SNor, vajadzētu ievērot valodas likumu - jau divos ierakstos ne vārda latviski...es teiktu, ka šos tekstus adminiem ir jāliek kopētajos materiālos, jo SNor domu te nav, tikai kopēts....Raksti savas domas latviski! ...saites, ok var būt svešvalodā
Jēzus, vai tiešam neviens neko nezin kad un kur valodas likums ir jāievēro?

No otras puses Spārka varētu ierakstīt SF noteikumos, ka visiem tekstiem sarunu forumā ir jābūt Latvijas valsts valsts valodā, bet viņa to nedarīs, jo ir praktiska, jo zin ka SF lietotāji savā vairumā ir postpadomju cilvēki, kas nerunā par sarežģītām tēmām aizvēsturiskās valodās, ka piemēram latviešu, bet gan izmanto padomju valodu, kas lielāks vai mazāks padomju pamattautības valodas ar vietējo republikas valodu. Un vienlaikus, jebkurš kurš spēj atšķirt latīņu alfabētu pamanīs, ka patiesībā nav nekādu 2 ierakstu, ir viens un tas pats ieraksts - viena viņā nenoformēta versija un otra noformatēta - man protams ir jāatvainojas par tādu nekārtību, bet tā nu patiesi ir sanācis.
Un šeit mēs varam atgriezties, pie iemesliem kāpēc šis ieraksts ir tapis - proti, pie situācijas Etiopijā. par ko arī ir citāts angļu valodā - proti, par Etiopijas prezidentu, kas ir nonācis neapskaužamā situācija - un tāpēc ir noticis šis neizskaidrojamais paziņojums, ka Etiopijas armija Tigrajā (nezinu precīzu šī novada izrunu latviski!) ir sakauta. Un kāpēc šis mums visiem labi pazīstamais Etiopijas prezidents ir tik neapskaužamā situācijā? Jo ->
Ethiopian Prime Minister Abiy Ahmed receiving the Nobel Peace Prize in Oslo in 2019
Abijs Ahmeds vel tikai nesenajā 2019 gadā saņēma Nobela miera prēmiju. Miera prēmiju viņam piešķīra par miera noslēgšanu starp Eritreju un Etiopiju Un tagad viņš uz vietējiem nemieriem reaģē ar armijas nosūtīšanu

Proti, situācija ir kutelīga ...
p.s. ja es būtu adminis un man naktī nenāktu miegs, lai glābtu situāciju sājā sarunā, es izdzēstu neformēto kopiju un sapludinātu šo ierakstu ar citātu angliski.