Autors Tēma: Soļu skaitīšana  (Lasīts 1174 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Trix

Soļu skaitīšana
« : 2021. gada 04. jūnijs, 11:06:29 »
Tēma tāpat vien.
Vīrs lielās, cik dienā darbā nostaigājis. Man radās interese, cik nostaigāju es. No rīta atvilku kaut kādu zvaigznēm rotāto pedometru (4,8, super atsauksmes), aizgāju līdz tualetei, virtuvei, pabaroju kaķi, novācu galdu, pabaroju zivis, pabaroju kaķi, vēl pāris loki šo to pieslaucīt... Veseli 7 soļi!
   :rat: 
Ar maksimālo jutību. Var redzēt, ka programmējis vīrietis, kurš uzskata, ka sieviete mājās neko nedara. :D
Izsviedu to programmu nafig. :D

Atvilku kaut kādu trešās šķiras aplikāciju, - tai var jutību pieregulēt skalā 1-100, skaita kā mīļā. :)

[Tēmu aktīvi neuzturēšu, iešu skaitīt soļus dārzā, man tur darāmā pāri galvai... :D ]
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies lumbergs

Atb: Soļu skaitīšana
« Atbilde #1 : 2021. gada 04. jūnijs, 14:57:22 »
vissūdīgāk skaita darba skapītī. vakarā paskatos- nekā. vai arī pārbrauc no darba, paskatās- 60 soļi, jo sākusies rītdiena.

Atslēdzies Trix

« Atbilde #2 : 2021. gada 04. jūnijs, 15:27:31 »
vissūdīgāk skaita darba skapītī. vakarā paskatos- nekā. vai arī pārbrauc no darba, paskatās- 60 soļi, jo sākusies rītdiena.

:rofl:  Labais!

Nē, šim kabatā.
Man nākamā programmele nogļukoja, atslēdzās, kamēr es pa virtuvi rikšoju, saviem hunveibiniem pusdienas organizējot. Tur tāds noskrējiens būtu...

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #3 : 2021. gada 04. jūnijs, 15:45:52 »
SansungHealth visu laiku kaut ko skaita defoltā. Un nemitīgi apsveic ar noietajiem soļiem.

Aģents 0.7

• Viesi
« Atbilde #4 : 2021. gada 04. jūnijs, 15:52:31 »
Pulkstenī skaitīja labi, telefons noguļ uzskaites sākšanu.

Atslēdzies Trix

« Atbilde #5 : 2021. gada 04. jūnijs, 15:57:07 »
Ai, nu tak man vecs Huavejs, neko tādu iebūvētu viņam neatrodu. Pat ja ir, tad tas, kas piesola visur izplatīt visus datus, ko atradīs manā telefonā, ieskaitot IMEI un vēl šo to, mani neinteresē. Šitais štrunta progremmelis vismaz klajā tekstā tikai par GPS painteresējās. Izklaides dēļ neko nopietnāku nemeklēšu, pulksteni man nevajag. Vienkārši niekojos. :)