0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.
Stundās un dienās pēc 21.jūnija valdes lēmuma par izslēgšanu saņēmu arī tik daudz atzinības, novērtējuma un atbalsta, cik varbūt visā aktīvajā partijas darba laika periodā nebiju saņēmis. Atbildība, ko man ar to uzlikāt, bija papildu motīvs, enerģija un iedrošinājums turpināt.Par to, kā konkrēti tas notiks, lasiet tālāk. Lai vienmēr pirmie uzzinātu par jauniem ierakstiem, jau tagad varat piereģistrēties vēstkopai šajā lapā. Uzdodiet jautājumus, diskutējiet forumā, rosiniet tematus, kurus pacelt. Sakiet, ko domājat! Jā varat un vēlaties, varat atbalstīt arī finansiāli. Šis process no manis prasīs jau atkal daudz laika un jau atkal daudz naudas.Uz izdevušos, cieņpilnu, atklātu un godīgu sarunu par demokrātisku un atbildīgu partiju PROGRESĪVIE!
Man bail domāt, kā cilvēki, kuriem tas liekas "normāli", varētu pārvaldīt demokrātisku valsti. Un man bail domāt, kā šie cilvēki izrīkotos / izrēķinātos ar saviem patiesajiem ideoloģiskajiem pretiniekiem, ja viņi šādi izrīkojas ar savu pārliecinātu ideoloģisku domubiedru.
Kas ir Progresīvie?Kas ir Roberts Putnis? Ko viņš izdarīja nozīmīgu? No saitēm nekas nav nojaušams, par ko, un kāpēc vispār šī tēma.
Rīgas pašvaldības policija Vērmanes dārzu iekļāvusi ikdienas patrulēšanas maršrutā. Policija parkā arī regulāri pieķer pārkāpējus. Lai gan policijas klātbūtne parkā ir bieža, nereti vandāļiem pārkāpuma izdarīšanai nepieciešams salīdzinoši īss laiks un daļai, piemēram, estrādes sienu apķēpātājiem bieži izdodas izsprukt nesodītiem, skaidroja "Rīgas mežos".