Autors Tēma: migranti no Lukašenko  (Lasīts 10412 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies reno

Atb: migranti no Lukašenko
« Atbilde #90 : 2021. gada 11. novembris, 17:32:39 »
Lāpstas un drāšu knaibles gluži nejauši paķērušās līdzi

Atslēdzies daddy

« Atbilde #91 : 2021. gada 11. novembris, 17:43:44 »

Protams, ka tiek. Kā lai netiktu pie tādām "humānām" robežām. Kas tur ko drātis nepārkniebt vai koku nenogāzt...

arī ASV bija/ir problēmas ar bēgļiem, tāpēc jau Tramps apņēmās būvet žogu uz robežas ar Meksiku. Tut tak visa dienvidametika gatava uz ASV pārcelties...

Pat 320km uzbūvēja (mazāk par pusi), 25 miljardus iztērēja,https://www.lsm.lv/raksts/zinas/arzemes/asv-turpinas-mura-buvnieciba-uz-robezas-ar-meksiku.a365035/

...bet tad atnāca Baidens un pārtrauca to būvēšanu. https://www.lsm.lv/raksts/zinas/arzemes/baidens-aptur-finansejumu-trampa-zogam-gar-meksikas-robezu.a392668/

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #92 : 2021. gada 11. novembris, 19:21:08 »

pašas sev, taisnprātes, nelabu karmu pierunāsiet...
bet es jūs ielaidīšu, ja klauvēsiet  :m: 

PS. ...un uzrādīsiet sadarbspējīgu sertifikātu :taunt:

PS
Ja līdzi nejauši paņēmies cirītis, tad nevajadzēs ne atslēgu, ne sertifikātu  :mrgr: :mrgr: :mrgr:

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #93 : 2021. gada 11. novembris, 19:47:09 »
Vispār jau man tiešām liekas, ka 2000 cilvēku uz EU pilnīgi nekas nav.. Viens liels rokkoncerts.. Un izņemt visus viņus cauri, lai noskaidrotu identitāti pie mūsdienu iespējām, arī nekas. Tikai kārtīgi apsargāt un perfekta organizācija. Tad izrādīsies, ka bēgļu statuss nemaz tik daudziem nepienākas, sastūķet lidmašīnās un prom. Tikai Brisele lai visu saskaņo un organizē, veikli un kvalitatīvi.
Paralēli "peregavori" ar Batjku, nezinu gan, kā ar tādu runāt..

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #94 : 2021. gada 11. novembris, 20:08:39 »
No kurienes tāds optimisms, ka šie 2000 ir vienīgie un beidzamie?! Austrumi jau iztukšojušies, vai?  Iedod tik vellam mazo pirkstiņu, un viņu skaits pieaugs ģeometriskā progresijā. Identitātes noskaidrošana katram vairāku mēnešu garumā, uzturēšana, barošana, ārstēšana, tulku pakalpojumi, apsargāšana, nekārtību novēršana, dumpju apspiešana, izdemolētās infrastruktūras atjaunošana, vietējo iedzīvotāju protestu kušināšana.... Ā, un bezmaksas transports, labākajā gadījumā uz izcelsmes valsti.
Jautājums - nah?!

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #95 : 2021. gada 11. novembris, 20:16:13 »
Tāpēc jau saku, ka paralēli jārisina jautājumi ar Batjku..
Nu bet tas viss jau ir bijis.. roka jau iesista, lai ņemas..
A ko citu? Nedēļām vai mēnešiem garas gaudas pie robežām?

Atslēdzies reno

« Atbilde #96 : 2021. gada 11. novembris, 22:42:29 »
Gazproms "delikāti " ir atgādinājis Lukašam, ka viss gāzesvads pieder viņiem, un Lukašam nav absolūti nekāda lemšana par kaut kādu atslēgšanu. Ūsainais kolhoznieks atkal aizmuldējies.
 Vēl kaut kur komentāros, ka Krievija ir uz Grodņu nosūtījusi transporta lidmašīnas, izsaka domu "lai černuhu vestu prom"

Atslēdzies reno

« Atbilde #97 : 2021. gada 12. novembris, 14:10:15 »
Kaut kas sāk iedarboties -Belavia, Turkish Airlains, Aeroflot vairs nepārvadās sīriešus u.c. uz Minsku

Atslēdzies Aste Risks

« Atbilde #98 : 2021. gada 12. novembris, 17:15:10 »
Ūsainais kolhoznieks
Āpāc cik rēcīgs apzīmējums  :smej: :rat:

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #99 : 2021. gada 12. novembris, 19:35:15 »
Bija tak dzirdēts, ne? Kad uzliek kepku, kombainieris vai traktorists gatavs..

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #100 : 2021. gada 12. novembris, 20:44:26 »
Šodienas ziņās izskanēja, ka "nabaga kara bēglīši no izpostītajām mājām" atsakoties no žēlsirdīgo poļu sarūpētā apģērba, ja tas nav brendu apģērbs.  Ļauźi, kas spēj apmaksāt "tūrisma braucienu" uz Baltkrieviju, nav nekādi lupatlaši  :mrgr:

Atslēdzies Aste Risks

« Atbilde #101 : 2021. gada 14. novembris, 12:45:46 »
Vova kolchozniekam pateica neaiztikt gāzes trubu

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #102 : 2021. gada 15. novembris, 19:28:45 »
man tikai viens jautājums - vai būs bruņots konflikts poļiem ar baltkrieviem ? ....man šķiet līdz šaušanai nav tālu

Atslēdzies daddy

« Atbilde #103 : 2021. gada 16. novembris, 08:09:38 »
man tikai viens jautājums - vai būs bruņots konflikts poļiem ar baltkrieviem ? ....man šķiet līdz šaušanai nav tālu

ļoti ceru, ka nebūs. Tas nav vajadzīgs ne PL ne BY ne ES... varbūt Krievijai, lai varētu nākt kā samierinātāja (Sīrija-2)...

Kluinim labs rakstiņš sanācis - "kā baltkrievi papisa valsti?" https://neatkariga.nra.lv/izpete/363716-kapec-lukasenko-nosauca-baltkrieviju-par-caurumu
tā jau ir, ja skaidri nezin ko grib, tad dabū to, kas paliek pāri, ja vispār kautko...

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #104 : 2021. gada 16. novembris, 08:57:59 »

ļoti ceru, ka nebūs. Tas nav vajadzīgs ne PL ne BY ne ES... varbūt Krievijai, lai varētu nākt kā samierinātāja (Sīrija-2)...
kā domā?...poļiem ir izsniegtas kaujas patronas?....nu, tiem, kuri stāv ķēdē?....varbūt gumijas?