Autors Tēma: Inešuku pieminot  (Lasīts 847 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies lumbergs

Inešuku pieminot
« : 2021. gada 18. maijs, 10:42:39 »
ilgi un vairākkārt gatavojos uzrakstīt par pieminēšanu, kādā veidā pieminam cilvēkus, kuri atstājuši nospiedumus mūsu dzīvēs. cits vaimanā, cik ļoti pietrūkst, dažs klusībā domās pārcilā jaukos mirkļus, vēl kāds- dara ko praktisku. es esmu trešais. katru gadu inešuka dzimšanas un vārda dienās ieskaitu naudu dzīvnieku patversmei. ne daudz un ne bieži - piekrītu, bet simboliski turpinu viņas iesākto.
  ko ar to gribēju teikt? ā,atnāca domiņa- ja nu mēs katrs savā dzimšanas dienā dotu kādu dāvanu tiem, kuri ir pieradināti, bet pamesti likteņa vai cilvēku žēlastībai.
   karoč, nav ko puņķoties, kas var, iemet pa rubulim, vienalga, kuras dzīvnieku patversmes kontā!
 p.s. Nāru kau kad jau pavedināju uz to  :mrgr: .

p.p.s. nav svargīi, kurā dienā, tai nav obligāti jābūt dzimšanas dienai, tā var būt arī Visu Pasaules Sāpju Izjušanas Diena, vai foršā fīlinga diena, vai vienkārši trešdiena. paldies par uzmanību!

Atslēdzies Minne

Atb: Inešuku pieminot
« Atbilde #1 : 2021. gada 18. maijs, 14:04:50 »
Tik laba ideja jaunai tradīcijai, lumberg.

Es mēdzu ziedot (sorry, ne dzīvniekiem), bet ne konkrētos laikos, vienkārši konkrētiem cilvēkiem vai vajadzībām. Bet man iepatikās doma par savu dzimšanas dienu, kad ne tikai pats tiec apdāvināts, bet iepriecini arī kādu citu  :yes:

Atslēdzies lumbergs

Atb: Inešuku pieminot
« Atbilde #2 : 2021. gada 18. maijs, 14:35:02 »
Tas ir dāvināšanas prieks, prieks, ko vari uzdāvināt pats sev!  ;)