Autors Tēma: Es un antivakseri  (Lasīts 43419 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies kvadra

Atb: Es un antivakseri
« Atbilde #405 : 2021. gada 27. septembris, 23:11:49 »
Man pazīstams skolnieks  :mrgr:  (piedodiet, vārds, uzvārds, personas kods un mājas adrese publicēti netiks) nebija skolā spļaušanas dienā, tad nu, lai varētu skolā iet, māte veda šo testu taisīt.
Kā tā - netaisīt testus skolniekiem?!

Atslēdzies Camma

« Atbilde #406 : 2021. gada 27. septembris, 23:32:01 »
A vot tā!
Loģika? Nav un nekad neir būt bijusi. Pasaki, kā lai laboratorija zina, ka tas bērnelis ar ĢĀ norīkojumu uz testu neizmantos šo negatīvo testu iešanai uz skolu? Un ja nevar mamaška sazvanīt nevienu no 4 elitārajām laboratorijām, kurām ļauts spļaudekļus pētīt? Un ja tests tiešām vajadzīgs steidzami, nevis 2 nedēļu laikā? un ja......
Vobščem - BĻAĢ!
Visus sakost!

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #407 : 2021. gada 28. septembris, 00:18:13 »
šo pat es zinu :) Kā jau mineju uz LV aizvedu ciemkukulī kaudzi ar testiem, jo to man kā malkas..
un tad septembrī mazmeitiņa sāk iet bērnudārzā, aiziet pirmo dienu un otrajā dienā puņķis. nu tas normāli ,jo jauna vide, jauna mikroflora blablabla..paiet nedēļa, puņķis pāraug krekšķī un bik klepū... ,uz dārzinu nevar iet ,kamēr nav pilnīgi vesela. lab oky...
tikām saslimst arī lielie.. un jā,tātad visiem vajadzēja taisīt oficiālo lielo Gulbja testu ,lai tiktu pie dr. , protams, ka mani no atvilknes nevienam sunim nedereja..kas arī loģiski ,jo nu neviens tak  neņems par pierādījumu svešas valsts testu...vot domāju ..covids tapat kā Dievs visiem viens , vai tomer nē ??? :scratch:
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Pieslēdzies Trix

« Atbilde #408 : 2021. gada 28. septembris, 07:55:39 »
nu neviens tak  neņems par pierādījumu svešas valsts testu...vot domāju ..covids tapat kā Dievs visiem viens , vai tomer nē ??? :scratch:

Kā šeit mīl norādīt daži personāži, ne jau Latvijas valdība kovidu un ierobežojumus izdomāja, tas visai pasaulei esot vienāds. (Tikai nez kāpēc tā "Latvijas valdība" izpildās tā, it kā viņi būtu īpaši un atšķirīgi, a? :D)
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies tuk

« Atbilde #409 : 2021. gada 28. septembris, 08:16:27 »
Brīžiem lasi un nenosmieties, hip, hip, urā, esot skolās uzlabojies stāvoklis, mazāk klases karantīnā. Nu kā neuzlabosies, ja pirms spļāva 1x nedēļā, tagad reizi divās :D

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #410 : 2021. gada 28. septembris, 08:29:33 »
To kumulatīvo rādītāju arī varētu uzlabot tādējādi, ka mazāk testus taisīt  :mrgr:

Atslēdzies daddy

« Atbilde #411 : 2021. gada 28. septembris, 08:43:03 »
Man pazīstams skolnieks  :mrgr:  (piedodiet, vārds, uzvārds, personas kods un mājas adrese publicēti netiks) nebija skolā spļaušanas dienā, tad nu, lai varētu skolā iet, māte veda šo testu taisīt.
Kā tā - netaisīt testus skolniekiem?!

