Autors Tēma: Es un antivakseri  (Lasīts 43524 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Minne

Atb: Es un antivakseri
« Atbilde #450 : 2021. gada 29. septembris, 12:48:01 »
Tas jā. Vai kāda arī smagi slimoja?

Nē, vieglas kaklasāpes un neilgas temperatūras

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #451 : 2021. gada 29. septembris, 12:50:52 »
Katrs jau var brīvi izvēlēties, kam ticēt.  Es tikai vienu nesaprotu, kā var pieņemt, ka "zinātne" ir kaut kas pats par sevi eksistējošs neatkarīgi no politikas.

Atslēdzies Krimsons

« Atbilde #452 : 2021. gada 29. septembris, 13:25:19 »
Pamazām sāku izvairīties no sliktu vārdu lietošanas arī domās.
Agrāk piktojos uz īpaši agresīviem braucējiem: "bļ...".Tagad vienkārši nodomāju: "laikam vakcinēts...".

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #453 : 2021. gada 29. septembris, 13:54:33 »
Citāts: kvadra
Es tikai vienu nesaprotu, kā var pieņemt, ka "zinātne" ir kaut kas pats par sevi eksistējošs neatkarīgi no politikas.
Mierīgi. Ja runa ir par zinātnes pielietojumu, tad, protams, naudai un politikai ir sava loma.
Bet, ja par Covidu un politiķu sazvērestību, paskaties kaut vai ASV. Tur demokrātu un republikāņu štatiem ir gauži atšķirīgas pieejas problēmai. Kur tur paliek vieta sazvērestībai?

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #454 : 2021. gada 29. septembris, 14:22:50 »
Un kur tad tur vieta zinātnei? Visi taču it kā "pēc zinātnes", tikai kāpēc tad ne vienādi?
Arī "mūsējais" ko teica - būtu viņam vienam teikšana, rīkotos, neklausīdamies tos zinātniekus  :mrgr: 

Un kur tad ir tā sterilā, autonomā, no politikas neatkarīgā zinātne, kur?! Vai tāda maz iespējama, jo šodienas zinātniekiem vairs nepietiks pasēdēt zem ābeles, zinātne ir ļooooti dārga izprieca, kas bez finansējuma galīgi nekā...

Atslēdzies Krimsons

« Atbilde #455 : 2021. gada 29. septembris, 15:51:51 »
Hmm.. es vienmēr esmu ticējis zinātnei tādā aspektā, ka zinātne spēj atrisināt jebkādus uzdevumus savas kompetences robežās.
Runājot par ļoti komplicētajām (cik var spriest no pieejamās informācijas) pilnīgi visu ražotāju vakcīnām - tās ir zinātnes superaugstākā pilotāža. To es tiešām tā domāju.
Vēl vairāk - pievienojos nosacīti izplatītajam viedoklim, ka šī ārkārtīgi bīstamā plaša spektra iedarbības bioloģiskā ieroča tehnoloģiju avots ir kaut kur tur "ārā" - ārpus mūsu civilizācijas.

Atziņa par ārpuscivilizācijas avotu pats par sevi nav nekas jauns.
Piemēram, tehnoloģiju ekspertu vidū klīst viedoklis, ka arī optisko kabeļu, optiskā interneta un vispār optisko skaitļotāju (pēdējie gan vēl nav plaši ieviesušies) tehnoloģijas avots ir kaut kur "ārpusē".

Par i-phone ir līdzīgs stāsts.

