Autors Tēma: digitālais kovida sertifikāts  (Lasīts 30847 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Minne

Atb: digitālais kovida sertifikāts
« Atbilde #225 : 2021. gada 15. oktobris, 23:07:08 »
Aizsūtīju linku cilvēkam, kurš man to stāstīja, un pirms tam pat piezvanīju un mutiski izstāstīju, tā ka savā personā baumas apturēju  :taunt:

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #226 : 2021. gada 15. oktobris, 23:31:41 »
Reizēm šķiet, ka dzīvoju uz citas planētas - ar domubiedru iebraucam  Molā. Cilvēkam vajag WC, man tikai RIMI.

Bet kur, sasodīts, rakstīts, ka no stāvvietas nav opcija  tikt uz WC?

Es vēl nekad tos cauros žogus veikalos nebiju redzējusi, bet nu tā, ka jāskrien  uz citu eju un jāuzrāda sertifikāts 🙈

P.S. NeCovid tēma - nezināju, ka RIMI akcijām ir kaut kāds laika limits (stundās / minūtēs) - nopirku laša fileju par 6.90, bet pēc 10 minūtēm cena tika nomainīta uz 10.90  🤷‍♀️  Varbūt tā ir vienmēr?  Rīts lētāks par vakaru ...

Atslēdzies Camma

« Atbilde #227 : 2021. gada 16. oktobris, 17:57:06 »
Informācija vakcīnfanātiem. No reālās dzīves.
Cilvēks  ilgi var iztikt bez ēšanas, bez ūdens - drusku īsāku laiku. Bez atsāpināšanas un pareizas apkopes onkoloģijā... bezgalīgi ilgi.
Dots: guļošs onkoloģisks pacients, 2x vakcinēts, jāved uz aprupes iestādi, jo mājinieki vairs nespēj adekvāti apkopt. Iestāde prasa negatīvu testu. Viss butu OK, ja tikai kāds atbrauktu to testu uztaisīt. Nebrauc. Vot i mirsti mokās ar visu vakcīnu. Urrā vakcīnām! Viss būs štokos ar vakcīnu! Baseins, restorāns, maukumāja. Tikai ne pēdējie dzīves mirkļi onkoloģiskam pacientam. Finita.
Oponenti velkomēti. Un novēlējums - pašiem šo piedzīvot.
Visus sakost!

Atslēdzies Camma

« Atbilde #228 : 2021. gada 16. oktobris, 18:08:27 »
Ja par digitālajiem sertifikātiem, tas arī te man ir kas sakāms.
Bļadstvo augstākajā pakāpē.
1. Der tikai ES un arī tad ne visur.
2.Būs izdots Dānijā ar derīgumu 72 stundas, kas nozīmē, ka VALSTĪ jūs ielaidīs, bet restorānā - nē.
3.Pozitīvs rezultāts jau 2 nedēļas NEREĢISTRĒJAS eveselībā, kas nozīmē, ka cilvēki bombī laboratoriju, kura visus datus godīgi iesūtījusi, taču tie netiek integrēti. Tikai pozitīvie.
4.Ar laboratorijas atbildi (QR kods, inglišss, bla bla) var ceļot hoš uz Taivanu, hoš Japānu, Ruandu vai Haļi-Gaļi zemi, bet nevar aiziet us boulinga zāli vai, dies'pas, vietējo skolu.
5. Kurā valstī vēl ir vismaz 3 variācijas par rezultātu atbildi? Medicīniskā, bez QR koda, digitalais sertifikāts un vēl ''ceļošanai'' ? Par skolām nezinu, iespējams vēl arī 4.variants.
Visus sakost!

Atslēdzies Camma

« Atbilde #229 : 2021. gada 16. oktobris, 18:14:19 »
Ā, un vēl - literārs ieguvums. Digitālo sertifikātu jūs varat IZgūt. Nu, vismaz tajos gadijumos, kad nevarat, tas tiek paziņots šādi - nevarat IZgūt.
Visus sakost!

Atslēdzies Trix

« Atbilde #230 : 2021. gada 16. oktobris, 18:25:35 »
Par visu šo man arī gribas sakost daudzus.

