Autors Tēma: transcilvēki  (Lasīts 3378 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies reno

transcilvēki
« : 2021. gada 04. jūlijs, 08:17:59 »
https://www.dailymail.co.uk/news/article-9753017/HELEN-JOYCE-argues-gender-self-identification-lobby-harming-children-women-trans-people.html

Tāda izsmeļoša un biedējoša analīze. Par faktiem un prognozēm pilnīgi nelabi paliek. Pie mums jau vēl tas nav īsti aktuāli, bet ceļš jau nobruģēts

Atb: transcilvēki
« Atbilde #1 : 2021. gada 04. jūlijs, 11:04:24 »
Ak kungs, es nedomāju/nezināju, ka jau ir aizgājis tik tālu   :rat:
Esmu no tiem raksta sākumā pieminētajiem, kuriem likās, ka tas ir parasts cilvēktiesību jautājums un lai jau viņiem tiek anketās 3.dzimums bez vīr. un siev.
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

Atslēdzies Trix

« Atbilde #2 : 2021. gada 04. jūlijs, 11:44:55 »
Ak kungs, es nedomāju/nezināju, ka jau ir aizgājis tik tālu   :rat:
Esmu no tiem raksta sākumā pieminētajiem, kuriem likās, ka tas ir parasts cilvēktiesību jautājums un lai jau viņiem tiek anketās 3.dzimums bez vīr. un siev.

Aha, daudziem tā liekas (ka tie jau tikai daži trans, nabadziņi, lai jau nemokās, tādi viņi ir jāpieņem utt), un tie daudzie tos, kuri redzēja cauri visam šim jau pirms gadiem, bāza un bāž mutes ciet ar argumentiem par pieņemšanu, toleranci utt. Murgs.

(Tas bija papildinājums, bet ne uzbrauciens Tev, Nīke!)
« Pēdējās izmaiņas: 2021. gada 04. jūlijs, 11:54:15 no Trix »
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies reno

« Atbilde #3 : 2021. gada 04. jūlijs, 13:00:34 »
Es arī, lasot ,nonācu aizvien lielākā šokā. Tā jau vislaik parādās pa ziņai par kaut kādiem absurdiem, tiešām reāli UK atlaiž no darba, ja apšauba  vai, nedodies, noliedz. Pirms gadiem 4-5 tiesu zaudēja viesu nama īpašnieki, vecāks pāris, kas bija atteicis rezervāciju diviem gejiem. Nu jau ir skolas, kur vecākus sauc pie atbildības, ja pretojas transgenderisma aģitācijai.
Kariņš jau paguva nosodīt Ungāriju :fubar:

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #4 : 2021. gada 04. jūlijs, 19:06:16 »
...celtniekiem un meistariem būs darbs....tad jau gaidām ari pie mums 3 tualetes - V,S un X !   :mrgr:

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #5 : 2021. gada 04. jūlijs, 21:06:55 »
No vienas puses šķiet, ka daudz no tā visa balstās cilvēku stulbumā nevis ļaunprātībā. Nu kā nekritiskais velkomisms vai BLM. Labāk gan no tā nepaliek.
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #6 : 2021. gada 04. jūlijs, 21:51:46 »
...pārlieku mainījies cilvēku dzīves veids pēdējos 75 gados...kodolkara draudi, globalizācija, informācija, nav lielu karu utt...visām lietām ir blaknes...   
Jaunā iekšlietu ministre esot jau izveidojusi kaut kādu policijas vienību, kura cīnīsies pret "naida runu"....nu, mēs jau saprotam - par ko vajag turēt muti... 

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #7 : 2021. gada 04. jūlijs, 22:55:28 »
No vienas puses šķiet, ka daudz no tā visa balstās cilvēku stulbumā nevis ļaunprātībā. Nu kā nekritiskais velkomisms vai BLM. Labāk gan no tā nepaliek.
Lai nu kam es neticu/nepiekrītu, tad tam, ka tas ir tāds atsevišķu cilvēku stulbums. Nē, tas nav stulbums, tā ir globāla sazvērestība vai, pareizāk, viena no tās izpausmēm, viens mozaīkas gabaliņš. Sāciet tik likt kopā... Tad tā aina vispār zīmējas baisa...

