Autors Tēma: migranti no Lukašenko  (Lasīts 10413 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies reno

Atb: migranti no Lukašenko
« Atbilde #45 : 2021. gada 09. novembris, 15:59:40 »
No Polijas pa taisno kolonnā uz Vāciju, vismaz daļa to nabadziņu tiešām tic, ka viņus tā mierīgi palaidīs. No Latvijas tā patālu.
Eiropa pārmāca Poliju par nepaklausību un sliktiem likumiem un nedod naudu žogam

Atslēdzies daddy

« Atbilde #46 : 2021. gada 09. novembris, 16:15:22 »
Palasījos RT, nu sviests...

- EU/Nato pašī vainīgi, nebija ko līst Irākā, Lībijā, Afgāņos... nekas ka baķka migrantu reisus uz BY organizē
- LV, LT, PL neizdevušās valstis, ka netiek galā ar dažu desmitu migrantu patvēruma lūgumiem un nevar tos laicīgi izskatīt... MHM, a ja 2000+ ierodas vienā dienā, kā PL
- ANO un EU aicina LV, LT, PL sniegt atbalstu bēgļiem, nefinansē žogu būvēšanu... LV, LT, PL vajadzēja vun der leijenai skaidri pateikt - eskortēsim bēgļus uz Briseli... KAS TAS būtu par skaistu gājienu... bēgļu kolonnas, mūsējie jaunajois BTRos eskortē līdz LT, tur brāļukas pārņem, pavada līdz PL... PL/DE robežā welkamisti ar buķerbrodiem sagaida...

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #47 : 2021. gada 09. novembris, 16:20:06 »
Problēma, ka Polija patreiz konfliktē ar ES...pēc noteikumiem migrantiem ir jāpaliek valstī, kur šķērso ES  robežu...tātad likumīgi nevar to kolonnu uz Vāciju, bet jāierīko Polijas teritorijā migrantu nometne, kur jābaro, jāapsargā utt...vācieši jau noķēruši kādu tūkstoti šo migrantu, kas tikuši līdz Vācijai, un vēlas atgriezt Polijā, lai šie ar šiem ņemas....būs problēmas....skaidrs, ka aiz tā visa krievu pirksti, grib izjaukt ES...

Atslēdzies daddy

« Atbilde #48 : 2021. gada 09. novembris, 16:26:07 »
Problēma, ka Polija patreiz konfliktē ar ES...pēc noteikumiem migrantiem ir jāpaliek valstī, kur šķērso ES  robežu...tātad likumīgi nevar to kolonnu uz Vāciju, bet jāierīko Polijas teritorijā migrantu nometne, kur jābaro, jāapsargā utt...vācieši jau noķēruši kādu tūkstoti šo migrantu, kas tikuši līdz Vācijai, un vēlas atgriezt Polijā, lai šie ar šiem ņemas....būs problēmas....skaidrs, ka aiz tā visa krievu pirksti, grib izjaukt ES...

+ baķka anulējis līgumu saskaņā ar kuru migrantus no BY šie solīja paņemt atpakaļ...(nez vai tikai ar PL, vai arī ar LV un LT)... nabaga migranti, grūstīz viņus tagad šurp turp...

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #49 : 2021. gada 09. novembris, 16:33:58 »
Kā tad, nabadziņi... Ar varu viņus sašņorēja un uz robežu atveda.

Atslēdzies daddy

« Atbilde #50 : 2021. gada 09. novembris, 16:39:36 »
Kā tad, nabadziņi... Ar varu viņus sašņorēja un uz robežu atveda.

tai brīdī šķiet, jā... uz BY labprātīhi atbrauca... Tu domā tie bebji & mammas zināja kurp un kādēļ viņus ved??

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #51 : 2021. gada 09. novembris, 16:41:47 »
Ja Eiropa nebūtu tā sap@susies ar "cilvēktiesībām" un sargātu savas robežas kā ROBEŽAS, nebūtu nekādu problēmu ar nabaga "kara bēglīšiem".

