Grūti ir TEV, ja reiz izjūti nepārvaramu vajadzību pateikt man ko riebīgu. Vismaz labāk palika no tā? Nebēdā, vari vēl ko tamlīdzīgu izspļaut, es (uz tādiem nabadziņiem) neapvainojos
tas nav slikti, ka bieza āda, bet mans mērķis nebija teikt ko riebīgu...es tikai konstatēju un salīdzinu ar savām izjutām par svētkiem, kuri tev neko nenozīmē..viens mans vectēvs kopā ar saviem brāļiem un māsas vīru bija Neatkarības rotā, kura cīnījās par Latvijas neatkarību 1918.-1920. gadā un divi no viņiem tika apbalvoti ar Lāčplēša kara ordeni par varonību, bet otrs vectēvs ar Imantas pulku cauri visai Sibīrijai un Vladivostokai devās uz Latviju!
Es pieminu, svinu 11. un 18.novembri , bet tev tā ir vienkārša brīvdiena...
Mani vecāki turpināja ģimenes tradīciju kā svinami Ziemassvētki un Lieldienas arī padomju laikos...jo tā bija pieņemts ģimenē paaudžu paaudzēs, un es ka konservatīvs cilvēks cienu šo tradīciju un tā turpinās jau manu bērnu ģimenēs un ticu, ka arī mazbērnu utt...tev tie nav svinami svētki ...Par 4.maiju jau izteicos agrāk.
Mēs ar tevi, kvadra, kā esam no divām dažādām pasaulēm, bet esam kopā Latvijā....nezinot tavu labo latviešu valodu, es tevi pieskaitītu pie okupantu pēctečiem, bet tā laikam nav....vienkārši esi citāda un bez dziļām saknēm ...es tevi pieņemu tādu kāda esi un, protams, neklusēju, kad nepiekrītu.