Autors Tēma: Es un antivakseri  (Lasīts 43442 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies reno

Atb: Es un antivakseri
« Atbilde #195 : 2021. gada 27. jūnijs, 19:04:14 »
Mani tas  smīdina -vārās un ieciklējušies: Latvijā tā, Latvijā šitā. Nu palasiet kaut ko arī citās valodās, ne tikai krievu, paskrullējiet atpakaļ, kādas brēkas ir pa laikam izceļas visā pasaulē.
Kā tādi pustrakie večuki, kam kaimiņi starus caur sienām laiž un pulverīšus  kaisa pa griestu spraugām :fubar:

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #196 : 2021. gada 27. jūnijs, 19:04:39 »
Zigfrīd, tava domu gājiena lielākā kļūda, ka Tu domā, ka zini, ko domā "pasaules varenie"....laikam sevi iztēlojies viņu vietā un tad domā/izdari secinājumus?....bet Tu kļūdies, jo ja tiešām domātu kā viņi, tad atrastos starp šiem "pasaules varenajiem"!  :mrgr:

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #197 : 2021. gada 27. jūnijs, 19:12:05 »
Zigfrīd, tava domu gājiena lielākā kļūda, ka Tu domā, ka zini, ko domā "pasaules varenie"....laikam sevi iztēlojies viņu vietā un tad domā/izdari secinājumus?....bet Tu kļūdies, jo ja tiešām domātu kā viņi, tad atrastos starp šiem "pasaules varenajiem"!  :mrgr:

Piedod, šis izteikums mani nepārliecina. Aitas (tas nav domāts kā aizvainojošs salīdzinājums) ganāmpulkā droši vien arī domā, ka cilvēks viņas uztura un baro pacifiskas pārliecības dēļ.
Nakat, ja Tu runā par "peļņas" lielumu, tad tā ir Tava kļūda. Ģimenei, kurai LV vien maksā miljonu dienā (procentus), nerunājot par citām valstīm, "peļņa", man šķiet, nebūt nav pirmais jautājums viņu dzīvē. Tos cipariņus kontos un seifu saturu viņi ne kapā līdzi paņems, ne 7 paaudzēs iztērēt spēs.
Es ceru, jūs zināt, kur mani meklēt?

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #198 : 2021. gada 27. jūnijs, 19:26:41 »
Mani tas  smīdina -vārās un ieciklējušies: Latvijā tā, Latvijā šitā. Nu palasiet kaut ko arī citās valodās, ne tikai krievu, paskrullējiet atpakaļ, kādas brēkas ir pa laikam izceļas visā pasaulē.
Kā tādi pustrakie večuki, kam kaimiņi starus caur sienām laiž un pulverīšus  kaisa pa griestu spraugām :fubar:

Salīdzinājums nevietā. Palasi arī Tu citās valodās. Manuprāt, visur pasaulē ir antivakseru kustība vai kā to nosaukt. Un ne jau visi stulbi un neizglītoti.
Ne jau velti gan jau tik mazs % vakcineto.

« Pēdējās izmaiņas: 2021. gada 27. jūnijs, 19:34:11 no Nāra »

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #199 : 2021. gada 27. jūnijs, 19:40:07 »
Es ne par vakcīnām, es par to masku nesāšanu darbā nevakcineto dēļ. Par to bija runa.
Bet nu LV tiešām lidz šim nekad nav īpaši rūpejusies par cilvekiem, ari medic.jomā.

Un par ko tieši nerùpèjas? Goda vàrds, nesaprotu. Ir nàcies gana daudz slimnìcàs gulèt, gan uz poliklìnikàm staigàt. Visur esmu gan aprùpèta, gan izàrstèta. Tas, ka cilvèki paši savlaicìgi nemeklè speciàlistu palìdzìbu, tas gan ir fakts.

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #200 : 2021. gada 27. jūnijs, 19:52:44 »

Salīdzinājums nevietā. Palasi arī Tu citās valodās. Manuprāt, visur pasaulē ir antivakseru kustība vai kā to nosaukt. Un ne jau visi stulbi un neizglītoti.
jā, Nāra, nekompetento cilvēku ir vairākums....nu, un tad ir tie, kas uzticas autoritātēm, kuri ir zinoši tēmā...nu, un tad tie, kas paši "gudri"...

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #201 : 2021. gada 27. jūnijs, 19:56:49 »
Ja grib vakcināciju korelāciju ar izglītības un veselā saprāta līmeni, tad nez vai Islandē, Kanādā, Izraēlā utt līmenis ir zemāks nekā Somālijā, Ugandā un Čadā :mrgr: Plus var salīdzināt IKP.