Visu cieņu mūsu civilizācijas zinātnei!
Tā ir spējusi "sagremot" šīs piespēlētās supertehnoloģijas.
« Pēdējās izmaiņas: 2021. gada 29. septembris, 15:59:40 no Krimsons »

Atslēdzies Krimsons

« Atbilde #456 : 2021. gada 29. septembris, 16:14:33 »
Ar grafēna oksīda, kā klātesamība vakcīnās ir pierādīta, palīdzību var nodzēst un pārprogrammēt cilvēka atmiņu.
Tas ir pilnīgi lēgāli pierādīts kaut kādā tur ASV klīnikā, ārstējot Irākā karojušo postraumatiskos sindromus.
(attiecīgi - vakcinētajiem to ar bluetooth, mobiļņiku un 5G var izdarīt attālināti)

Ar mRNS tehnoloģiju (https://www.modernatx.com/modernas-mrna-technology), kas arī ir iestrādāta visu ražotāju vakcīnās, tiešām var izārstēt ne tikai cukura diabētu, bet arī izaudzēt asti un locekli virs vai zem vagīnas, vai otrādi.
To arī var izdarīt attālināti.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #457 : 2021. gada 29. septembris, 21:16:32 »
Neticīgais Toms, sorry, Nakats varētu izskaidrot, kā tas nākas, ka Ādažu vidusskolā katrs desmitais saslimušais ir ar derīgu covid sertifikātu. Vakcinētie tak neslimojot.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #458 : 2021. gada 29. septembris, 21:29:55 »
Nu kā, kā... Nopirkuši!  :sarcasm:

Atslēdzies Krimsons

« Atbilde #459 : 2021. gada 29. septembris, 21:47:40 »
Internetā klejo bildīte ar diviem testa kociņiem blakus - vienam ir zils zīmogs uz iepakojuma "Negative Test", otram sarkans zīmogs "Positive test".

Potams, laboratorijām izdala neapzīmogotus iepakojumus.
No samaisītiem testu kociņiem, saskaņā ar prognozēto saslimstības statistiku.
Laborante, protams nezin, kādu kociņu nejauši izvēlējusies testam.

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #460 : 2021. gada 29. septembris, 21:50:32 »
aa es gaidu...  :smoker: ..man nav ideju kāds alfabēta burts plosās un vai vispār plosās apkartnē. puiks saka , ka viniem klasē esot 9.skolēni šobrīd. pārējie itkā ar covid.. bet nu arī viņš nezin droši.. (mans bērns, neineteresējas p[ar to,kas uz viņu nettiecas)..tad nu, pēc jebkādas logikas arī manējam un sļedovaķeļno arī mums kkādā brīdī jāpveļas..tad jau manīs...nupat aprit tieši gads ,kad kopš slimošanas nekādu piesardzību vairs neesam ieverojuši.. vienk dzīvojam nost. :cnk:
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #461 : 2021. gada 29. septembris, 21:53:00 »
aij nu Krimsi ..tas par kociniem jau nu gan izklausās šizīgi .. vot no šādām pasakām arī rodas dusmas uz tiem kas labu prātu negrib vakcīnu.
IG- mellenessniega

Atslēdzies Camma

« Atbilde #462 : 2021. gada 29. septembris, 22:41:19 »

"'Vakcinētie neslimo!...jā, inficējas, bet parastais cilvēks neslimo ....slimo riska grupas, vecie 65+, bet šīs grupas jau nu tur baigi netuso un pirkstus pa gaisu nevicina..."

Tu mums te skaities vēderizejas speciālists, bet - nu nedi@s tik traki!
Es šo redzu katru darba dienu pa 12 stundām. Un nevis ''manas sievas brāļa tantes vecais suns teica''.
Visus sakost!

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #463 : 2021. gada 29. septembris, 23:04:56 »
camm  :big_hug: , turies  :shampis:
IG- mellenessniega

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #464 : 2021. gada 29. septembris, 23:40:20 »
Camm, vai varu lūgt - pastāstīt ko vairāk par to, ko Tu redzi tajās 12 stundās?

Jo es neticu nekam, ne Delfiem, ne "Panorāmai", ne oficiālo statistiku tabulām, ne daudz piesauktajiem galma "zinātniekiem" un vēl jo mazāk visādiem kaismīgajiem propagandas papagaiļotājiem... Nekam, izņemot uzticamu cilvēku stāstiem iz dzīves. Tā ir vienīgā reālā patiesība.