Autors Tēma: Ekonomiskās spuldzes  (Lasīts 1725 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies baaciens

Ekonomiskās spuldzes
« : 2014. gada 26. novembris, 20:20:34 »
Kā tad ... pirms pusstundas sāka raustīties, tikko paliku tumsā ... Kurā vietā ekonomija, ja šī bija daudzkārt dārgāka, bet nokalpoja gadu ....

Atslēdzies Broms

Re: Ekonomiskās spuldzes
« Atbilde #1 : 2014. gada 26. novembris, 20:51:06 »
Vai tad tām nebija n gadu garantija?
Nezinu, pārbaudījis neesmu, mainījis arī ne.

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #2 : 2014. gada 26. novembris, 20:54:51 »
Varbūt bija, bet es neglabāju spuldzīšu čekus ...  :angry:
Ar rītdienu visi pirkumi un čeki jāgrāmato ....  :banhead:

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #3 : 2014. gada 26. novembris, 22:18:23 »
Pa manam, ekonomiskās spuldzes (nu tās, kas tipa dienasgaismas) nav vērts pirkt - gana dārgas, bet nekalpo tik ilgi, lai atmaksātos, turklāt kaitīgas. Tad jau labāk pāriet uz LEDiem, kas nu jau ir diezgan daudzveidīgi un cenas ziņā kļūst arvien pieņemamāki.

Atslēdzies Betons

« Atbilde #4 : 2014. gada 27. novembris, 08:46:11 »
Mana pieredze ar LEDiem nebūt nav pozitīva. Esmu n-tās reizes nesis mainīt lampiņas. Bez tam - manuprāt LEDi ir kaitīgāki nekā luminiscentās spuldzes, jo tie spīd atbilstoši maiņstrāvas frekvencei - 60x sekundē iedegas un nodziest. Varbūt kļūdos, bet tad Draiskulis mani palabos.

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #5 : 2014. gada 30. novembris, 22:04:44 »
Uz led pagaidām nav pāriets, bet nu apm 5 g laikā 2 reiz ir gadījies ekon.spuldžu acīmredzot brāķis, ka kalpo gadu vai pat mazāk. Bet kurš "normāls cilvēks"  tad no tādiem sīkiem pirkumiem čekus saglabā..tikai ne es.. ;d :)

Atslēdzies Betons

« Atbilde #6 : 2014. gada 01. decembris, 09:12:01 »
Vairākas ekonomiskās spuldzes man kalpu nu jau vairāk kā 11 gadus. Tās lēnāk iedegas, bet citu sūdzību nav.

Atslēdzies diddly

« Atbilde #7 : 2014. gada 01. decembris, 10:25:44 »
 mēs sākam pamazām uz LED pāriet. Vēl kāpēc=dažām lampām,kam ir gaismas stipruma regulators,ekonomiskās spuldzes neder,mirgo un raustās. Ledenes ir ok. Par ekonomisko kalpošnaas laiku,ir bijuši pāris gadījumi,kas izdeg itkā nesen mainīta,bet uz šito neiesprinstu.Zeķubikses plīst biežāk:)