Autors Tēma: Eirovīzija 2021  (Lasīts 4162 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Mangusts

Atb: Eirovīzija 2021
« Atbilde #60 : 2021. gada 21. maijs, 12:04:04 »
Ha, somiem tiešām Linkin Park  :evil:
Ja Tīna bija pēc viņiem, tad vienkārši nobālēja dark side palika tumša, par spīti austošajam Mēnesim  :smej:

Noklausījos slavētos itāļus - arī patika.
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Atslēdzies true detective

« Atbilde #61 : 2021. gada 21. maijs, 15:17:30 »
Ha, somiem tiešām Linkin Park  :evil:
Ja Tīna bija pēc viņiem, tad vienkārši nobālēja dark side palika tumša, par spīti austošajam Mēnesim  :smej:

Linkin Park un Limp Bizkit mikslis. vismaz kāds, kas atšķaida to frīku saietu. ja vinnēs, visa FI sajuks prātā uz pāris dienām, atceros Lordu uzvaru.

Samantai jāpiestrādā pie dziedāšanas manieres, nevajag ar varu mēģināt tēlot melno dziedāšanas stilu, līdz ar to tekstu saprast nevar. priekšnesums nepārdomāts, ļoti maz horeogrāfijas, pie tādas dziesmas tak varēja izlekties pa skatuvi nevis nesaprotamus ragus ar rokām uz galvas veidot. bet mazliet pat žēl viņu, tik ilgi centās tur nokļūt un beigas pat finālā neiekļūst.

Itālija man arī patika.

cerams roka, metāla utml mūzikas stilu piekritēji aktivizēsies balsošanai finālā par FI vai ITA.
« Pēdējās izmaiņas: 2021. gada 21. maijs, 15:24:59 no true detective »
“Be good to yourself ’cause nobody else has the power to make you happy.” – George Michael

Atslēdzies Minne

« Atbilde #62 : 2021. gada 21. maijs, 15:28:21 »
Jā, ja iepriekš dziesmas pieteikuma klipā, kur Tīna ar turbānu galvā un visāda veida meitenes piedejo/piedzied, kko vēl varēja uztvert, tad tagad visas četras tikai agresīgi nostampāja. Man tie "kroņi" beigās tiešām jau ragus sāka atgādināt ;)

« Atbilde #63 : 2021. gada 21. maijs, 18:59:10 »

tā somi sagaidīja Lordus pēc uzvaras 2006.g. somi māk priecāties par savām uzvarām, es tur arī kaut kur esmu  :)  un toreiz prieks bija visiem, arī "hardcore metalheadiem", kas Lordu daiļradi neuztvēra nopietni.
« Pēdējās izmaiņas: 2021. gada 21. maijs, 19:06:06 no true detective »
“Be good to yourself ’cause nobody else has the power to make you happy.” – George Michael

Atslēdzies reno

« Atbilde #64 : 2021. gada 21. maijs, 19:43:53 »
Vakar pirms pārraides bija interesants humorīgs pārskats, kā mums gājis pa eirovīzijām. Marie N, jau arī tāpat sagaidīja. kadri -robežsargi sagaida ar puķēm

Atslēdzies Minne

« Atbilde #65 : 2021. gada 21. maijs, 21:58:50 »
true detective, būtu pavicinājusi LV karodziņu, varētu Tevi sazīmēt ;)

p.s.Villem anglene labāka ;)

Atslēdzies LVSNor

« Atbilde #66 : 2021. gada 22. maijs, 17:56:58 »

:lv: :lv: :lv: :go_go: :go_go: :go_go:
« Pēdējās izmaiņas: 2021. gada 22. maijs, 18:06:44 no SNor »
"Tātad es esmu tapis jūsu ienaidnieks, sacīdams jums patiesību. " Galatiešiem 4:16
«Zema oglekļa mazietilpīgas infrastruktūras investīcijas.»
https://kubele.lv

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #67 : 2021. gada 23. maijs, 00:05:10 »
Nu tad, manas prognozes finālam:
Mani uzvarētāji:
Malta
Ukraina
Francija
Itālija
Vēl desmitniekam
Kipra
Krievija
Grieķija
Šveice
Somija
Lietuva

Desmitnieks sanāca?
Ļoti daudzi patika,
vieglāk pateikt, kas nepārsteidza:
Izraēlā
Portugāle
Anglija
Spānija
Moldova
Norvēģija
Pārējie bija forši un baudāmi

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #68 : 2021. gada 23. maijs, 02:03:26 »
nobalsoju 3 reizes par itāļiem...tā varētu 1 reizi, bet 2 reizes par Samostrākes Nīki :) ...lai ir droši! :w:

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #69 : 2021. gada 23. maijs, 08:46:38 »
eubet tie itāļi labi

ha. ha!!!

jesss.

