Autors Tēma: Es un antivakseri  (Lasīts 43481 reizes)

0 lietotājiem un 2 viesi lasa šo tēmu.

Atslēdzies Trix

Atb: Es un antivakseri
« Atbilde #555 : 2021. gada 06. oktobris, 18:42:24 »
Un kā viņi taisās atšķirt "viltus" sertifikāta īpašnieku no tāda cilvēka, kam antivielas nav izveidojušās? Nu ir tādi, ir. Sen jau ir, arī citām vakcīnām ir.
Tiešām pēc "spektra imūnajā atbildē"? Ja tas nav bulšits un iebiedēšana "arī tad, ja mamma nav klāt, viņa istabā visu redz, labāk nedari blēņas", tad man japiekrīt Kvadrai - nu i nafig man to vajag, it kā tāpat problēmu nepietiktu.
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #556 : 2021. gada 06. oktobris, 18:49:07 »
Nu,vispirms es domāju, tā ir otmazka visiem tamlīdzīgiem gadījumiem lab/lētticīgās sabiedrības daļas acīs - nē, vakcinētie neslimo un nemirst, tie ir krāpnieki un viltvārži. Baigi vienkārši.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #557 : 2021. gada 06. oktobris, 18:51:02 »

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #558 : 2021. gada 06. oktobris, 18:55:50 »
Labi. Bet nenoliegsim, ka sertifikātus pārdod/ pērk,  i pie mums, i citur pasaulē?

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #559 : 2021. gada 06. oktobris, 18:57:25 »
Protams, ka pērk. A ko darīt, ja stūrī dzen. Var neiet uz krogu, bet nevar neiet uz darbu.

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #560 : 2021. gada 06. oktobris, 19:41:22 »

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #561 : 2021. gada 06. oktobris, 20:48:01 »
Nu,vispirms es domāju, tā ir otmazka visiem tamlīdzīgiem gadījumiem lab/lētticīgās sabiedrības daļas acīs - nē, vakcinētie neslimo un nemirst, tie ir krāpnieki un viltvārži. Baigi vienkārši.

Tieši tā. Es, protams, nenovēlu nevienam sliktu, bet gan drīz sapratīs, ka visi kovida priekšā vienādi, tik kāda kuram tā karma  :?: , nevis kāda kuram vakcīna vai švakcīna.

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #562 : 2021. gada 06. oktobris, 22:35:12 »
tie, kas skaitļus nepazīst var iet piketēt pie slimnīcas durvīm

Atslēdzies Aste Risks

« Atbilde #563 : 2021. gada 06. oktobris, 23:04:09 »
Ja 90% kovid slimnieku pie populācijas 40% sačicipotības ir nečipoti  tad pie 100% sačipotības slimnīcās būtu 4 reizes mazāk pacientu un nekādus ierobežojumus nebūtu jāievieš. Tas taču pat zirgam skaidrs.

Tāpec ja antivakseru dēļ ierobežojumi tiks ieviesti arī man , es uz antivakseriem būšu ļoti dusmīgs .

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #564 : 2021. gada 06. oktobris, 23:23:02 »
Varbūt vajadzētu dusmoties uz tiem, kas slēguši slimnīcas, panākuši medpersonāka emigrāciju un daveduši medicīnas sistēmu līdz kondīcijai, kad + 500 pacienti nozīmē ārkārtas stāvokli?
Bet vienkāršāk jau ir rīdīties uz līdzcilvēkiem, un varai to tik vie  vajag - skaldi un valdi...
Tas ne zirgam, bet ikvienam domājošam cilvēkam tā kā būtu skaidrs...

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #565 : 2021. gada 06. oktobris, 23:39:33 »
Kvadra, nu kā tev iestāstīt, ka NAV TĀDAS veselības sistēmas, kas veiksmīgi darbotos JEBKURĀ situācijā. Jā, varētu būt labāk, Taču vienmēr ir kāda OPTIMĀLĀ kapacitāte. GRIESTI.
Es nezinu, kas ar to domāšanu, bet ar iztēli - švaki.
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Atslēdzies tuk

« Atbilde #566 : 2021. gada 07. oktobris, 00:08:56 »
Vai nav tā, ka slimnīcās tomēr pārsvarā nonāk seniori? Tā jau kopš pandēmijas sākuma skaitījās prioritārā grupa. Kādēļ tomēr tik daudz nevakcinēto šajā grupā un vien tagad sāk ko domāt, ka varētu maksāt senioriem, lai tomēr stimuls vakcinēties? Tas tomēr arī akmens valdības dārziņā par tādu čammāšanos, mediķi arī nemierā ar nespēju pieņemt kādus lēmumus. Visu vasaru varēja plānot un izplānot.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #567 : 2021. gada 07. oktobris, 07:42:09 »
Kvadra, nu kā tev iestāstīt, ka NAV TĀDAS veselības sistēmas, kas veiksmīgi darbotos JEBKURĀ situācijā. Jā, varētu būt labāk, Taču vienmēr ir kāda OPTIMĀLĀ kapacitāte. GRIESTI.
Es nezinu, kas ar to domāšanu, bet ar iztēli - švaki.
Ā, tātad līdz šim tā mums optimāla bija? Ar rindām da uz visu?

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #568 : 2021. gada 07. oktobris, 09:55:35 »
Kas tur ko nesaprast. Ja vakcīnas radītās izmaiņas organismā ir tik... izteiktas un diagnosticējamas, tad es tādas negribu. Jo hvz, ko vēl tās nesīs sev līdzi un kā izpaudīsies.
nu, aizej pie speciālista....tev tiešām vajag palīdzību

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #569 : 2021. gada 07. oktobris, 10:05:35 »

Kvadra, vai es tā rakstīju? Katru vārdu paskaidrot? Un tad paskaidrot paskaidrojumu? Nē, Latvijā nebija optimālā situācija. Bet arī optimālā kādā brīdī salūztu. Jo nav paredzēta ārkārtējām situācijām.
Bet kāda jēga vairs par to cepties, tas nemainīs šābrīža situāciju.
Brēkt vajag par to, ka valdība muļļājas ar lēmumiem, kad pieņem, tad izrādās tajos trūkst loģikas. Nobijušies, tagad aizbildinās Pavļuts. Redz, vēlēšanas tuvu. It kā tas nebija acīmredzams.

No amount of advance planning will ever replace dumb luck