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #202 : 2021. gada 27. jūnijs, 20:02:54 »
Es ne par vakcīnām, es par to masku nesāšanu darbā nevakcineto dēļ. Par to bija runa.
Bet nu LV tiešām lidz šim nekad nav īpaši rūpejusies par cilvekiem, ari medic.jomā.
Par maskām ir tieši tas pats. Ir atšķirīgi noteikumi, bet nav LV nekās īpaši drakoniskāks bijis kā citur.
BTW, maskas drīzāk pie higiēnas un sanitārijas klasificējas.

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #203 : 2021. gada 27. jūnijs, 20:05:42 »
Nu, kāpēc Latvijā ir  tās pašas problēmas, kas Krievijā? ...ceļi un muļķi...mūsu lielā problēma būt veiksmīgai valstij laikam jau baltvāciešu aizbraukšana 1939.gadā...nav vairs tā vāciskā "gēna" sabiedrībā...

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #204 : 2021. gada 27. jūnijs, 20:13:42 »
Nu, kāpēc Latvijā ir  tās pašas problēmas, kas Krievijā? ...ceļi un muļķi...mūsu lielā problēma būt veiksmīgai valstij laikam jau baltvāciešu aizbraukšana 1939.gadā...nav vairs tā vāciskā "gēna" sabiedrībā...

Ir, ir, jau dažus gadus vēlāk "vāciskais gēns" tā izpaudās, ka ASV, Lielbritānijai un PSRS knapi pietika spēciņa, lai to savāktu un savaldītu. Dzīvojiet ar savu "vācisko gēnu" tālāk, pildiet visu, ko jums liek (vācu ordnungam būs būt!), tikai ar valsts labklājību tam nav nekāda sakara. Vairāk par vācu ražošanas un inženieru līmeņiem labāk domājiet! Mani, paldies Dievam, ir iemācījuši tiekties pēc brīvības.

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #205 : 2021. gada 27. jūnijs, 20:24:53 »

Pats interesantākais, ka sievai pazīstama fizioterapeite pačukstēja, ka ārsti ar lielu dedzību vakcinēties arī neraujoties.

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #206 : 2021. gada 28. jūnijs, 08:51:10 »

Pats interesantākais, ka sievai pazīstama fizioterapeite pačukstēja, ka ārsti ar lielu dedzību vakcinēties arī neraujoties.

Tie noteikti kaut kādi mazpilsētu ģimenes ārsti. Nez kāpēc visu medicīnas smadzeņu mekas - lielākās klīnikas ir novakcinējušies praktiski pilnā apjomā, ja neskaita dažus indivīdus (tādi būs vienmēr). Man pieejamā informācija ir daudz plašāka par čukstošu fizioterapeiti, kas pabeigusi kursus bez medicīnas ievirzes.

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #207 : 2021. gada 28. jūnijs, 08:54:13 »
"sievai pazīstama fizioterapeite" - no šāda veida informācijas man vnk zosāda uzmetas. "Kaimiņa brālēns" un "brālēna kaimiņš", fui.

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #208 : 2021. gada 28. jūnijs, 09:08:42 »

Ir, ir, jau dažus gadus vēlāk "vāciskais gēns" tā izpaudās, ka ASV, Lielbritānijai un PSRS knapi pietika spēciņa, lai to savāktu un savaldītu. Dzīvojiet ar savu "vācisko gēnu" tālāk, pildiet visu, ko jums liek (vācu ordnungam būs būt!), tikai ar valsts labklājību tam nav nekāda sakara. Vairāk par vācu ražošanas un inženieru līmeņiem labāk domājiet! Mani, paldies Dievam, ir iemācījuši tiekties pēc brīvības.
šī būs jau plašāka tēma par vācisko "gēnu" Latvijā....lai apgāztu tavas muļķības iesākšu tēmu kaut kur sadaļā "Latvijas vēsture"! :)     
p.s.   
patreiz nav laika arī plēsties ar Zigfrīdu, jo rit Eiropas čempionāts futbolā!...un kas par spēlēm tagad playoffos! :clap:

Atslēdzies Trix

« Atbilde #209 : 2021. gada 28. jūnijs, 10:44:46 »
Publiskais viedoklis, kas tiek izteikts visur, kur es ieskatos - tiem, kas nevakcinējas, ir bailes no vakcīnas. (Tieši bailes, nevis nevēlēšanās, cita pārliecība, neuzticēšanās vai vēl kas.)

Tas tā kā bērnu bariņā, kur mēģina izprovocēt kādu pāriet pār bīstamu laipiņu: "Ēēēē, tev baaailes! Zaķpastala, tev bailes!!! Bēēē, tu nevarēsi to izdarīt, notrusījies, bailulis!"

Interesanti.
Es visu atceros, Ričard...