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #8 : 2021. gada 04. jūlijs, 23:09:50 »
...baisa?...globāli šie varbūt/laikam jau ir apvienojušies...bet kas tur baiss? ...kvadru spīdzinās?  :mrgr:

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #9 : 2021. gada 05. jūlijs, 10:00:25 »
Stulbi nav atsevišķi cilvēki, stulba ir masa, bez kritiskās domāšanas. Kas grib, tas to ērti var izmantot savā labā.
Vai kādreiz bijis tā, ka, mēģinot uzlabot pasauli, iets pa ideālo taku nevis šļūkāts no viena grāvja uz otru?

Atslēdzies Trix

« Atbilde #10 : 2021. gada 05. jūlijs, 10:06:58 »
Bet kā, KĀ ir iespējams, ka minoritāšu aizstāvība no aizstāvības eskalējas līdz tam, ka jebkurš, kurš nepiekrīt viņus pielūgt, tiek atlaists no darba un citādi diskriminēts. Turklāt tas diskriminētais ir vairākums. Kā? To nevar pacelt daži cilvēki, kas ir aizrāvušies ar ideju. Un tās masas ir jāpiedabū pie kustības, jebkura masa apriori ir inerta.

Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies Camma

« Atbilde #11 : 2021. gada 05. jūlijs, 10:27:11 »
Šo es arī nesaprotu. Man ir vienalga, ko kurš dara privāti. Bet kāpēc tas jāpadara par normu un obligātu pasākumu citiem?
Kur rodās žļurļanistieši, kuri tēvēnecā iestuļķē raksteli, ka vislabākais sekss esot lezbiānēm? Ko ar to grib panākt? Lai es kļūstu par lesbieti? Vai lai es sāku cienīt Žļurļanistiešus? Nebūs.
Visus sakost!

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #12 : 2021. gada 05. jūlijs, 10:33:47 »
...nav vairs tādu karu - uz zirgiem un ar zobeniem...tādos visa tā šļura pazūd kaut kur krūmos...tāpēc priekšplānā tagad izvirzījušies sievišķīgie geji, kuriem nav ģimenes, bērni, bet paliek tikai karjera, kuru netraucē "tā ģimene, bērni"...

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #13 : 2021. gada 05. jūlijs, 10:42:20 »
Nè, Camm, Tev jau par vēlu smadzenes skalot, bet nesajēdzīgām padsmitniecēm gan... A ko, pamēğināt takš var, gabals no tā nenokritīs. Turklāt moderni, atbalstāmi, tas pat ir pamats justies proud! Un tā, vienreiz, otrreiz... Raz ņe pid***s, a dva možet ponravitsa...
Tā to iedēstīs par normu. Overtona logs visā krāšņumā.

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #14 : 2021. gada 05. jūlijs, 10:55:06 »
Bet vai tad tā nav ar visu - vegānismu, rasismu, zaļo domāšanu... Tajos ir laba pamatdoma, bet novests tas tiek līdz absurdam. Ar labiem nodomiem ceļš uz Elli bruģēts...
Cilvēks lielākoties ir slinks, arī uz domāšanu. Kam viņam piepūlēties iedziļināties, ja gatavas idejas var pasmalstīt internetā. Nu nedomā lielākā daļa, nedomā! Pirmo ko gugle atrod, uzskata par patiesību un to pasniedz kā autoritatīvu viedokli. (Nerunāsim nemaz par influenceru drazām)
Galvenais - būt pārliecinātam par sevi! Vai tad tieši to tagad nemāca? Un jā - ir slikti, ja cilvēks nedrošs, nevar pastāvēt par savu viedokli, taču tagad atkal iebraukts otrā grāvja pusē - pēdējā muļķība, kas pasniegta ar pārliecību, var tikt uzskatīta par patiesību.  :fubar: