Autors Tēma: Es un antivakseri  (Lasīts 43433 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies kvadra

Atb: Es un antivakseri
« Atbilde #510 : 2021. gada 02. oktobris, 17:48:09 »
Kas tur tāds būtu, ko "antivakceriem" degunā bāzt? Es vēl saprastu, ja hospitalizāciju skaits, bet kumulatīvais rādītājs  :?: ...
Inficējas vakcinētie arī un attiecīgi vairo pozitīvos testus. Saka gan, ka mazāk, bet kas to zina, jo cik kuri tiek testēti un cik % inficēto ir starp vieniem un otriem, publicēts netiek.
Un kumulatīvais rādītājs atkarīgs no testu daudzuma - netaisiet 40 t dienā, bet 20t, un saruks uz pusi. Taisiet  10t, būs vēl 2x mazāk ( nez, cik testē tādā, Ruandā, piemēram?) Baigais jau nu saslimstības kritērijs   :mrgr:
Bet vainīgi "antivakceri"  :mrgr:  Vai jāsāk būs ticēt tai feikziņai, ka vakcīna ietekmē prāta spējas ne uz labāko pusi? :mrgr:

Atslēdzies tuk

« Atbilde #511 : 2021. gada 02. oktobris, 18:46:44 »
Nu bet kā gan citādi sašķelt sabiedrību? Vienīgi tā, mēs un jūs, vainīgie un tiklie.  :mrgr:

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #512 : 2021. gada 02. oktobris, 18:56:23 »
Skaldi un valdi - princips vecs kā pasaule. Pirms 85 gadiem arī vainīgos atrada.

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #513 : 2021. gada 03. oktobris, 12:41:37 »

Atslēdzies Trix

« Atbilde #514 : 2021. gada 03. oktobris, 12:46:23 »
Un gadījumā, ja nepotēta persona tiek aplaista ar covid slimnīcā, kur ārstē, piemēram, nieres, tad kurš kompensēs inficēšanu ar covid? :D Ne visi nepotētie ir nabagi, kā atbildi uz šo var noraut arī tiesu darbus par tīšu inficēšanu, - principa pēc. Es Saeimas vietā šo neriskētu pieņemt.
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies tuk

« Atbilde #515 : 2021. gada 03. oktobris, 12:50:58 »
Vēl tik jāsavāc paraksti par resnajiem, oi kā budžets pildīsies  :mrgr:

Atslēdzies Trix

« Atbilde #516 : 2021. gada 03. oktobris, 12:53:57 »
Smēķētājus arī vajadzētu uz pašapmaksu. Ar akcīzi lai neaizbildinās, galu galā viņi piesmirdina apkārtni vairāk nekā no akcīzes labums. :D

Un alkoholiķus, citādi tiem dzērumā sakāvušamies bomžiem magnētiskā rezonanse ārpus kārtas, bet nodokļu maksātāji stāv pa pusgadam rindā.
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies tuk

« Atbilde #517 : 2021. gada 03. oktobris, 12:58:24 »
Laikam vakcinētie domā, ka tagad katrs dabūs divas reaminācijas gultas par to nevakcinēto naudu  :mrgr:

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #518 : 2021. gada 03. oktobris, 16:29:47 »
Ha, sacerējušies. Var domāt, ka Saeima automātiski pieņem katru 10t iniciatīvu. Un šitā ir pārlieku slidena lieta, lai būtu jel mazākās izredzes to pieņemt. Tā ka nemaz neceriet, vakcīnnazi.

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #519 : 2021. gada 03. oktobris, 16:37:56 »
Vēl tik jāsavāc paraksti par resnajiem, oi kā budžets pildīsies  :mrgr:
resnie ēd pārtiku, kuru pērkot, maksā PVN, kas nonāk medicīnā

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #520 : 2021. gada 03. oktobris, 16:48:57 »

A ja resns un nevakcinēts, ko tad? PVN tak maksāja! :D

Un tievajiem vispār par pilnu maksu - necik neēd un PVN nemaksā, gnīdas tādi! Un šitie te, viensētnieki, kas no sava dārza ēd, tie vispār valsti apzog, svoloči!  Nost viņiem medicīnu! : :smej:
Kādi neapgūti resursi, ja tā valstiski padomā :D
« Pēdējās izmaiņas: 2021. gada 03. oktobris, 17:14:35 no kvadra »

Atslēdzies tuk

« Atbilde #521 : 2021. gada 03. oktobris, 19:16:39 »

Kur nonāk nevakcinēto PVN? Varbūt neēd?  :mrgr:

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #522 : 2021. gada 03. oktobris, 21:47:36 »
Pīpmaņiem, resnajiem nav vienas potes, kas atrisinātu viņu problēmas par 99,99% .. piedevām valsts apmaksātus

Atslēdzies lumbergs

« Atbilde #523 : 2021. gada 03. oktobris, 22:00:16 »
Un kam ir pote, kas atrisina 99% problēmu??? :D

Atslēdzies tuk

« Atbilde #524 : 2021. gada 03. oktobris, 22:14:43 »
Pīpmaņiem, resnajiem nav vienas potes, kas atrisinātu viņu problēmas par 99,99% .. piedevām valsts apmaksātus

Toties cik valsts ietaupītu, ja nebūtu rešņu uzēstās kaites jāārstē, cik gultas slimnīcās atbrīvotos. Pat poti nevajag, vienkārši mazāk rīt  :taunt: