Autors Tēma: digitālais kovida sertifikāts  (Lasīts 30522 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies kvadra

Atb: digitālais kovida sertifikāts
« Atbilde #210 : 2021. gada 15. oktobris, 19:28:37 »
Kvadra iztiks bez apaviem, grāmatām un daudz kā cita. Bet "nemaz ne tik megahiperlielie ierobežojumi" ir liegums iet uz darbu... Bet nu jā, kā sacījis viens zināms personāžs, "strādāt nav obligāti".

Atslēdzies dip

« Atbilde #211 : 2021. gada 15. oktobris, 19:35:53 »
Kā ir Anglijā? Vakcinācija obligāta? OK -  ne obligāta, bet bez vakcinācijas nevarēs strādāt. Kurās valstīs vēl ir gandrīz obligātā vakcinācija?

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #212 : 2021. gada 15. oktobris, 19:38:16 »
Kvadra, gudri cilvēki atzīst savas kļūdas, ja atzīsi savu kļūdīšanos vakcīnas jautājumā, tad manās acīs tikai augsi kā nobriedis cilvēks.. kļūdāmies mēs visi..

Atslēdzies tuk

« Atbilde #213 : 2021. gada 15. oktobris, 19:46:46 »
Kā ir Anglijā? Vakcinācija obligāta? OK -  ne obligāta, bet bez vakcinācijas nevarēs strādāt. Kurās valstīs vēl ir gandrīz obligātā vakcinācija?

Itālijā covidpase būs obligāta visiem strādājošajiem.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #214 : 2021. gada 15. oktobris, 19:53:52 »
Kvadra, gudri cilvēki atzīst savas kļūdas, ja atzīsi savu kļūdīšanos vakcīnas jautājumā, tad manās acīs tikai augsi kā nobriedis cilvēks.. kļūdāmies mēs visi..
Absolūti neesmu norūpējusies par to, kā izskatos Tavās acīs  :mrgr: :mrgr: :mrgr:
Un man nav nekāda pamata domāt, ka es būtu kļūdījusies. Tieši otrādi, viss notiek tā, kā to paredzēju pirms pusgada.

Atslēdzies dip

« Atbilde #215 : 2021. gada 15. oktobris, 19:54:29 »
Ja tā padomā, es nemaz neesmu diži interesējusies par vakcināciju/nevakcināciju. Masu psihoze? Bailes un nedrošība?
Nezinu, vai man ir vieglāk vai grūtāk - ja nav dzelžainas pārliecības. Jā, es izvēlējos vakcinēties. Pati no brīva prāta. Es tā gribēju. Laikam galvenais arguments - ja nu saķeršu šo kaiti, tad lai iziet pa vieglo. Un otrs arguments - man vairs nav 30. Pat ne 35. Ko nu tur diži sačakarēsi.

Panorāmu neskatos. Mūsu politiķiem diži neuzticos. Viņiem mēs točna esam pie kājas.
Pieļauju, ka visā šajā kokteilī grozās nauda. Ļoti liela nauda.

Jā. Esmu pa vidu. Bet to jau jūs zināt  :mrgr:

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #216 : 2021. gada 15. oktobris, 20:07:40 »
Ak, dievs.. Cik stulba tomēr..

Atslēdzies Minne

« Atbilde #217 : 2021. gada 15. oktobris, 20:45:39 »
Nezinu, taisnība vai basņa, bet man izstāstīja, ka skolā visus klases spļaujamtestus samet kopā un laboratorijā testē kā vienu paraugu. Bet, ja ir pozitīvs, tad statistikā ieliekot skaitli, izdalītu uz galviņām

Atslēdzies dip

« Atbilde #218 : 2021. gada 15. oktobris, 20:47:12 »
Nezinu, taisnība vai basņa, bet man izstāstīja, ka skolā visus klases spļaujamtestus samet kopā un laboratorijā testē kā vienu paraugu. Bet, ja ir pozitīvs, tad statistikā ieliekot skaitli, izdalītu uz galviņām

Visus samet kopā. Ja pozitīvs, tad laikam testē katru atsevišķi. Tā esot lētāk. (?)

Atslēdzies fiasko

« Atbilde #219 : 2021. gada 15. oktobris, 20:48:08 »
Nu pirms izplatīt basņas vērts izlasīt, kā tas notiek.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #220 : 2021. gada 15. oktobris, 20:54:56 »
Nu, stāsta jau, ka tā neesot. Ka gadījumā, ja klases koptests uzrādās pozitīvs, tiek veikti individuāli testi, un statistikā nonāk tikai individuālie pozitīvie rezultāti.
Kā tur patiesībā ir, kas zina.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #221 : 2021. gada 15. oktobris, 20:56:44 »
kā tad es izplatu baumas, ja reiz pateicu, ka nezinu, baumas, vai patiesība?  :?:
Jo iespējams jebkurš no variantiem

Atslēdzies fiasko

« Atbilde #222 : 2021. gada 15. oktobris, 21:05:59 »
Ja nu kas, pameklēt info, ja interesē?: https://rebaltica.lv/2021/10/testejot-visu-klases-skolenu-paraugus-kopa-netiek-viltota-statistika/
Te arī tām baumam un basņām kājas aug. Ā, bet rebaltica jau noteikti daudziem nav derīgs informācijas avots.

Nē, es patiešām ceru, ka ne man, ne maniem tuvākajiem un tālākajiem draugiem, radiem un ģimenei nevajadzēs tagad ārsta palīdzību, ne kovida dēļ, ne ar citām kaitēm. Ģimenes draugos vienā ģimenē pilnīgi visi saslimuši, vecmāmiņa un mamma slimnīcā.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #223 : 2021. gada 15. oktobris, 21:23:22 »
Paldies, izlasīju

Atslēdzies fiasko

« Atbilde #224 : 2021. gada 15. oktobris, 21:52:04 »
Tā baumas rodas, jo kāds vēl apšaubīs un pameklēs info par to, kas viņam tiek stāstīts, bet daudzi stāstīs tālāk tieši to sliktāko versiju kā patiesību. Trešajam klausītājam vairs netiek pasniegts, kā "iespējams", bet "iedomājies, tā ir!"