Autors Tēma: Es un antivakseri  (Lasīts 43388 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies reno

Atb: Es un antivakseri
« Atbilde #570 : 2021. gada 07. oktobris, 10:36:13 »
Jēzīt, Kvadra, nu tak palasi par citām valstīm (bet ne ru ziņās), kā tur iet. Un par rindām pie valsts apmaksātiem speciālistiem. Es nemēģinu teikt, ka pie mums ir labi, bet medicīnu paši dakteri čakarēja un rausa

Atslēdzies daddy

« Atbilde #571 : 2021. gada 07. oktobris, 10:36:36 »
Kvadra, vai es tā rakstīju? Katru vārdu paskaidrot? Un tad paskaidrot paskaidrojumu? Nē, Latvijā nebija optimālā situācija. Bet arī optimālā kādā brīdī salūztu. Jo nav paredzēta ārkārtējām situācijām.
Bet kāda jēga vairs par to cepties, tas nemainīs šābrīža situāciju.
Brēkt vajag par to, ka valdība muļļājas ar lēmumiem, kad pieņem, tad izrādās tajos trūkst loģikas. Nobijušies, tagad aizbildinās Pavļuts. Redz, vēlēšanas tuvu. It kā tas nebija acīmredzams.

politiķi paši savam rociņām rok sev kapiņu... :D

kas ir optimālā situācija medicīnā? tāda ka 100% gadījumu momentā apmierinās pieprasījumu, ir utopija. 100% veselības apdrošināšana? varbūt? nu nevar būt tā, ka tauta nemaksā nodokļus, bet ir pasakaina med. aprūpe...

pastāsts - biju slimnīcā, pēc operācijas...ar ātrajiem atveda dzērāju, kuram vēderiņš sasāpējis...ielika pie manis...bujānīja visu nakti, no rīta, dzērumu izgulējis,  izrāva visas sistēmas, nomīza podam brilli un aizlaidās... BĻLL ... šitādiem brāļiem ātros pa 3x takša cenu, palātu pa Radisson cenu ...un lai nerādās, kamēr nav rēķinu samaksājuši...

vai reaģēt uz katru šizigo tantuku - dakter, vakar es pirdu puk-puk-puk, šorīt pūuuk-pūuuk-pūkkk... ko tas nozīmē??

MUMS TE MEDICĪNAS KOMUNISMS IEVIESTS, LAIKS ACIS ATVĒRT 

Atslēdzies Aste Risks

« Atbilde #572 : 2021. gada 07. oktobris, 23:44:19 »
Varbūt vajadzētu dusmoties uz tiem, kas slēguši slimnīcas, panākuši medpersonāka emigrāciju un daveduši medicīnas sistēmu līdz kondīcijai, kad + 500 pacienti nozīmē ārkārtas stāvokli?
Te laikam būtu primāri jādusmojas uz nodokļu nemaksātājiem

Atslēdzies Aste Risks

« Atbilde #573 : 2021. gada 07. oktobris, 23:48:23 »
Kvadra, nu kā tev iestāstīt,
Viņai nevar neko iestāstīt viņa tankā.

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #574 : 2021. gada 08. oktobris, 00:08:50 »
nu bet pag daddy...  nevienā valstī tak nomīzušos dzērāju ar vēdersāpēm neatstāj uz ielas. tas nav nekāds fenomens.  :?: visur ir cilvēktiesības...
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies Trix

« Atbilde #575 : 2021. gada 08. oktobris, 07:26:11 »
nu bet pag daddy...  nevienā valstī tak nomīzušos dzērāju ar vēdersāpēm neatstāj uz ielas. tas nav nekāds fenomens.  :?: visur ir cilvēktiesības...

Kā jau tagad moderni - cilvēktiesības ir nomīzušamies dzērājam, bet pārējie var pastāvēt rindā. Un/vai samaksāt.

