Autors Tēma: Es un antivakseri  (Lasīts 43424 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies nakata kngs

Es un antivakseri
« : 2021. gada 25. aprīlis, 23:47:40 »
Tātad no sākuma par Mums!   
Cilvēks jau dziļā, dziļā senatnē sāka savu uzvarošo dominanti pār citām dzīvajām būtnēm, jo spēja organizēties sabiedrībā - no sākuma tā bija mednieku grupa, lai nomedītu mamutu, bet vēlāk jau tas izauga līdz sabiedrībai, kuru sauc par valsti - ar pienākumiem un ieguvumiem, kas nodrošinājusi mūsu sugas eksistenci jau tur gadsimtiem ilgi...   
Mēs, protams, esam egoisti un katram sava āda ir tuvāka, taču mēs saprotam, ka tikai kopā risinot lielas problēmas, var nomedīt gan mamutu, gan  atrisināt visas pārejās lielās dzīves problēmas...kā pirmatnējam cilvēkam gāžot mamutu ir gan medījuma dzinēji, gan kāvēji, gan varoņi, kuriem tas mamuts ir pēdējais, ko redz savā dzīvē...   
Mūsu sabiedrībā ir zinātnieki, kuri pēta vīrusu un izstrādā metodes tā uzveikšanai, ir ierindas mediķi, kuri ārstē slimos, ir ierindas pilsoņi, kuri ar saviem nodokļiem visu to apmaksā...par procesa vadību(valdību) neizteikšos pozitīvi, bet objektīvi tas notiek un kaut kad rezultāts būs...pie labākas vadības kā Izraēlā, tas ir ātrāk, mums daudz lēnāk...     
Galvenais mūsu uzvarā ir tajā kolektīvajā sadarbībā, ka katrs saprotam, ka mums ir jāizdara tā uzdevuma daļa, kas attiecas tieši uz mums...nu, kā mamuta dzinējiem - skaļi bļaut un lamāties akmens laikmeta leksikā, lai mamuts iet un iekrīt tieši viņam sagatavotajā bedrē utt...nogalinās to jau lielie mednieki...     
Mēs esam tie, kuri maksā nodokļus, kuriem nepatīk, ka tos zog, bet saprot, ka tie ir jāmaksā!
Mēs esam tie, kuri vakcinējas dēļ sevis un visas sabiedrības, jo tikai tā var panākt imunitāti visiem...   
Mēs esam tie, kuri saprot un ir redzējuši, ka mamuts aizmūk, ka medības ir neveiksmīgas, ka šķēps nolūzt , ka kāda vakcīna var būt neveiksmīga, ka būs jāmēģina cita un ne visi šīs mamuta medības pārdzīvos...   
Mēs esam tie, kuri tic kolektīvajam saprātam, kas nodrošinājis mūsu sugas eksistenci! :)   
p.s.   
...par antivakseriem turpmāk...

Atslēdzies tuk

Atb: Es un antivakseri
« Atbilde #1 : 2021. gada 26. aprīlis, 06:32:01 »
Esi beidzot sapotējies? Šoreiz vīkendā Modernu vakcinēja.

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #2 : 2021. gada 26. aprīlis, 06:34:13 »
Kam modernu, kam faizery

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #3 : 2021. gada 26. aprīlis, 07:48:30 »
Akdies, kā tā plate ieciklējusies... Nez, kas šajā jaunajā tēmā izskanēs TĀDS, kas jau nebūtu 10x pārmalts :sleep:

Atslēdzies tuk

« Atbilde #4 : 2021. gada 26. aprīlis, 08:01:04 »
Kā kas? Nakats nu ir daudzskaitlis - "mēs"  :mrgr:

Atslēdzies reno

« Atbilde #5 : 2021. gada 26. aprīlis, 08:34:02 »
Patiesībā jau te divi plosās -Kvadra un Nakats. Pārējie vai nu klusi vakcinējas vai nevakcinējas

Atslēdzies tuk

« Atbilde #6 : 2021. gada 26. aprīlis, 08:40:14 »
Tik nevar saprast, plosās vakcinēts Nakats, vai nevakcinēts...   :mrgr: 

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #7 : 2021. gada 26. aprīlis, 08:47:29 »
Ja bùtu tikai nakata un kvadras viedokļi un to pasniegšanas veids, būtu grūti izvĕlĕties. Cienīgi pretinieki  :mrgr:

Atslēdzies fiasko

« Atbilde #8 : 2021. gada 26. aprīlis, 09:00:45 »
Un, ja godīgi, abi vienlīdzi kaitinoši savā absolutajā taisnprātībā, ka spēj tik malt un malt savu. Sajūta ka abiem dikti sāp, un sāpe jāizliek. Nē, nu lai jau kašķējas un mēģina kaut ko argumentēt.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #9 : 2021. gada 26. aprīlis, 09:03:25 »
Es netaisos neko te plosīties. Katrs pats izdara savas izvēles, uzņemas savus riskus un dzīvos (vai nedzīvos  :mrgr: ) ar savu izvēļu sekām. Un neviens nav atbildīgs par cita izvēlēm. Es savu izvēli sen esmu izdarījusi. Bet nakats savējo izdarīt nevar, jo bail. Bail no vīrusa un bail no vakcīnas, jo vakcīna draud ar augstu temperatūru. Tāpēc arī, tā vietā, lai pats novakcinētos beidzot un miers, vārās un aģitē vakcinēties citus. Laikam šķiet, ka kopā drošāk  :mrgr:

Atslēdzies true detective

« Atbilde #10 : 2021. gada 26. aprīlis, 09:03:53 »
Nakats pat palaidis garām Oskarus, cīnoties ar antivakseriem..... :)
“Be good to yourself ’cause nobody else has the power to make you happy.” – George Michael

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #11 : 2021. gada 26. aprīlis, 09:08:21 »
Labi tiem, kuri brīvprātīgi izdara savas izvěles. Pārějiem sūdīgăk.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #12 : 2021. gada 26. aprīlis, 09:08:44 »
Tur jau tā starpība - viens maļ pret vakcināciju un nevakcinējas, Nakats maļ par un arī nevakcinējas  :mrgr:  Vienam vārdi saskan ar darbiem, otram vien malšana  :mrgr:

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #13 : 2021. gada 26. aprīlis, 12:21:55 »
Esi beidzot sapotējies? Šoreiz vīkendā Modernu vakcinēja.
Kam tev tas jāzin?  :)

Atslēdzies tuk

« Atbilde #14 : 2021. gada 26. aprīlis, 12:39:17 »
Kam tev tas jāzin?  :)

Ticamības momements malšanai, citādi iespaids, ka vienkārši līgums troļļošanai. :mrgr: