Vēl jautājums, kāda Tev augsne/debesspuse utml
Augsne no veikala, ko nopirkšu, tas būs. Ja rakšu no apkārtējās zemes, tad no gārsām un vijām vaļā netikšu. Apakšā draņķīga kūdra. Dienvidi, pliks betons (laukumiņš ar plāksnēm tipa terase, un šī josla domāta kā norobežojošā maliņa). Njā, dienvidi gan varētu būt baigi riebīgais apstāklis.
Virši nav aizsargājami? Vai ir kultivētie?
Ērikas varētu būt OK. Par šīm idejām paldies.
Vēl man patīk mahonijas, laukos auga - mūžzaļas, dzelteniem ziediem, tumšām ogām, bet laikam dod priekšroku noēnotai vietai un lapas ir asas.
Zinu, skaistas. Bet ogas laikam indīgas (tā vismaz vīrs teica, kad puikas bija mazi, un to krūmu, kas mums te veģetēja (vienā negadījumā ļoti cietis kroplītis) likvidējām). Un asas arī.
Hortenzijas baigi milzīgās mēģina izaugt.
Vispār, pastaigāju, paskatījos... Baidos, ka šogad sabāzīšu papardes (kas jāizvāc no citas dobes), pa vidu kaut vai samtenes (ja nekas labāks netrāpīsies) un domāšu nākamgad.
Bet tik un tā paldies par idejām. Šī vieta man neveidojas nekādi, jau pagājušajā gadā domāju, domāju, un paliku kā suns Funs.
Man galvā stāv kaut kas līdzīgs hostām, tikai sarkanām vai oranžām lapām. Nezinu, vai kaut kas tāds ir un kas tas ir.