Autors Tēma: Veselības aprūpe, ĢĀ, poliklīnikas  (Lasīts 3605 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atb: Veselības aprūpe, ĢĀ, poliklīnikas
« Atbilde #15 : 2021. gada 28. jūnijs, 13:17:23 »
Nu vakcīnas gan te nevajag pīt klāt. Un, nevaru iepriecināt, esmu visnotaļ apmierināta ar dzīvi, bet tas neliedz man kritizēt valsts mēroga nebūšanas. Labi, ka arī Nāra ir klāt, jo tas attiecas arī uz viņu - ja viņas paziņu lokā nav neviena, kurš nespēj mēnesī nolikt štuku par vecāku pansionātu, tad tas nozīmē, ka tādu cilvēku vispār nav un ar sociālo aprūpi mums viss kārtībā   :sarcasm:     
Bottom line: paskatieties ārpus sava burbuļa un nenolieciet citus par to, kas jums liekas pašsaprotami, bet citiem ir neiespējami objektīvu iemeslu dēļ.
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #16 : 2021. gada 28. jūnijs, 14:45:20 »
...... bet tas neliedz man kritizēt valsts mēroga nebūšanas.

Par valsts mēroga nebūšanām Tu dēvē braucienu uz poliklīniku ar tolejbusu? Ģim.ārsta ieteikumu "pa taisno" vērsties pie speciālista?
Pati izlien ārā no tā sava naida un negatīvisma burbuļa. Tā Tava tendenciozitāte spiežas pa visām porām ārā.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #17 : 2021. gada 28. jūnijs, 15:08:55 »
Personīgi man, kā jau citā tēmā rakstīju, paldies Dievam, neko nevajag. Ar sevi tieku galā. Bet man ir kauns un sāpīgi katrreiz, kad izlasu, priekš kam cilvēki vāc ziedojumus. Kas pretvēža zālēm, kas operācijai, kas bērna rehabilitācijai... Nē, nevis kaut kādām iedomām, tipa pupus palielināt vai riepu no vēdera atsūkt, bet vitāli svarīgām lietām - lai varētu staigāt, redzēt, vispār dzīvot... Saviem, tuviniekiem, vecākiem, bērniem. Kad paši jau visus savus resursus izsmēluši... Un man bija rūgtums, kad sākotnēji noraidīja un tikai pēc atkārtotas izskatīšanas beidzot apstiprināja apmaksājamos medikamentos iekļaut  šķidro, ar sistēmām ievadāmo, pārtiku cilvēkiem, kas normāli ēst nespēj. 300 eur mēnesī tā izmaksāja vienam cilvēkam un veselus dažus desmitus tūkstošu mēnesī valsts mērogā...
Pasargdies, ja kaut kas tiešām nopietns piemeklē...

Jā, zinu, citur ir vēl sūdīgāk. Bet kaut kā tas ir švaks mierinājums.

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #18 : 2021. gada 28. jūnijs, 15:09:09 »
Nekad neesmu pamanījusi Nīkē Pifa nosauktās rakstura īpašības :?:  es šokā  :rat:
« Pēdējās izmaiņas: 2021. gada 28. jūnijs, 15:15:18 no Nāra »

Atslēdzies e518

« Atbilde #19 : 2021. gada 28. jūnijs, 16:10:58 »
Nekad neesmu pamanījusi Nīkē Pifa nosauktās rakstura īpašības :?:  es šokā  :rat:
Es takš teic, ka vakseri pēc tām potēm kļūst neadekvāti !  :smej:

« Atbilde #20 : 2021. gada 28. jūnijs, 17:10:30 »
Es takš teic, ka vakseri pēc tām potēm kļūst neadekvāti !  :smej:
Jūs tur varbūt opreģelitesj - viena pārmet man naidīgumu un antivakserismu, otri māj ar galvu un saka: re, re, kā tā pote mainīja cilvēku  :mrgr:

