoviem, jo smieklīgāki liekas argumenti.
Sevišķi, ja paskatās vēsturē :mrgr:

Smieklīgu var padarīt jebkuru argumentu, ja tam pieslēdz ļautiņus, kas publiski pārspīlē un noved līdz absurdam jebkuru ideju, tādējādi padarot to smieklīgu, līdz ar to neticamu. To var izdarīt (un to dara) elementāri. Jebkuram loģiskam argumentam kā līdzvērtīgu piesaucot plakano Zemi, automātiski abi šie izteikumi tiek vienādoti. Tā kā lielākā daļa cilvēku netic plakanas Zemes eksistencei un ir dziļi pārliecināti par Zemes apaļumu, tad automātiski netic arī otram argumentam. Principā viss, ar šādu piegājienu pietiek, lai arguments tiktu diskreditēts.

mani ne tik daudz interesē kovids kā cilvēki... kur rodas antivakseri?

Tak tev stāsta un stāsta, kāds ir pamats pārliecībai pret šo vakcīnu (pamatojumi ir dažādi, turklāt summāri, nevis viens "izlasīju feisbukā"), bet tu ne klausies, ne dzirdi, tikai kladzini, ka gribi saprast, taču tiklīdz kaut ko padzirdi, tā sāc apsaukāties.
Es visu atceros, Ričard...

Aģents 0.7

• Viesi
« Atbilde #248 : 2021. gada 15. jūlijs, 13:10:23 »
Diezgan interesanta interese par cilvēkiem, jau ievadā tos iedalot divās grupās, kur paša pārstāvētā lepni ar lielo burtu, bet otra ar mazo. Tāda mazliet vienu Vācijas autoritāro režīmu fīrējošu (šobrīd par vēstures kauna traipu atzītu) personu atgādinoša.

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #249 : 2021. gada 15. jūlijs, 13:37:23 »
Man viena persona ir 3 cilvēki- Nakats, Kimsons, SNor  :?:  Nekādi neatšķiru un ik pa laikam pabrīnos, ka pauž tik diametrāli pretējus uzskatus  :rofl:  Nesaptotu, kapēc neatšķiru  :?: Piedodiet.

Atslēdzies ...(cita)

« Atbilde #250 : 2021. gada 15. jūlijs, 13:45:56 »
Laikam pie vainas absolūts fanātisms savu uzskatu paušanā.
« Pēdējās izmaiņas: 2021. gada 15. jūlijs, 17:34:58 no Spārka »

Atslēdzies Broms

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #252 : 2021. gada 19. jūlijs, 14:39:53 »
Cik var saprast no Raimonda stāstītā, tad tēvs viņam bija pārliecināts antivakseris, kurš apgalvoja, ka kovida nav, ka tā ir afēra - šo ir pamācoši paklausīties -
https://xtv.lv/rigatv24/video/R973AL84pnO-raimonds_elbakjans_stasta_ka_abi_ar_tevu_parslimoja_covid_19?utm_source=portal&utm_medium=page_top&utm_campaign=xtv-selfpromo

Atslēdzies daddy

« Atbilde #253 : 2021. gada 19. jūlijs, 14:43:01 »
Šeit daļa iemeslu:
https://pietiek.com/raksti/attieciba_uz_pavlutu_es_nelietosu_apzimejumu_kopu_mulkis_un_nelietis_ar_iniciativu,_bet

Man Papinis jau labu laiku bija krietni apnicis, bet nupat reāli sāk besīt... laikam vecums nenāk viens...

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #254 : 2021. gada 21. jūlijs, 10:52:41 »
Rudzītis pie antivakseriem!  :mrgr:   
https://jauns.lv/raksts/par-veselibu/453121-psihoterapeits-viesturs-rudzitis-vakcinetos-biede-ar-sirds-muskulaturas-degradaciju-ka-ir-patiesiba   

man gribētos, lai atklāti runā tā kolēģe, kura novērojusi izmaiņas...   
p.s.   
man sāk šķist, ka Viesturs ir konsekvents valdošā viedokļa oponents...gan par feminismu, gan poligāmiju, gan kovida vakcīnām...lūk, šādu cilvēku psihi būtu interesanti pētīt...tas ir biznesa aprēķins noteiktā sabiedrības % nišā? ...vēlreiz saku, ka šo tēmu iesāku, lai izprastu tādus kā Rudzītis!  :alt: