Autors Tēma: digitālais kovida sertifikāts  (Lasīts 30562 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies fiasko

Atb: digitālais kovida sertifikāts
« Atbilde #270 : 2021. gada 01. decembris, 11:06:42 »
Nu tikmēr ej ar otrās vakcīnas sertifikātu. Tas jau netiek anulēts.

Pieslēdzies Trix

« Atbilde #271 : 2021. gada 01. decembris, 11:16:44 »
Gan jau neviens nav iedziļinājies, kura pote pēc kārtas - dalījums ir pirmā un otrā, otrā, otrā, otrā... Automātiski pēc otrās ir 14 dienu periods, līdz vakcīna sasniedz savu mērķi, jo programmēts ir tad, kad runāja par divām vakcīnām.

Bet īstenībā sakiet paldies tiem, kas šo programmēja un nedomāja, jo pēc jebkuras vakcīnas organismam ir vajadzīgs laiks, lai sakārtotos un savāktos, organisms ir izsists no līdzsvara, un tieši tāpēc neiesaka, piemēram, pēc ērču encefalīta potes vazāties pa krūmiem un uzlasīt ērces. Tātad tas 14 dienu sertifikāta nedarbošanās posms pasargās pārdrošos vakcinētos no liekas burzīšanās publiskās vietās un sekojoši no iespējas inficēties laikā, kad organisma reakcija uz kovidu būs niknāka.
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #272 : 2021. gada 01. decembris, 15:56:12 »

Saņemot papildu devu jeb
3. vakcīnas devu, esošais Covid-19 vakcinācijas sertifikāts joprojām būs spēkā un to varēs izmantot arī turpmāk. Vienlaikus, pieslēdzoties www.covid19sertifikats.lv, būs pieejams vakcinācijas sertifikāts par saņemto 3. devu. Tas būs derīgs izmantošanai pēc 15 dienām.
[/size][/font]
[/size][/color][/size][/color]

Pieslēdzies Trix

« Atbilde #273 : 2021. gada 15. decembris, 07:25:21 »
Droša "zaļā zona" ir droša no nevakcinētajiem, nevis droša no vīrusa. :D
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies Leonāra

« Atbilde #274 : 2021. gada 23. decembris, 17:27:26 »
Esmu savu sertif.pārsūtījusi dažiem bez sertifikāta. Visur tas iet cauri ikdienā. Neviens tos dokumentus nepēta, uzmet aci un viss. Galvenais tas kvadrāts.

Pieslēdzies reno

« Atbilde #275 : 2021. gada 23. decembris, 17:47:46 »
Kamēr uzrausies uz kāda centīgā.

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #276 : 2021. gada 23. decembris, 17:54:50 »
Esmu savu sertif.pārsūtījusi dažiem bez sertifikāta. Visur tas iet cauri ikdienā. Neviens tos dokumentus nepēta, uzmet aci un viss. Galvenais tas kvadrāts.

Nav gluži taisnība, ka neviens nepēta. Ir bijis, ka ierīce nenolasa neko vai pārbaudītājs simboliski pietuvina ierīci sertifikātam un laiž tālāk. Taču ir bijuši gadījumi, kad rūpīgi noskenē un salīdzina ar dokumentu. Tad parasti seko - Paldies, baacien! Viss kārtībā!
Un tas nav stāsts par kultūras iestādēm, restorāniem u.t.t. ar mazu plūsmu.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #277 : 2021. gada 23. decembris, 18:04:58 »
Nu nezinu, ja man būtu kāda nu ļoti līdzīga tante, kas uz to pierunātu... Bet vispār negribu. Es drīzāk piederētu pie tiem, kas, kaut sertificēti, iet uz "sarkanajiem" veikaliem, jo riebjas tā feiskontrole un segregācija.

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #278 : 2021. gada 23. decembris, 18:26:56 »
Nu nezinu, ja man būtu kāda nu ļoti līdzīga tante, kas uz to pierunātu... Bet vispār negribu. Es drīzāk piederētu pie tiem, kas, kaut sertificēti, iet uz "sarkanajiem" veikaliem, jo riebjas tā feiskontrole un segregācija.

Protams, ja būtu, tad būtu un varētu filozofēt - ja tantei būtu riteņi, viņa būtu tramvajs.

Īsti neticu, ka cilvēks ar sertifikātu, stāvēs rindā tikai pārliecības dēļ. Kaut vai tāpēc, ka ārā ir mīnusi, izvēle ierobežota un tas ir nelietderīgs laika patēriņš.

Cienu cilvēkus ar pārliecību, lai kāda tā būtu!  Bet tos, kas kaut ko dara viltus ceļā - nē! ( Šeit domāju pirktos sertifikātus un pārsūtītos kodus)  Zinu kā vienus, tā otrus. Un man no sirds žēl, ka dažiem dzīve kļuvusi tik tramīga ... ne vairs atzīties, ne normāli (cik jau nu tas iespējams) dzīvot.... :(

Man tas sertifikāts nav daudz lietots, tik vien cik pārtikas veikalā bez rindas (ne jau tāpēc viņš man ir), citur neeju.
« Pēdējās izmaiņas: 2021. gada 23. decembris, 18:42:52 no baaciens »

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #279 : 2021. gada 23. decembris, 18:41:30 »
Kur tad tā spešl nevakcinētajiem ārā rindā jāstāv? Nepārtikas veikalos tāpat nelaiž, tā ka, ja tur ārā rinda stāv, tad tie ir vakcinētie, kas netiek ierobežota apmeklētāju skaita dēļ. Pie Lidla stāv visi vienā rindā. A pie mazajiem Rimi, Maximām utml. mazajiem pārtikas veikaliem ne reizi neesmu rindā stāvējusi.

Krasta ielas Sky, starp citu, ir "sarkanais". Nezinu, tiešām iekļaujas mazajā kvadratūrā, vai Jupiteram atļauts tas, kas nav atļauts vērsim  :?:

Atslēdzies Leonāra

« Atbilde #280 : 2021. gada 23. decembris, 18:47:49 »
Kamēr uzrausies uz kāda centīgā.

Nu, cietumā jau neliks  :rofl:

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #281 : 2021. gada 23. decembris, 18:48:38 »
Kur tad tā spešl nevakcinētajiem ārā rindā jāstāv? Nepārtikas veikalos tāpat nelaiž, tā ka, ja tur ārā rinda stāv, tad tie ir vakcinētie, kas netiek ierobežota apmeklētāju skaita dēļ. Pie Lidla stāv visi vienā rindā. A pie mazajiem Rimi, Maximām utml. mazajiem pārtikas veikaliem ne reizi neesmu rindā stāvējusi.

Nekur  netiku minējusi nevakcinēto īpašo rindu. Diemžēl, bet ja blakus ir divi veikali viens zaļajā, otrs sarkanajā režīmā, tad pie otrā ir pagara rinda. Rīgā un pierīgā pie mazajām Maximām ir rindas, tāpat pie Latiem u.t.t.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #282 : 2021. gada 23. decembris, 19:03:36 »
Nu nez, varbūt sastrēgumstundās pēc darba. Man ir iespēja iepirkties klusākos laikos, un nekad, patiešām nekad, neesmu ārā rindā gaidījusi.

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #283 : 2021. gada 23. decembris, 19:12:21 »
Nu nez, varbūt sastrēgumstundās pēc darba. Man ir iespēja iepirkties klusākos laikos, un nekad, patiešām nekad, neesmu ārā rindā gaidījusi.

Droši vien, mani vērojami par laiku, kad braucu no darba. Braucot uz darbu, veikali vēl ciet, bet kad esmu darbā - nezinu, kas pasaulē notiek :)

Atslēdzies true detective

« Atbilde #284 : 2021. gada 23. decembris, 21:17:38 »
https://twitter.com/AFP/status/1473326898004512778     

te kaut kur čipi tika minēti, nu lūk, nolasa arī kovidpasi
“Be good to yourself ’cause nobody else has the power to make you happy.” – George Michael