Autors Tēma: Es un antivakseri  (Lasīts 43804 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Pifs

Atb: Es un antivakseri
« Atbilde #345 : 2021. gada 08. septembris, 11:47:42 »

NEPIEKRĪTU.
Visas valdības zin, ka uz ziemu kovids būs atpakaļ, kaut Austrālijas piemērs, jau 2x.

Valdības danco pakaļ vēlētājam - gribam biznesu, gribam tusēt, gribam ceļot - lūdzu. Pienāks novembris un ziemeļu puslodē būs atkal lockdown utt, jo slimnīcas gāzīs apkārt...   Izraēļi bija dikti lepni, ka gandrīz visus sapotējuši (aizdomas, ka tikai ebrejus, par arābiem - who cares) - tagad skaties - kovida lielvalsts!!

NEPIEKRĪTU.
Valdības nedanco pakaļ vēlētājam. Tevis nosauktās nozares "bizness', tusēšanās, ceļojumi - tā ir valsts ekonomika! Katrā nozarē ir strādājošie, kuri ne tikai pena sev iztiku, bet arī papildina valsts kasi. Un valsts kase jau nav tikai algas valsts pārvaldē strādājošajiem.
Tas tas grūtākais - sabalansēt ekonomiku ar epidemioloģiskajiem drošības pasākumiem.

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #346 : 2021. gada 08. septembris, 11:57:34 »
...   Izraēļi bija dikti lepni, ka gandrīz visus sapotējuši (aizdomas, ka tikai ebrejus, par arābiem - who cares) - tagad skaties - kovida lielvalsts!!
pie šiem arābi ir antivakseri, vakcīnas ir, bet šie nepotējas....arī ortodoksālie ebreji....un vakcīnu iedarbība veciem/slimiem nav pat 5 mēneši, tāpēc viss no jauna....ja arābi būtu potējušies, tad vīrusam īsti nebūtu kur izplatīties un nevajadzētu ne trešo, ne ceturto poti utt...nu, pie mums būs līdzīgi...

Atslēdzies daddy

« Atbilde #347 : 2021. gada 08. septembris, 12:02:58 »
Tas tas grūtākais - sabalansēt ekonomiku ar epidemioloģiskajiem drošības pasākumiem.

manuprāt tur nav ko balansēt - miris iedzīvotājs nav ne nodokļu maksātājs, ne ekonomikas sildītājs... slims ir tikai patērētājs, ne maksātājs...

kautkāda greizo spoguļu karaļvalsts... lai uzturētu tūrisma nozari, kuras pienesums IKP ir 4%, mēs laižam iekšā visādu roidu un apdraudam 96% IKP... ja būtu otrādi - OK, tāpat bez tūrisma neizdzīvot...

PS atļaut pirkt kurpes, bet aizliegt pirkt zeķes (vai otrādi) protams ir balansēšanas mākas virsotne...  :sarcasm:

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #348 : 2021. gada 08. septembris, 12:08:42 »

kautkāda greizo spoguļu karaļvalsts... lai uzturētu tūrisma nozari, kuras pienesums IKP ir 4%, mēs laižam iekšā visādu roidu un apdraudam 96% IKP...
PS atļaut pirkt kurpes, bet aizliegt pirkt zeķes (vai otrādi) protams ir balansēšanas mākas virsotne...  :sarcasm:

Tavai zināšanai tūrisma nozare nav tikai tūrisma nozare. Tajā ietilpst gan sab.ēdināšanas uzņēmumi, viesnīcas, veikali, mājražotāji ar saviem ražojumiem un vēl daudz kas cits.

Atslēdzies daddy

« Atbilde #349 : 2021. gada 08. septembris, 12:17:02 »

Tavai zināšanai tūrisma nozare nav tikai tūrisma nozare. Tajā ietilpst gan sab.ēdināšanas uzņēmumi, viesnīcas, veikali, mājražotāji ar saviem ražojumiem un vēl daudz kas cits.

Labi labi, par to jau stāsts, ka pietrūka un joprojām pietrūkst analīzes, cik kura nozare/darbība pienes labumu un cik rada apdraudējumu... nekur nav tāds tusiņš (manuprāt apdraudējums) kā sabiedriskajā transportā, bet tur pilnīga brīvība - nekādi 2m, puse bez maskām, visiem PO... kāpēc virsnormas cilvēkus no baznīcas vai veikala var izdzīt, bet no autobusa nē??

tādā ziņā restorānos vienmēr ir bijuši 2m+ starp galdiņiem un parasti jau pazīstami cilvēki iet ēst, nevis svešie... no otras puses visādus vīrusu variantus jau tikai ceļotāji var ievazāt, tāpēc robežkontrole svarīga, kas brauc iekšā... a mēs kaukādus pacmit sīriešus tvarstām...