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #21 : 2021. gada 28. jūnijs, 17:16:14 »
Vispār dažas replikas te un citur derētu padzēst..   :thinking:

« Atbilde #22 : 2021. gada 28. jūnijs, 17:19:01 »
Pati izlien ārā no tā sava naida un negatīvisma burbuļa. Tā Tava tendenciozitāte spiežas pa visām porām ārā.
Saulīt, kurš no mums pēdējās dienās piešļācis visu forumu ar savu žulti?  :f-palm:
Es negrasos iesaistīties nekādās dubļu cīņās, tāpēc būtu jauki, ja tu atturētos no turpmākiem personiskiem apvainojumiem  :ng:

To, ko es gribēju pateikt, tu ietiepīgi atsakies sadzirdēt - lai nu tas paliek tavā ziņā.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #23 : 2021. gada 28. jūnijs, 17:21:18 »
Par valsts mēroga nebūšanām Tu dēvē braucienu uz poliklīniku ar tolejbusu? Ģim.ārsta ieteikumu "pa taisno" vērsties pie speciālista?

Nīkes nebūšanām ģim.ārsta sakarā ir garāka priekšvēsture, tā ka nevar balstīties tikai uz šo tēmu, lai izdarītu tādus spriedumus

« Atbilde #24 : 2021. gada 28. jūnijs, 17:50:39 »
Vispār dažas replikas te un citur derētu padzēst..   :thinking:
Spārk, manis pēc neko dzēst nevajag. Vienīgi tiem, kas pēdējās dienās nav rūpīgi lasījuši forumu, var nebūt skaidrs, ka no oriģinālās tēmas atdalītais topiks patiesībā nav par veselības aprūpi. Anyway, vecā patiesība - nelien aizstāvēt citus, atrausies pats - joprojām ir spēkā :D

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #25 : 2021. gada 28. jūnijs, 18:11:52 »
Nīkes nebūšanām ģim.ārsta sakarā ir garāka priekšvēsture, tā ka nevar balstīties tikai uz šo tēmu, lai izdarītu tādus spriedumus
Ok. Ņemu savus vàrdus atpakaļ.
Atvaino Nìke.

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #26 : 2021. gada 29. jūnijs, 12:14:12 »
Un ja piemin slimnieku aprūpi, tad man, tēvam un mātei ir vislabākā pieredze. Neko labāku nevar velēties. Es pat nezinu kālab, varbūt iemesli visas dzīves laikā, kāpēc tiku stacionārā katru reizi bija visdīvainākie un neordināri, bet visos gadījumos man atmiņā nav nekā slikta, ko pieminēt. Nu ja nepiemin to gadījumu, kad kāda māsiņa stāvot pie manas gultas teica, ka parasti tādi slimnieki vairs nepieceļas. Bet man viņas viedoklis nelikās saistošs un pēc pāris nedēļām es jau biju uz kājām. Vai tas gadījums, kad kādā Rīgas slimnīcā, kur man arī nebūtu jāsūdzas par aprūpi, pie izrakstīšanas reāli sapratu, ka ārsts no manis gaida kādu "pateicības" izpausmi. Tā kā šai ziņā man vispār nebija pieredzes tas pateicības moments izpalika. Atminoties, man joprojām ir drausmīgi neērti. Pat īsti nezinu par ko vairāk, par sevi vai par viņu. Ne jau tāpēc, ka man skanošā nebūtu, bet man vispār nebija ne mazākās nojausmas, ka tāda ir lietu kārtība.
Tai pašā laikā, daudz traka dzirdēts no paziņām un draugiem un nav iemesla tiem neticēt. Par to, kā ārsts nedēļām nepienāk pie onkoloģiska slimnieka, par to, ka pēc slimnīcas jācīnās ar tēva drausmīgiem izgulējumiem, par to, ka nedod padzerties, lai nav bieži ar šīberi jāskraida... kas tikai nav dzirdēts. Bet man nav tādas pieredzes. Ko varu teikt arī par tiem, kas gulējuši manā palātā.