Atslēdzies daddy

« Atbilde #52 : 2021. gada 09. novembris, 16:43:37 »
Ja Eiropa nebūtu tā sap@susies ar "cilvēktiesībām" un sargātu savas robežas kā ROBEŽAS, nebūtu nekādu problēmu ar nabaga "kara bēglīšiem".

a kurai bagātai valstij nav problēmu?? Trumpis arī solīja žogu celt... uz mexicas robežas... cik daudz uzcēla??  forši ir tādāi vācijai tiesības deklarēt, ja ārējās robežas 1000 km

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #53 : 2021. gada 09. novembris, 16:44:30 »

tai brīdī šķiet, jā... uz BY labprātīhi atbrauca... Tu domā tie bebji & mammas zināja kurp un kādēļ viņus ved??
Bebji ispējams arī nezināja, bet mammas un tētiņi jo sevišķi, ko, atlidoja pasaules arhitektūras šedevru Minsku aplūkot?!

Un, ja tā Vācija nebūtu tāda pievilcīgā leiputrija Zemes virsū, šitās ordas ārējās robežas nešturmētu.

Atslēdzies daddy

« Atbilde #54 : 2021. gada 09. novembris, 16:52:36 »
Bebji ispējams arī nezināja, bet mammas un tētiņi jo sevišķi, ko, atlidoja pasaules arhitektūras šedevru Minsku aplūkot?!

Un, ja tā Vācija nebūtu tāda pievilcīgā leiputrija Zemes virsū, šitās ordas ārējās robežas nešturmētu.

Piekrītu! atpakaļ visus LV migrantus no DE, AT, UK un kur tik vēl ne, lai ceļ mūsu pašu IKP... :D

Atslēdzies Minne

« Atbilde #55 : 2021. gada 09. novembris, 16:53:26 »

Vēl pēc citiem noteikumiem bēgļiem jāpaliek pirmajā mieŗīgajā valstī, līdz kurai viņi aizkļuvuši. Un vēl - šobrīd viņiem tā kā nevar būt kara bēgļu statusa, jo viņu valstī nenotiek karadarbība

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #56 : 2021. gada 09. novembris, 17:52:04 »

Piekrītu! atpakaļ visus LV migrantus no DE, AT, UK un kur tik vēl ne, lai ceļ mūsu pašu IKP... :D
Davai tos divus P nejauc, ja?  Mūsu "migranti" nonāk Rietumeiropā likumīgā veidā, un viņi tur STRĀDĀ, nevis parazitē uz pabalstiem, vairo kriminogēno vidi un rīko teroraktus.

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #57 : 2021. gada 09. novembris, 17:53:04 »
Vēl pēc citiem noteikumiem bēgļiem jāpaliek pirmajā mieŗīgajā valstī, līdz kurai viņi aizkļuvuši. Un vēl - šobrīd viņiem tā kā nevar būt kara bēgļu statusa, jo viņu valstī nenotiek karadarbība
precīzi...un baltkrievi attīsta tūrismu....un kā mēs (baltkrievi) varam zināt, ka gribat tā tālāk uz Eiropu? ...nu, draņķi, ka jums nepatīk Baltkrievija, bet ja gribiet uz Vāciju - ceļš ir tut!...variet iet!...nezinu, man šķiet, ka draud neliels karš vai pierobežu konflikts, jo tiem 5 tūkstošiem  ir jātiek laukā no slazda...man domāt, ka vienīgā iespēja bez karošanas ir samaksāt Lukašenko, bet tas jau diez vai iespējams....iesaku gatavoties ļaunākajam...ir attālums no Latvijas, bet 1.pasaules karš sākās vēl no mazāka iemesla...

Atslēdzies Minne

« Atbilde #58 : 2021. gada 09. novembris, 17:56:30 »
Bosnijai-Herzegovinai arī pareģo nelabu nākotni

Atslēdzies daddy

« Atbilde #59 : 2021. gada 09. novembris, 18:34:08 »

Davai tos divus P nejauc, ja?  Mūsu "migranti" nonāk Rietumeiropā likumīgā veidā, un viņi tur STRĀDĀ, nevis parazitē uz pabalstiem, vairo kriminogēno vidi un rīko teroraktus.

pati tāda. :P

Breivīkam bija kāda tautība?
un Baltā Nama šturmētājiem?? nevajag.

Arī kurdu bēgļi grib STRĀDĀT (ok, ar savu izpratni par darbu, pei radiniekiem), skolot bērnus eiropā utt. Stulbi būtu neņemt pabalstus, kuri PIENĀKAS