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #350 : 2021. gada 08. septembris, 12:18:16 »

manuprāt tur nav ko balansēt - miris iedzīvotājs nav ne nodokļu maksātājs, ne ekonomikas sildītājs... slims ir tikai patērētājs, ne maksātājs...

Kaut kā neizprotu Tavu loģiku..

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #351 : 2021. gada 08. septembris, 12:25:26 »

Labi labi, par to jau stāsts, ka pietrūka un joprojām pietrūkst analīzes, cik kura nozare/darbība pienes labumu un cik rada apdraudējumu... nekur nav tāds tusiņš (manuprāt apdraudējums) kā sabiedriskajā transportā, bet tur pilnīga brīvība - nekādi 2m, puse bez maskām, visiem PO... kāpēc virsnormas cilvēkus no baznīcas vai veikala var izdzīt, bet no autobusa nē??

tādā ziņā restorānos vienmēr ir bijuši 2m+ starp galdiņiem un parasti jau pazīstami cilvēki iet ēst, nevis svešie... no otras puses visādus vīrusu variantus jau tikai ceļotāji var ievazāt, tāpēc robežkontrole svarīga, kas brauc iekšā... a mēs kaukādus pacmit sīriešus tvarstām...

...var redzēt, ka neesi klausijies un neklausies MK sēdes tiešsaistē. Analīze bija un ir....un tad sākas "deķīša staipīšana" starp ministrijām, epidemiologiem ...
Ir sniegti arī skaidrojumi kāpēc zeķbikses  nevar pirkt, bet cimdus var...nu kaut kā tā.

Atslēdzies daddy

« Atbilde #352 : 2021. gada 08. septembris, 12:31:11 »

...var redzēt, ka neesi klausijies un neklausies MK sēdes tiešsaistē. Analīze bija un ir....un tad sākas "deķīša staipīšana" starp ministrijām, epidemiologiem ...
Ir sniegti arī skaidrojumi kāpēc zeķbikses  nevar pirkt, bet cimdus var...nu kaut kā tā.

demagogs izmuldēs vilku ārā no meža un pēc tam iemuldēs atpakļ, par to nav nekādu šaubu... VESELO SAPRĀTU NEVIENS NAV ATCĒLIS, tomēr šīs lietas mūsu valdoņiem kā redzams trūkst.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #353 : 2021. gada 08. septembris, 12:57:11 »
Tagad uzdots ministrijām izstrādāt "priekšlikumus vakcinācijas aptveres palielināšanai", lasi, sviras, ar ko padarīt nevakcinētajam dzīvi tik apgrūtinošu, lai šis "brīvprātīgi" savakcinētos. Vot tad tik mēs redzēsim brīnumus, salīdzinājumā ar kuriem zeķu tirdzniecības aizliegums liksies tīrie ziediņi. Brīvība fantāzijas lidojumam. Var pilnībā aizliegt sabiedrisko transportu - uz to pusi jau iet. Var aizliegt ieiet veikalā. Var aizliegt izmantot daudzdzīvokļu namu kāpņutelpas  -  gaisu telpās inficēs, lai kāpj iekšā pa logiem! Ko, ak 8.stāvs? A kurš spiež dzīvot 8.stāvā? Nav obligāti. Dzīvo zemāk. Pasākumos piedalīties nav obligāti, studēt nav obligāti, uz darbu iet arī nav obligāti. Ko, bez datba nebūs naudas un maizes? Tava problēma, ej vakcinējies. "Brīvprātīgi".  :mrgr:

Atslēdzies tuk

« Atbilde #354 : 2021. gada 08. septembris, 13:19:14 »
No 1.oktobra ĢĀ būs 45 eiro piemaksa par katru vakcinēto, tā ka gaidiet presingu.  :mrgr:

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #355 : 2021. gada 08. septembris, 13:23:23 »
A viņiem par ko?

Atslēdzies tuk

« Atbilde #356 : 2021. gada 08. septembris, 13:36:41 »
Par katru pierunāto/piespiesto vakcinēties. Ir taču vienkārši - vajag norīkojumu? Vakcinējies vispirms, mīlīt!  :rofl:  Man lielāku atalgojumu gribas.  :rofl:

Atslēdzies fiasko

« Atbilde #357 : 2021. gada 08. septembris, 13:47:27 »
Un kurā brīdī sāksiet čīkstēt par to, ka, redz, Dānijā šitā un Zviedrijā tā?

Atslēdzies tuk

« Atbilde #358 : 2021. gada 08. septembris, 13:54:39 »
Vajag čīkstēt?  :?:  Nu, čīkstēt tendētie, vienmēr atradīs par ko, tāda "suga"  :rofl:

Atslēdzies reno

« Atbilde #359 : 2021. gada 08. septembris, 14:04:49 »
(aizdomas, ka tikai ebrejus, par arābiem - who cares)

Informācija bija, ka Izraēlas pilsoņi -palestīnieši/arābi kategoriski atteikušies