Autors Tēma: Es un antivakseri  (Lasīts 43457 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies reno

Atb: Es un antivakseri
« Atbilde #315 : 2021. gada 05. septembris, 19:58:13 »
Pirmdien būs Bojāra raidījums par Dāniju -tur ņem nost visus ierobežojumus. Jo vakcinēti tuvu 100%. Revakcinācija tikai galīgi švakajiem -onkoloģijai un taml.
UK gatavo ierobežojumus uz publiskām telpām nevakcinētiem, mediķiem -obligātu vakcināciju, jauniešu vakcināciju, lai nospiestu to vīrusu "parastas gripas" līmenī

Te visu laiku pasniedz tā, it kā tikai pie mums tā notiktu, ak vai ak vai stulbā, alkatīgā valdība, mūsu brīvības ierobežotāji. Visur, pilnīgi visur ir noteikumi, ierobežojumi, protesti, mainīgi lēmumi utt.

Atslēdzies Milka

« Atbilde #316 : 2021. gada 05. septembris, 20:44:43 »
Dānijā vakcinēti 73%. Tuvu 100% būtu apmēram 97%

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #317 : 2021. gada 05. septembris, 21:12:20 »

Te visu laiku pasniedz tā, it kā tikai pie mums tā notiktu, ak vai ak vai stulbā, alkatīgā valdība, mūsu brīvības ierobežotāji. Visur, pilnīgi visur ir noteikumi, ierobežojumi, protesti, mainīgi lēmumi utt.

Valdība pati sevi tā pozicinējusi. Nav nekāda attaisnojuma tādam "nedialogam" kā mūsējie to pamanījās realizēt.

Atslēdzies fiasko

« Atbilde #318 : 2021. gada 05. septembris, 21:51:57 »
Gandrīz 100% vakcinēto Dānijā laikam ir senioru pulkā, un tas ir daudz!
Protams, protams, te jau tikai valdība vainīga, neviens cits.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #319 : 2021. gada 05. septembris, 22:08:57 »
Protams, protams, te jau tikai valdība vainīga, neviens cits.
Un saki vēl, ka nav. Ja valdības "komunikācijā" ar tautu no sākta gala nebūtu tik daudz melu un plikas manipulācijas, noticējuši vakcinācijai būtu liela daļa svārstīgo, un paliktu tikai pārliecinātie pretinieki.

Atslēdzies fiasko

« Atbilde #320 : 2021. gada 05. septembris, 22:27:20 »
Es galīgi un itin nemaz nesaku un neesmu teikusi, ka viss ir ideāli bijis vai visi lēmumi un komunikācija ir bijusi laba, bet arī ne tik slikti, lai visā tagad vainotu valdību. Bet vieglāk jau teikt, īpaši ar atpakaļejošu datumu, ka vajadzēja tā vai šitā.

Tāpēc it kā ir cilvēkiem dota galva, lai domātu. Vai gan latvietim kāda vadība jelkad būs laba? Diezin vai... "Valdība stulba, atlaist sajmu" tik māk bļaut un sekot populistiem, kuru komandas precīzi izmantojot visas tehnoloģijas, kā ietekmēt ļaudis, uz kurām podziņām uzspiest, lai ļaužu prātus pagrieztu sev vajadzīgajā virzienā. Viss esot kā pēc polittehnoloģijas mācību grāmatām (neesmu lasījusi, tā man zinātāji stāstīja).

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #321 : 2021. gada 05. septembris, 23:05:07 »
Manipulē tikai opozicionāri - populisti? Man jau labu laiku ir sajūta, ka mums ar lielu jaudu uzspiež kārtējo Overtona logu zem nosaukuma "covidiāde"..

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #322 : 2021. gada 06. septembris, 08:28:14 »

....Ja valdības "komunikācijā" ar tautu no sākta gala nebūtu tik daudz melu un plikas manipulācijas, ....
Lūdzu uzskaiti visus tos daudzos melus un manipulācijas. Pa punktiem.

