Autors Tēma: Es un antivakseri  (Lasīts 43436 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies kvadra

Atb: Es un antivakseri
« Atbilde #360 : 2021. gada 08. septembris, 14:04:58 »
Laiks rādīs, kurš smiesies pēdējais.
Tas par čīkstēšanu.

Atslēdzies daddy

« Atbilde #361 : 2021. gada 08. septembris, 14:11:56 »
Var aizliegt izmantot daudzdzīvokļu namu kāpņutelpas  -  gaisu telpās inficēs, lai kāpj iekšā pa logiem! Ko, ak 8.stāvs? A kurš spiež dzīvot 8.stāvā? Nav obligāti. Dzīvo zemāk.

RNP tak var liftiem pielikt QR lasītājus - nav derīga koda, cilpo ar kājām uz 8 vai 12 stāvu...

/gaidu medaļu no Staķa un co - "par neatsveramu ieguldījumu covid mazināšanai Rīgā"/ :D :D

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #362 : 2021. gada 20. septembris, 10:10:16 »
Nu, šis ir kara pieteikums antivakseriem! :mrgr:   
https://manabalss.lv/pilngadigas-personas-kas-atsakas-no-covid-19-vakcinas-pasas-sedz-covid-19-arstesanas-izdevumus/show 

p.s.   
nevajag vazāties pa krastmalu ar šleseristiem :blushing:

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #363 : 2021. gada 20. septembris, 10:50:31 »
Ļoti labi, tikai tad, lūdzu, atbrīvojiet mani no nodokļiem, kas tiek novirzīti mūsu "bezmaksas" medicīnai un no daudzmiljardu valsts parāda atmaksāšanas - MAN tos "pandēmijas" "apkarošanas pasākumus" nevajag.
Citādi kaut kāda negodīga "nipeļa sistēma" sanāk.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #364 : 2021. gada 20. septembris, 11:00:06 »
Ak jā, vēl viens moments - nez, kam, šīs idejas atbalstītāju prāt, būtu jāmaksā par to cilvēku ārstēšanu, kas nonākuši stacionārā ar sirdslēkmi, aklo zarnu, politraumām etc., un kam, visa cita starpā, atklājies bezsimptomu pozitīvs kovidtests, par ko nevienam i ne jausmas nebija? Bez ausweisa visa pārējā ārstēšana arī būs maksas pakalpojums? Vai visi covida slimnieki ir veseli kā zīdaiņi, bez kādām citām saslimšanām? Kas izsvērs - "maksas" covidpacients ar blakussaslimšanām vai "bezmaksas" pacients ar covid infekciju?

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #365 : 2021. gada 20. septembris, 11:00:56 »
kvadra, nodokļi visiem jāmaksā, un to iniciatīvu Saeima nepieņems...vienīgi reālais, kas var notikt, ja pacientu skaits slimnīcās augs, var notikt to šķirošana, kad ierodas ātrie...ja tev 70+, neesi vakcinēts, tad tev dota iespēja nomirt mājās...un soc.budžetam vieglāk, bet darbspējīgā vecumā esošos gan jau visus hospitalizēs - esi vakcinēts vai neesi...

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #366 : 2021. gada 20. septembris, 11:07:38 »
Ka iniciaīvu neapstiprinās, man arī tā šķiet. Kaut nemaz ar nešaubos, ka savus 10t parakstu tā savāks - dikti jau nu plaši ir izvērsta tā rīdīšanas kampaņa masu informācijas līdzekļos - kā tie tur lohi, jampampiņi, egoisti utt., utt., tērē MŪSU naudu

Atslēdzies Minne

« Atbilde #367 : 2021. gada 20. septembris, 11:08:04 »
“Neattaisnoti nevakcinēti” skan vismaz šizīgi, lasīt - slimi  :mrgr:

P.s.negribu ar nodokļiem atbalstīt neviena smēķētāja ārstēšanu (piemēram). Vai tādu cilvēku ārstēšanu, kuri neattaisnoti nenodarbojas ar sportu  :mrgr:
Un vēl gribu, lai man atmaksā summu, ko esmu savulaik samaksājusi nodokļos, bet neesmu neattaisnoti izmantojusi  :laugh:

Nakata kungs, parakstīsies?

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #368 : 2021. gada 20. septembris, 11:11:09 »

P.s.negribu ar nodokļiem atbalstīt neviena smēķētāja ārstēšanu (piemēram). Vai tādu cilvēku ārstēšanu, kuri neattaisnoti nenodarbojas ar sportu  :mrgr:
Un vēl gribu, lai man atmaksā summu, ko esmu savulaik samaksājusi nodokļos, bet neesmu neattaisnoti izmantojusi  :laugh:

Vo. A nah man jāmaksā par kaislīga pipmaņa plaušu vēža ārstēšanu vai par to 150kg smago diabētiķi, a? Vai bomžu regulāro atļurbināšanu, apmazgāšanu un pārģērbšanu?
 :sarcasm:

Atslēdzies tuk

« Atbilde #369 : 2021. gada 20. septembris, 11:13:10 »
Hei, varbūt man var atmaksāt tos izmeklējumus, kurus veicu par savu naudu, jo rinda uz valsts(manu nodokļu) apmaksātajiem pienāktu tad, kad man tie vairs nebūtu nepieciešami? Esmu valstij gana daudz naudas ietaupījusi.  :mrgr:

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #370 : 2021. gada 20. septembris, 11:17:30 »

Minn, nejauc visu putrā....šeit šajā iniciatīvā ir uzsvars, ka cilvēki neizmanto valsts apmaksātu vakcīnu, kas dod iespēju smagi nesaslimt un nenonākt slimnīcā uz mēnešiem...smēķēšana ir atkarība, godīgi sakot nezinu vai ir valsts apmaksātas programmas šīs atkarības ārstēšanai, man šķiet ka nav un viss par savu naudu...kā tu pierādīsi, ka cilvēks neattaisnoti nenodarbojas ar sportu?  :mrgr: ...un kur ir visiem valsts apmaksāta tāda sporta programma?  :mrgr:

Atslēdzies tuk

« Atbilde #371 : 2021. gada 20. septembris, 11:32:07 »
Putrā tiešām nevajag jaukt  :mrgr:  Vakcinācija vēl aizvien skaitās brīvprātīga, ne?  :sarcasm: 
Ja liekais svars, tad nekāds sportiskais nebūs, ja vien nav sumo cīkstonis. :)

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #372 : 2021. gada 20. septembris, 11:39:21 »
...man tu, tuk, esi reāli apnikusi....kā nav argumentu, tad tiek ieslēgta "duročka"....skaidrs, ka vakcinācija ir brīvprātīga, bet veselības sistēmas kapacitāte ir ierobežota un tā ierobežotība liks nevakcinētiem penšiem 70+ "brīvprātīgi" nomirt mājās...

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #373 : 2021. gada 20. septembris, 11:40:37 »
Kamēr Jūs te strīdaties, ielogojos "Mana balss" un nobalsoju.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #374 : 2021. gada 20. septembris, 11:46:32 »
...man tu, tuk, esi reāli apnikusi....kā nav argumentu, tad tiek ieslēgta "duročka"....skaidrs, ka vakcinācija ir brīvprātīga, bet veselības sistēmas kapacitāte ir ierobežota un tā ierobežotība liks nevakcinētiem penšiem 70+ "brīvprātīgi" nomirt mājās...

Tak pensis tāpat nomirs mājās, domā no pensijas vispār var ko apmaksāt? Labi, dienišķai maizei sanāk. Penši no savas pensijas neko nemaksās, savāc parakstus vai nesavāc.