Autors Tēma: migranti no Lukašenko  (Lasīts 10408 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies daddy

Atb: migranti no Lukašenko
« Atbilde #105 : 2021. gada 16. novembris, 09:07:56 »
kā domā?...poļiem ir izsniegtas kaujas patronas?....nu, tiem, kuri stāv ķēdē?....varbūt gumijas?

domāju, ka nē. pret pūli šaujamieroči diezgan bezjēdzīgi, ja grib pūli atturēt vai izklīdināt. tad labāk ūdensmetēji, asaru gāze u.c.
ja sāks šaut, tad nošaus varbūit 100, bet panikojošs pūlis bēgot samīdīs tūkstošus. tā nav taktika.

cita lieta, snaiperi, lai "noceltu" kūdītājus, organizatorus, vadītājus 

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #106 : 2021. gada 16. novembris, 13:53:35 »
"Es zinu, ka ir jau bijuši mēģinājumi nogādāt ieročus stihiskajā bēgļu nometnē. Tāpat kā provokācijas, kas var novest pie konflikta ar spēka pielietošanu. To nekādā ziņā pieļaut nedrīkst. Nedrīkst, ka šī tā dēvētā problēma kļūtu par asas konfrontācijas izraisītāju," skaidroja Lukašenko. (c)
Bļīīīīn, ko tas nozīmē?  Kurš tur var nogādāt ieročus, ja ne pats batjka? :blushing:

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #107 : 2021. gada 16. novembris, 13:58:35 »
Lasu visādas ziņas par to, kā pierobežas iedzīvotāji palīdz migrantiem. Žēlo, ēdamo nes, siltās drēbes... Viena poliete, reku, pat uzņem savās mājās pārbēgušos un palīdz tiem ceļā uz Vāciju

https://rusklik.tvnet.lv/7386098/zhivushchaya-v-prigraniche-polka-razmeshchaet-migrantov-v-svoem-dome?_ga=2.232482329.700106695.1637007329-896865564.1596662067 (es arī par kliku nemaksāju, bet pietiek jau ar to, kas redzams).

Vot, lasu un nesaprotu. Es nenestu NEKO. Un, ja kādu manītu pārbēgušu vai, diespas, kāds pie durvīm klapētos "mobilo telefonu prasīdams" (tāda ziņa arī bija), ziņotu tūliņ robežsargiem.
Nu nav man žēl, nav nemaz. Lai kaut beigti nosalst baltkrievu pusē. Neviens viņus mājās nesaķēra, nesašņorēja un ar varu neatvilka uz Eiropas robežu. Tie nav nekādi nabadziņi, viņi ir tūkstošiem $ samaksājuši, lai šeit nokļūtu - apzināti, un ar varu laužas pār robežu. Viņi zin savu mērķi. Labākajā gadījumā, lai parazitētu uz sociālā budzēta, sliktākajā - lai rīkotu teroraktus.
Vai jūs žēlotu iebrucēju, kas ar cirvi dauza jūsu mājas durvis, pieprasīdams, ka dzīvos jūsu mājā un jums būs pienākums viņu uzturēt?
Bariem jaunu vīriešu. Maz vēl Eiropā visādu Ķelnes Jaungada svinību utml?! Nu un, ka tur ir arī "sievietes un bērni, ai ai..." Viņi paši nežēlo savas sievietes un bērnus, izmantodami tos kā politisko kārti, neko vairāk.

Tad kas tas ir par Stokholnas sindromu, kas līek žēlot šos?
Kāpēc tie cilvēki žēlo, un kurš no mums ir nenormāls - viņi vai es? 

Nu davai, metiet akmeņus, ka es esmu tā briesmīgā un necilvēcīgā, kam akmens krūtīs! 