Bet tam guļošajam nevar no ģ.ā. dabūt nosūtījumu, paņemt testa kasti no CL automāta, mājās iespļaut un aizvest kasti nodot automātā? To viņš nevar izdarīt? T.i., iespļaut, ne jau aizvest. Vasarā nometnei šādi derēja. Nezinu kā tagad, bet CL arī ātri strādāja. Viņiem vajag obligāti degunbakstāmos testus?
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies Camma

« Atbilde #231 : 2021. gada 16. oktobris, 18:28:43 »
RT-PCR. Reālā laika polimerāzes ķēdes reakciju. Ko taisa tikai no nazofaringeālajām iztriepēm. Skaidrs? Spļaut var visiem augstākstāvošajiem viņu glūmīgajos purnos.
Visus sakost!

Atslēdzies Trix

« Atbilde #232 : 2021. gada 16. oktobris, 18:35:53 »
Tu uz mani nelecies, ne es visu šo farsu ievārīju. Skaidrs?

Pajautāju, vai šāds variants neder, jo man pēdējo padsmit gadu laikā nav bijušas nekādas darīšanas ar medicīnas iestādēm, un kovida laikā jau nu ne tik. Tātad neder. Viss, es atklanos, biju gatava jautāt un organizēt, bet paldies, pārējās versijas paturēšu pie sevis, kod, kam gribi.
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies Camma

« Atbilde #233 : 2021. gada 16. oktobris, 19:03:15 »
Nelecies.
Šito pederovakcināciju līdz mielēm izbaudu katru dienu.
Organizēt var visu. Tikai, ja dara visu pēc noteikumiem, tad nosprāgt sētmalē ir visu tiesības.
Karalis ir bijis pliks jau ilgu laiku - kā no 1993.gada vismaz. Tagad tas ir redzams visiem. Tikai daži vēl iedomājas, ka redz brjuļiku mirdzumu, kur patiesībā ir kapu uguntiņas no miroņu izdalītajām gāzēm...
Visus sakost!

Atslēdzies lumbergs

« Atbilde #234 : 2021. gada 16. oktobris, 19:31:51 »
Mans patīk ir nevis par to, ka tā ir, bet par to, ka Camma redz un prot arī aprakstīt tās šausmas, kas notiek, pateicoties debīlām vadlīnijām, burta kalpiem un cilvēcīguma absolūtam iztrūkumam.

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #235 : 2021. gada 16. oktobris, 20:01:11 »
Nu neticu Tev Camma.
Pacientiem, kuriem ir pārvietošanās traucējumi vai nav iespēja nokļūt līdz Covid-19 analīžu paraugu paņemšanas punktam[/size], ir iespēja nodot analīzes dzīvesvietā. Ārstniecības iestāde izrakstot nosūtījumu E-veselības portālā, brīvajā laukā, nosūtītājam veic piezīmi – “Parauga paņemšanai nepieciešama mājas vizīte“.[/color][/size]
Pēc nosūtījuma izrakstīšanās pacients var pieteikt mājas vizīti vienā no zemāk norādītām laboratorijām.
Sistēma nav atbildīga, Ja guļošā slimnieka tuvinieki ir par slinku, lai sameklētu informāciju par pieejamiem pakalopjumiem.

[/color]

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #236 : 2021. gada 16. oktobris, 20:07:57 »
Camma. Nosauc lūdzu konkrēti, kurā Latvijas vietā, kura ārstniecības iestāde atteica šo iespēju ierasties un veikt testu guļošam slimniekam.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #237 : 2021. gada 16. oktobris, 20:13:47 »
Oi, Pifs atkal no savas ideālās pasaulītes plaukta. Tieši tā, visi lauku pensionāri čakli sērfo savos datoros. Nē, nē, nevis aprūpē vājnieku, bet meklē infu par tuvāk esošo laboratoriju, tas tak tāds nieks, katrā mājsaimniecībā ideālajā pasaulītē ir dators un katrs pensis IT guru.

Atslēdzies reno

« Atbilde #238 : 2021. gada 16. oktobris, 20:33:39 »
Pensim nav jābūt IT guru, bet tik daudz saprāta vajadzētu būt, lai meklētu padomu tur, kur to var sniegt , es neticu, ka zvanot uz pašvaldību, to nevarētu atrast.

neticu tam Cammas stāstam

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #239 : 2021. gada 16. oktobris, 20:35:58 »
Labi. Saprotu. Ne visi pàrvalda datoru. Ne visiem ir dators un internets. Saprotu. Bet ciest nevaru, ka mérķtiecìgi tiek tiraźèti šausmu stàsti par atbildìgo iestàżu, par medicínas personàla vai  kàdas medicìnas iestàdes it kà ļaunpràtìgu neizdarìbu, nolaidìbu!. Un to dara àrsts (cik saprotu, camma ur piederìga mediķu profesijai(.