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #70 : 2021. gada 23. maijs, 11:23:19 »
Kas Naumovai pārī komentēja? Puisim krietnu laiku nepieleca, ka pirmie žūrijas balsojumā skatītāju balsojumā var saņemt necik, tāpēc, par spīti lielajam atrāvienam, palikt bešā.  :talking:
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Atslēdzies Minne

« Atbilde #71 : 2021. gada 23. maijs, 12:17:12 »
itāļu solistam grupā visaugstākie papēži  :just_popcorn:

« Atbilde #72 : 2021. gada 23. maijs, 15:05:02 »
Noskatījos itāļu uzvaras priekšnesumu - tie kostīmi  :f-palm:

Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

Atslēdzies Trix

« Atbilde #73 : 2021. gada 23. maijs, 16:16:36 »
Noklausījos itāļus - vismaz informācijai.
Bāc - kas tas bija? Tas tagad stils dziedot vilkt elpu uz iekšu ar sēcienu un gārdzienu? Es kādreiz domāju, ka profi to uzskata par nemākulību, ka elpas ievilkšanai jābūt nemanāmai. Bet nu es nav mūziķis, piedodiet.

Noklausījos visus finālistus pa pusdziesmai (vairāk nespēju) - neviens priekšnesums nebija tāds, par ko es varētu teikt, ka man patīk. Albānijai pirmajā mirklī šķita laba balss, otrreiz kopsavilkumā - nu nekas tāds. Somi kaut cik, bet arī ne. Vācija smieklīgi, bet vai būtu jādod 1. vieta? Drīzāk ne. Lietuva ar kaut ko laba, bet neiznesa pasākumu līdz galam, kaut kas neizstrādāts palika. Azerbaidžāna ar nacionālo piesitienu ar kaut ko interesanta, bet arī ne 100%.

Paskatījos Samantu Tīnu - vaimansdies. Ne balss, ne skata. Tur pusfinālā nebija, ko darīt, patiesi.

Nē, piedodiet, tas nav man. Kad nebūs, ko darīt, paskatīšos pārējos abos pusfinālos, bet finālā neredzēju nevienu dziesmu, ko gribējās noklausīties lidz beigām un pasmaidīt, ka labs priekšnesums.
Es visu atceros, Ričard...

« Atbilde #74 : 2021. gada 23. maijs, 19:08:18 »
hmm....man patika itāļi un somi ne tāpēc, ka bija super labas dziesmas, bet tāpēc, ka piederot pie roka un metālmūzikas klausītājiem, šie mūzikas stili ir gandrīz nepārstāvēti Eirovīzijā, kas pārvērtusies par dažādu minoritāšu un beztalantu propogandas arēnu,  pamazām ASV uzspiež visai pasaulei savus jaunos noteikumus, ka jebkur jābūt gejiem, transvestītiem, melnajiem...  Nikkie De Jager, milzīgā "sieviete" vadītāja šogad bija viens no apliecinājumiem jaunām vēsmām. daudzas EU valstis pārstāvēja melnie uz skatuves vai arī kā balsu paziņotāji, LV arī tam visam lec līdzi, Aminata paziņoja LV balsis. man nekas nav pretī, bet, ja ar varu tiek uzspiestas attiecīgas kvotas visur, tad nonāksim līdz tam, ka darbā ņems ne prasmu, izglītības, pieredzes, bet ādas un attiecīgo operāciju dēļ.

arī šeit esam visi ar tik atšķirīgu uztveri, piem., kosnservatīvo islama valsti Azerbaidžānu nu gan nevaru asociēt ar Mata Hari, neko nacionālu tur nesaklausīju, kā arī Mata Hari gluži viņu nac.varone nav, vairāk izskatijās pēc striptīza uzstāšanās, ar ko arī Mata Hari varētu asociēt.