Pilnīgi piekrītu daddy:

BĻLL ... šitādiem brāļiem ātros pa 3x takša cenu, palātu pa Radisson cenu ...un lai nerādās, kamēr nav rēķinu samaksājuši...
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies daddy

« Atbilde #576 : 2021. gada 08. oktobris, 09:56:00 »
Tieši tā... "cilvēktiesības" dzen mūs grāvī līdz kaklam - kāpēc man jāmaksā nodokļi par sevi un "nomīzušos dzērāju", vai "varavīkšņainajiem", kuri tautu nereproducē??  man nav cilvēktiesību?? :f-palm: 

Atslēdzies Minne

« Atbilde #577 : 2021. gada 08. oktobris, 10:38:09 »
Mellenes replika bija par pavisam citu aspektu

Atslēdzies daddy

« Atbilde #578 : 2021. gada 08. oktobris, 11:07:05 »
Mellenes replika bija par pavisam citu aspektu

lai sakārto degvielas piegādes un cūku kaušanu savā zemē, un tad māca mūs dzīvot :P

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #579 : 2021. gada 08. oktobris, 12:21:00 »
...bauri ir un paliek bauri....viss šis antivakseru savārītais ir dēļ vidējā pirksta parādīšanas varai, kuru neuzskata par savējo...ka tik nedabū to vidējo savā tumšajā vietā...stradiņos kovida nodaļā no 50 pacientiem 45 nevakcinēti un no smagajiem tikai 1 ir vakcinēts un tas pats tāds, kuram imūnā vaina - nu, nekādas vakcīnas vairs nevar palīdzēt...   

https://xtv.lv/rigatv24/video/Mrpk8yoeN4n-06_10_2021_uz_linijas

« Atbilde #580 : 2021. gada 08. oktobris, 13:18:45 »
Te laikam būtu primāri jādusmojas uz nodokļu nemaksātājiem

Varbūt tomēr uz tiem, kuri to nodokļu naudu, ko apzinīgie (kā es), zobus sakoduši, tomēr samaksā, vienkārši izplakarē šofera dēlu algās utml.? 
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

Atslēdzies Krimsons

« Atbilde #581 : 2021. gada 30. oktobris, 19:10:53 »
Lūk, ko piespiedu vakcinācijas režīms un represijas nodara to cilvēku veselajam saprātam, kuri vēl mēģina savam saprātam klausīt: https://www.apollo.lv/7374200/gulbenes-novada-soferis-majsedes-nakti-uzspridzina-savu-automasinu-ir-cietusi-policisti

No vienas puses, ja galīgi vairs nav iztikas līdzekļu, tad glābiņš varētu būt cietumā.
No otras - kaut kur manīju izteikumu (laikam nenopietnu), ka cietumā drīkstēs uzturēties tikai vakcinētie ieslodzītie.
Visus nevakcinētos atbrīvošot - tad jau pat šis salmiņš nevakcinētajiem būs liegts...

Atslēdzies tuk

« Atbilde #582 : 2021. gada 30. oktobris, 19:19:32 »
Aha. Ja pieņems, ka nevakcinētajiem pašiem jāsedz covid ārstēšanas izdevumi, neviens nepotētais gan jau nemirs, ārstēs tāāā, lai ir no kā maksu piedzīt. ;)

Atslēdzies Krimsons

« Atbilde #583 : 2021. gada 30. oktobris, 19:26:45 »
https://www.lsm.lv/raksts/zinas/latvija/latvija-covid-19-atklaj-vel-2879-cilvekiem-mirusi-39-sasirgusie.a428007/

Kaut kas nenormāls!!!
Šodien miruši seši "ar covid inficētie" vecumā no 90 līdz 99 gadiem!!!
Agrāk šādā vecumā nemira ne no gripas, ne pneimonijas, pat ne no vēža, kur nu vēl no insulta...

Atslēdzies tuk

« Atbilde #584 : 2021. gada 30. oktobris, 19:50:03 »
Tas bija agrāk. Tagad virzība uz to, ka var dzīvot līdz 150 vismaz. Pensijā arī ne vairs agrākajā vecumā un bērnus plānot tagad arī moderni ap 40. :)