Autors Tēma: Es un antivakseri  (Lasīts 43512 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies kvadra

Atb: Es un antivakseri
« Atbilde #165 : 2021. gada 27. jūnijs, 12:18:02 »
2021. varētu arī būt vairāk uz plānoto ārstēšanu nesagaidījušo rēķina. Covid upuri.

Varbūt pēc kādiem 50 gadiem tāpat šausmināsies par mūsu šodienas "vakcīnām"  :mrgr:
« Pēdējās izmaiņas: 2021. gada 27. jūnijs, 12:26:47 no kvadra »

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #166 : 2021. gada 27. jūnijs, 12:40:44 »
[quote author=kvadra link=topic=8959.msg1776  Ja TEICA pa TV, ka droši, tad droši ticam, vai ne. Pašsaglabāšanās instinkts pilnībā atrofēts.

Saki lùdzu, kur Tu ńem informàciju, ka vakcìnas ir kaitìgas, ka pèc cik tur gadiem visi vai vismaz lielàkà daļa novakcinètajiem bùs kropļi un viņu pècnàcèji arì..?

Atslēdzies Leonāra

« Atbilde #167 : 2021. gada 27. jūnijs, 12:45:21 »
Draudzene strādā  iestādē, samērā nelielā, kādi cilvēki 25. Lielākā daļa pa vienam savā kabinetā. Nupat visi ir pilnībā vakcinēti, izņemot 3 gab. -principa pēc, neļaus sevi piespiest, šķiet, ka līdz Bila Geits čipiem nav tikuši, bet uz to pusi. Rezultāts -šo 3 muļķu dēļ visiem pārējiem sapulcēs tā arī jāsēž ar maskām, gaitenī jāvelk maska.

Kurš te kuru apspiež? Bezalgas atvaļinājumā, kā Pēterburgā, vēl nesūta. Bet paldies par principialitāti nesaka

Es baigi nesekoju, tapec nezinu, vrb ir pamatojums un ir apspriests te vai kur...
Kapec vakcinetajiem jaliek maskas, ja vini ir tik pasargāti? Butu ļāvuši nelikt nevienam. Nevakcinetie neapvainotos, jo ta ir viņu izvele tipa saslimt.
Tas spiediens, ka vainīgi tie 3? Ka viņu dēļ maskas? Lai skrien vakcineties? Skarbi.

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #168 : 2021. gada 27. jūnijs, 13:00:28 »
. Nevakcinetie neapvainotos, jo ta ir viņu izvele tipa saslimt.
Tas spiediens, ka vainīgi tie 3? Ka viņu dēļ maskas? Lai skrien vakcineties? Skarbi.

Redzi, tik vienkàrši tas viss nav. Valsts (jebkuras) pienàkums, un to nosaka ne tikai Satversme, bet arì visvisàdas regulas, ir nodrošinàt pilsońu un lìdzcilvèku pamattiesìbas uz veselìbu, izglìtìbu utt.  Tas nozìmè, visiem, arì pret kovidu nevakcinètajiem pienàkas vieta slimnìcà, àrstu aprùpe un viss cits. Jau minèju, tas ir tàpat kà ar kaut vai šizofrènijas slimniekiem..pat, ja vińi grib sev padarìt galu, valsts pienàkums ir vińus pasargàt pašus no sevis,,respektìvi, àrstèt.
Tàpèc ir noteikumi par maskàm, par distancèšanos..

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #169 : 2021. gada 27. jūnijs, 14:00:05 »
Redzi, tik vienkàrši tas viss nav. Valsts (jebkuras) pienàkums, un to nosaka ne tikai Satversme, bet arì visvisàdas regulas, ir nodrošinàt pilsońu un lìdzcilvèku pamattiesìbas uz veselìbu, izglìtìbu utt.  Tas nozìmè, visiem, arì pret kovidu nevakcinètajiem pienàkas vieta slimnìcà, àrstu aprùpe un viss cits. Jau minèju, tas ir tàpat kà ar kaut vai šizofrènijas slimniekiem..pat, ja vińi grib sev padarìt galu, valsts pienàkums ir vińus pasargàt pašus no sevis,,respektìvi, àrstèt.
Tàpèc ir noteikumi par maskàm, par distancèšanos..
Ui, nevaru... Neesi gadienā kāda izbijusi komjaunatnes sekretāre, kad tik daiļskanīgus tekstus bīdi kā no padomju avīzes pirmās lapas?
Tieši tas, ka valsts, kas pret augstāk uzskaitītajiem pienākumiem izturējusies ar kārtīgu pofigu un par saviem pilsoņiem interesējusies vien par tik, cik no tiem var iekasēt nodokļos, pēkšņi sadomājusi tos pārvarītēm aplaimot, liek šo dāvanu uzlūkot kā sieru peļu slazdā.

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #170 : 2021. gada 27. jūnijs, 14:03:43 »
Nu, paklau. Vakcinācija notiek visās valstīs, atkarībā no iespējām.
Vai arī, piemēram, Islande, kur vakcinēti vairāk par 70% un atcelti visi ierobežojumi, "par pienākumiem izturējusies ar kārtīgu pofigu un par saviem pilsoņiem interesējusies vien par tik, cik no tiem var iekasēt nodokļos, pēkšņi sadomājusi tos pārvarītēm aplaimot, liek šo dāvanu uzlūkot kā sieru peļu slazdā."?

