Autors Tēma: digitālais kovida sertifikāts  (Lasīts 30509 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies kvadra

Atb: digitālais kovida sertifikāts
« Atbilde #45 : 2021. gada 24. augusts, 10:45:32 »
Nav dzirdēts, ka sertifikātu darbība tiek apturēta vai ka tas tāds tiks plānots.
Jā, nekas tāds nav dzirdēts.
Kas arī visnotaļ loğiski - nevar taču burkānus maitāt.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #46 : 2021. gada 24. augusts, 10:54:20 »
Nu re, neko nepareizu es nepateicu. :)

Es taču to neteicu. Man pajautāja, es nezināju, pajautāju šeit un sākās apcerējumi, tā vietā, lai pateiktu zinu vai nezinu. Bet vēl to skatīs, kā sapratu.

Atslēdzies true detective

« Atbilde #47 : 2021. gada 24. augusts, 11:46:51 »
a cik ilgi vispār ir derīgs sertifikāts?
“Be good to yourself ’cause nobody else has the power to make you happy.” – George Michael

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #48 : 2021. gada 24. augusts, 13:17:45 »
a cik ilgi vispār ir derīgs sertifikāts?
Pusgadu pēc covid pārslimošanas. Pēc vakcinācijas noteikti ilgāk :?: Papētīju savu izprintēto sertifikātu, tur nav derīguma beigu termiņš rakstīts.
« Pēdējās izmaiņas: 2021. gada 24. augusts, 13:24:13 no Luīze »

Atslēdzies Buschi

« Atbilde #49 : 2021. gada 24. augusts, 14:09:51 »
Vacija:
pec otras potes uz vietas izdrukaa papiiru ar QR kodu, kuru tad ieskanee attieciigaa aplikaacijaa. Mums pieejamas vairaakas.

Sertifikaats uzraadaas uzreiz, bet ar piebildi, ka aktiivs buus XXX datumaa (14 dienas peec 2 potes). Principaa viss.
Papiirs jaaglabaa maajaa, lai nomainot telefonu var atkal ieskaneet
Mana pilseeta shobriid Vaacijas meerogaa 2 vietaa peec saslimstiibas. Komulativais raditajs uz 181 (mums gan skataas 7 dienas, nevis, kaa Latvijaa 14). Nesaprotu kur inficeejas. Skola atsaakaas pagaajushajaa nedeeljaa, pagaidaam valjaa

Atslēdzies reno

« Atbilde #50 : 2021. gada 24. augusts, 14:29:36 »
Mums 89,8, un visu laiku lēnām kāpj

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #51 : 2021. gada 24. augusts, 14:39:14 »
Nesaprotu kur inficeejas.

Domāju, ka ceļotāji ieved no ārvalstīm un tālāk jau aiziet pa kontaktu ķēdīti.

Atslēdzies Leonāra

« Atbilde #52 : 2021. gada 24. augusts, 14:52:36 »
Vakcinētie ieved no ārzemēm  :clap: :rofl: :clap: :rofl: ja jau vadās no jūsu loģikas  :rofl:
Noteikti ieved  :rofl: ļaunie imperiālisti  :rofl: grauj latviešu imunitāti  :rofl:
nespēju vairs nopietni lasīt panorāmas un LV TVskatītāju viedokļus  :rofl: piedodiet

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #53 : 2021. gada 24. augusts, 14:57:41 »
Nāra, man šķiet tev vajag meklēt profesionālu palīdzību....piedod, bet to smailiju daudzums runā par kaut kādu neadekvātumu...nu, pacenties ne vairāk par 1 smailiju teikumā...vispār es uztraucos par tevi, bet nezinu ka palīdzēt....silts ieteikums - meklē profesionāli! :)

Atslēdzies Minne

« Atbilde #54 : 2021. gada 24. augusts, 15:08:25 »
Par sertifikāta beigu termiņiem man dalītas domas - pārslimojušajiem izrēķināts termiņš fix, kad antivielas, tā teikt, vairs nespēs veikt savas funkcijas, bet vakcinētajiem ne

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #55 : 2021. gada 24. augusts, 15:25:16 »
Par sertifikāta beigu termiņiem man dalītas domas - pārslimojušajiem izrēķināts termiņš fix, kad antivielas, tā teikt, vairs nespēs veikt savas funkcijas, bet vakcinētajiem ne
cik atceros, tad tika skaidrots, ka saslimšanas gadījumā organisms reaģē ar visām savām iespējām, brīžiem izmantojot bezjēdzīgu aizsardzību, kamēr vakcīnas nodrošina tieši šim vīrusam mērķētu aizsardzību...nu, tur lai profesionāļi skaidro un man nav pārliecības, ka tas nevar mainīties....slimības gadījumā tiekot saražots bezjēgā daudz antivielu, bet noderīgas esot tikai daļa...   
Runa ir par liela/mega procesa loģistiku, kur tiek iekļauts miljards+ cilvēku, bet katrs cilvēks tomēr ir atšķirīgs....laikam jau vienkāršāk ir noteikt - pēc izslimošanas ir pusgads, bet pēc vakcinēšanās - to mēs vēl pētam....iespējams tas pats pusgads būs... 

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #56 : 2021. gada 24. augusts, 15:33:50 »
Nāra, man šķiet tev vajag meklēt profesionālu palīdzību....piedod, bet to smailiju daudzums runā par kaut kādu neadekvātumu...nu, pacenties ne vairāk par 1 smailiju teikumā...vispār es uztraucos par tevi, bet nezinu ka palīdzēt....silts ieteikums - meklē profesionāli! :)
Un lasītprasmes kursus arī apmeklē. Manā tekstā nebija nekas minēts, ka vīrusu ieved vakcinētie (to Tu pati izdomāji), jo ceļot var visi, arī nevakcinētie. Turklāt tas bija tikai mans minējums un tikai attiecībā uz Buschi mītnes valsti.
Bet kur nu Nārai to saprast.................................

Atslēdzies Minne

« Atbilde #57 : 2021. gada 24. augusts, 15:37:44 »
Visticamāk, Nāra domāja, ka vakcinētie vnk brauc pāri robežām ar sertifikātu, kamēr nevakcinētie uzrāda testus, t.i., pierāda, ka nepārnes vīrusu. Tad jautājums -kurš/kuri tomēr pānes? ;)

Atslēdzies Buschi

« Atbilde #58 : 2021. gada 24. augusts, 15:38:17 »
Nara tagad ir Leonora??? Piedodiet

Atslēdzies tuk

« Atbilde #59 : 2021. gada 24. augusts, 15:38:57 »
Pēc šīs nedēļas skolnieku testēšanas cipari laikam būs gaisā  :?:  , varēs ķerties pie liegumiem.