Atslēdzies fiasko

« Atbilde #323 : 2021. gada 06. septembris, 08:29:30 »
Protams, pēc tā, ko šeit raksti ir pilnīgi skaidrs, ka teju vai visa pasaule ir pret tevi sazvērējusies :)

Bet, protams, arī pozīcijas izmanto polittehnoloģiju trikus, citādāk tas nav nav iespējams un nedarbojas. Un ir pietiekoši daudz jautājumu, ko uzdot, un tomēr - es laikam esmu duraks un neredzu to lielo mega sazvērestību ko organizē mistiskie VIŅI. Tīras intereses un ziņkārībās pēc noskatījos kaut kādu video, ar ko bija dalījusies viena paziņa, tā teikt, līdzīgi domājošiem. Zeme, atveries! Bet laikam neesmu spējīga doties tādos garīgajos lidojumos.
Tomēr, nolaižoties pie kovida - ko darīt, ja slimnīcās saslimušo cipari kāpj? Ja pārliecināti pretvakcīnisti no manu paziņu pulka (manā burbulī tikai daži tādi) smagi saslimst tagad? Tāpat ārstēs slimnīcā, tai pat laikā jau atsakot kādam ar citu slimību, kas it kā var pagaidīt, jo kovidnieka dzīvības glābšana ir steidzamāka.
https://www.zdf.de/nachrichten/politik/corona-impfstoff-sicherheit-nebenwirkungen-sander-100.html

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #324 : 2021. gada 06. septembris, 10:06:00 »

Tomēr, nolaižoties pie kovida - ko darīt, ja slimnīcās saslimušo cipari kāpj? Ja pārliecināti pretvakcīnisti no manu paziņu pulka (manā burbulī tikai daži tādi) smagi saslimst tagad? Tāpat ārstēs slimnīcā, tai pat laikā jau atsakot kādam ar citu slimību, kas it kā var pagaidīt, jo kovidnieka dzīvības glābšana ir steidzamāka.
nu, tieši tā...dēļ kovida man stentu sirdī ielika pusgadu vēlāk...tagad atklāja akmeni aizkuņģa dziedzerī, ārsts saka, ka jāiet uz operāciju...ja atkal slimnīcās būs tūkstotis nevakcinēto kovidnieku, tad par to uz laiku var aizmirst...

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #325 : 2021. gada 06. septembris, 10:10:37 »
Pamatīgi aug vakcinēto kovidnieku skaits.

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #326 : 2021. gada 06. septembris, 10:13:48 »
Pamatīgi aug vakcinēto kovidnieku skaits.
inficēto, bet ne slimnīcās gulošo...mani ari besī tā statistika - kā tā tiek veidota

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #327 : 2021. gada 06. septembris, 16:27:47 »
Zin ko, kamēr pats neesi ne slims, ne slimnīcā, tāda statistika pie kājas. Tiešām ķāds tai seko? :?: Un arī ja esi slims un slimnīcā vai ja vesels- ko dod šī statistika?  :?:

Atslēdzies daddy

« Atbilde #328 : 2021. gada 06. septembris, 16:34:59 »
Zin ko, kamēr pats neesi ne slims, ne slimnīcā, tāda statistika pie kājas. Tiešām ķāds tai seko? :?: Un arī ja esi slims un slimnīcā vai ja vesels- ko dod šī statistika?  :?:

galvenais, ko esmu sapratis, ja paliec slims - OBLIGĀTI jāpiereģistrējās, lai "papīri" kārtībā... citādi vēlāk neko vairs, ar savām antivielām vari iet ieskrieties...

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #329 : 2021. gada 06. septembris, 16:40:10 »
tā statistika ko dod, tiešām ir pie kājas...man šķiet nevajadzīgi publicēt datus par mirušajiem, ja tie ir vecāki par valsts vidējo iedzīvotāju dzīves ilgumu..rupji noapaļojot, sievietēm tie ir 80 gadi, bet vīriešiem 70 gadi....nu, tad kāda mārrutka dēļ ziņās statistikā jārunā par mirušajiem, kuri vecāki par 80 gadiem?....nu, nomira, dzīve nodzīvota un ne mazā, pie vainas tur kovids vai nē - kāda starpība?