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #171 : 2021. gada 27. jūnijs, 14:17:29 »
Ja es runāšu tālāk, jūs mani vainosiet Vispasaules Sazvērestību Teoriju izplatīšanā. Kuras es, protams, nevaru dokumentāli pierādīt. :mrgr:

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #172 : 2021. gada 27. jūnijs, 14:17:43 »
Ui, nevaru...
Tieši tas, ka valsts, kas pret augstāk uzskaitītajiem pienākumiem izturējusies ar kārtīgu pofigu un par saviem pilsoņiem interesējusies vien par tik, cik no tiem var iekasēt nodokļos, pēkšņi sadomājusi tos pārvarītēm aplaimot, liek šo dāvanu uzlūkot kā sieru peļu slazdā.
Saki lùdzu, ko Tu, konkrèti gaidi/ gribi no valsts, lai vińa Tavà labà dara?
Un ko Tu esi darìjusi valsts, tàtad visas sabiedrìbas labà? Jo kà mès zinàm, ir ne tikai tiesìbas, bet arì pienàkumi..

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #173 : 2021. gada 27. jūnijs, 14:25:41 »
Ja es runāšu tālāk, jūs mani vainosiet Vispasaules Sazvērestību Teoriju izplatīšanā. Kuras es, protams, nevaru dokumentāli pierādīt. :mrgr:
Nesanāk nekāda vispasaules sazvērestība; nu nesanāk.
Katra valsts kuļas kaut kā pa savam.
Saslimstības procenti ir dažādi. Ierobežojumi ir atšķirīgi, atteikšanās no tiem arī. Vakcīnas ir dažādas. Veselības aprūpe katrā valstī citāda.
Kur var saskatīt sazvērestību? Vīrusu radīja laboratorijā? Nu, labi. Un tālāk?

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #174 : 2021. gada 27. jūnijs, 14:36:53 »
Tālāk visiem centīsies uzspiest vakcināciju. Kuras sekas mēs piedzīvosim.  Redzēsim, kādas.

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #175 : 2021. gada 27. jūnijs, 14:57:34 »
Tātad UKijas, Islandes, Izraēlas, Kanādas un citu daudzvakcinēto valstu valdības (vai personas aiz tām) tā īpaši nemīl savus pavalstniekus? Atšķirībā, piemēram, no Zambijas, Jemenas un Somālijas?

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #176 : 2021. gada 27. jūnijs, 15:00:11 »
Saki lùdzu, ko Tu, konkrèti gaidi/ gribi no valsts, lai vińa Tavà labà dara?
Un ko Tu esi darìjusi valsts, tàtad visas sabiedrìbas labà? Jo kà mès zinàm, ir ne tikai tiesìbas, bet arì pienàkumi..
Es šeit visu mūžu dzīvoju un strādāju, un maksāju virkni visādu nodokļu. Esmu visnotaļ pašpietiekama un bezproblemātiska radība, sevi uzturu, valsti neapgrūtinu, neprasu nekādus pabalstus.  Pirms gada man bija slimības lapa ceļgala traumas dēļ - vienīgā kopš neatkarības atgūšanas. Es pat pārmaksātos nodokļus no Vida neatprasu. Nez, ko TĀDU man vēl būtu puenākums dod? Ā, nu vēl jau es varētu nomirt savā 65.dzimšanas dienā, lai neapgrūtinātu sociālo budžetu...
Gribu tikai vienu  - lai mani liek mierā. Un, konkrēti šobrīd, lai neapdraud manu veselību un dzīvību ar savām "vakcīnām". Nez tas būtu par daudz gribēts?

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #177 : 2021. gada 27. jūnijs, 15:01:52 »
Tālāk visiem centīsies uzspiest vakcināciju. Kuras sekas mēs piedzīvosim.  Redzēsim, kādas.
Kur Tu ńem informàciju par sekàm (negatìvajàm)? Tiešám interesanti.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #178 : 2021. gada 27. jūnijs, 15:02:52 »
Tātad UKijas, Islandes, Izraēlas, Kanādas un citu daudzvakcinēto valstu valdības (vai personas aiz tām) tā īpaši nemīl savus pavalstniekus? Atšķirībā, piemēram, no Zambijas, Jemenas un Somālijas?
Gan pienāks laiks arī tai Zambijai un Somālijai.  Būtu taču dīvaini, vai ne, ja ļaužus no vīrusa glābtu pretējā secībā.

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #179 : 2021. gada 27. jūnijs, 15:05:54 »
Kvadra, bet kàpèc neprasi? Lepnums?Man jau neko nevajag? Piedod, bet tas gan ir muĺķìgi. Es gan prasu gan pàrmaksàtos nodokļus. Prasu ģim.àrsta nosùtijumus pie speciàlistiem utt. Un tas ir tikai normàli..un man nav aizvainojuma.