Man līdzīga situacija - "pazīstams skolnieks :mrgr:   (piedodiet, vārds, uzvārds, personas kods un mājas adrese publicēti netiks) nebija skolā spļaušanas dienā", pamēģināšu atrisināt, par risināšanas gaitu ziņošu :)  jau jautrība sākās - nevienu laboratoriju sazvanīt vakardienas laikā nevar, ne to ar ko skolai līgums, ne citas...
« Pēdējās izmaiņas: 2021. gada 28. septembris, 08:48:09 no daddy »

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #412 : 2021. gada 28. septembris, 09:04:58 »
Luīze - ja ir šķavas, kāss un tempitūra, tad citādi nekādi neņem un jau sen... Labrīt, mīļā! Mosties nu...

:?:  Jo šovasar gāju pie ģā, pat 2x, un man ne reizi iepriekš neprasīja, vai ir kādi simptomi un testu arī nē. Tāpēc jau mans jautājums bija - kopš kura laika. Vai arī katrs ģā dara, kā grib...

Atslēdzies daddy

« Atbilde #413 : 2021. gada 28. septembris, 09:06:51 »

:?:  Jo šovasar gāju pie ģā, pat 2x, un man ne reizi iepriekš neprasīja, vai ir kādi simptomi un testu arī nē. Tāpēc jau mans jautājums bija - kopš kura laika. Vai arī katrs ģā dara, kā grib...

Priekš kam Tu ej?? es savam pazvanu, visu izstāstu ko vajag recepti vai slimības lapu vai norīkojumu un viss...

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #414 : 2021. gada 28. septembris, 09:07:07 »
Beidz muldèt!!. Pie ģim.àrsta ar testu nav jàiet...kas tas tev par àrstu...

Atslēdzies tuk

« Atbilde #415 : 2021. gada 28. septembris, 09:51:23 »
Pifs kā partorgs, tut kak tut  :mrgr:   :smej:

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #416 : 2021. gada 28. septembris, 10:08:58 »
Pifs kā partorgs, tut kak tut  :mrgr:   :smej:
Vai tad šajà tèmá drìkst piedalìties tikai vienàdi domàjošie? Tà taću ir šķirošana. Mani apspież :mrgr: :smej: :sarcasm: [size=78%]."[/size]
[/size][size=78%]Mani beidz nost" tá dezinformàcijas izplatìšana..viens atsevišķs gadìjums tiek pasniegts kà sistèma..[/size]

Atslēdzies daddy

« Atbilde #417 : 2021. gada 28. septembris, 10:13:14 »
Vai tad šajà tèmá drìkst piedalìties tikai vienàdi domàjošie? Tà taću ir šķirošana. Mani apspież :mrgr: :smej: :sarcasm: [size=78%]."[/size]
[size=78%]Mani beidz nost" tá dezinformàcijas izplatìšana..viens atsevišķs gadìjums tiek pasniegts kà sistèma..[/size]

a davai, sastājamies, smukie pa kreisi, gudrie pa labi?! :D

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #418 : 2021. gada 28. septembris, 10:14:39 »
. Vai arī katrs ģā dara, kā grib...
Vai arī katra ārstniecības iestāde dara kā grib. Acīmredzot ir, kur prasa testus tiem, kas ar simptomiem - nav jau grūti nopamatot - drošs pakalpojums pārējiem pacientiem, drošība mediķiem, blabla...  Pļavnieku medicīnas centrs savukārt nevakcinētajiem prasot taisīt testus pie ieejas. Nu laikam jau labāk tā, nekā meklēt hvz kur tikt uz to testu.
Tā ka ej nu sazini vēl, kas ir sistēma un kas atsevišķs gadījums. A varbūt vienkārši ir vispārējs bardaks  :mrgr:

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #419 : 2021. gada 28. septembris, 12:02:46 »
Citāts
Vai arī katra ārstniecības iestāde dara kā grib.
Katrs mediķis. Tas ir hroniski. Jau gadus atpakaļ, krietni pirms kovida, gaudos, ka ĢĀ saka vienu (esot vadlīnijas), slimnīcas - ko pavisam citu, un abi skatās uz mani, kā galīgo nejēgu. Nav nekāds brīnums, ka kovids šo kaiti padziļinājis. Vadlīniju vēl vairāk, visi atkratās no atbildības.
No amount of advance planning will ever replace dumb luck