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #108 : 2021. gada 16. novembris, 14:09:13 »
...tur vajag slepeno kameru uzlikt, lai saprastu, cik tas ar labu, cik ar varu...kāda nauda iesaistīta....domāju, ka tās bēgļu uzņemšanas biedrības tiek finansētas, iespējams, ka gandrīz visa pierobeža ir uzpirkta, lai palīdzētu šiem tikt tālāk...es ticu vienam, kurš palīdz, bet neticu masveida kustībai...ja par katru tālāk nosūtītu migrantu saņem kaut 100 eiro, tad jau tas ir bizness

Atslēdzies daddy

« Atbilde #109 : 2021. gada 16. novembris, 14:29:48 »

Nu davai, metiet akmeņus, ka es esmu tā briesmīgā un necilvēcīgā, kam akmens krūtīs! 

Nemetīšu, bet Tava asinskāre un naids man nav saprotama  :sad_smiley:

Tu apolitiski (ģerevenski) spried, Vācijā TRŪKST darbaroku, 400000 KATRU GADU - https://www.dw.com/en/germanys-workforce-in-desperate-need-of-skilled-immigrants-warns-labor-agency/a-58974377  droši vien citās lielajās ekonomikās tāpat... tāpēc šie saņem skaidrus signālus no ES - brauciet šurp.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #110 : 2021. gada 16. novembris, 14:51:13 »
Un ŠĪS tad būtu tās "darbarokas" ?!  :fp:

Tak nejauc tos divus P - austrumeiropiešus, kas brauc uz Vakareiropu strādāt, un šitos, kas tikai parazitē uz sociālā budžeta, rada kriminālo spriedzi, varo sievietes, rīko teroraktus un gādā par demogrāfiju ģeomeriskā progresijā.

Atslēdzies Milka

« Atbilde #111 : 2021. gada 16. novembris, 14:52:21 »

Nemetīšu, bet Tava asinskāre un naids man nav saprotama  :sad_smiley:

Tu apolitiski (ģerevenski) spried, Vācijā TRŪKST darbaroku, 400000 KATRU GADU - https://www.dw.com/en/germanys-workforce-in-desperate-need-of-skilled-immigrants-warns-labor-agency/a-58974377  droši vien citās lielajās ekonomikās tāpat... tāpēc šie saņem skaidrus signālus no ES - brauciet šurp.

Tie it ka "bēgļi" nedodas uz ES strādāt, bet sēdēt uz pabalstiem. Un pie reizes izvarot kādu sievieti, kad spiediens uzkāps.
Vai tiešām neatceraties kā Vācijā viņi varoja un neviens gailis tam pakaļ nedziedāja?
Kad sievai vai meitai uzklups, varbūt dziedāsi citu dziesmu.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #112 : 2021. gada 16. novembris, 14:58:56 »
Reku strādāt alkstošie nākamie Eiropas darba vakanču aizpildītāji, inženieri un IT spečuki

https://www.apollo.lv/7386994/uz-baltkrievijas-polijas-robezas-notikusi-jauna-sadursme-migranti-uzbruk-ar-kokiem-un-akmeniem

Atslēdzies daddy

« Atbilde #113 : 2021. gada 16. novembris, 15:00:20 »
tā pati dziesma kas par vakcīnām, kautkādas basņas saklausījušās esat un pūšat bez aiztures tālāk...  :f-palm:  tač paskatieties DE, FR pilns ar viņiem visados darbos, ne tikai kebebnīcās un uz takšiem... 

un "baltie" neveinu noziegumu nepastrādā... pašām jums uzklups, bāleliņš, lai prātiņu caur pakaļu iepravītu, besī...  rasismu paužat, fuj jums!

Atslēdzies Milka

« Atbilde #114 : 2021. gada 16. novembris, 15:05:49 »
Nu ņem pie sevis kādu pulciņu, kas to liedz.

Vispār man vairs nav nekādu komentāru pie tādiem uzskatiem.

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #115 : 2021. gada 16. novembris, 15:15:54 »
Nu ņem pie sevis kādu pulciņu, kas to liedz.

Vispār man vairs nav nekādu komentāru pie tādiem uzskatiem.
neņem galvā, daddy tak PARists....kā partijas programmā rakstīts, tā runā, bet ko domā - tas liels noslēpums! :)

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #116 : 2021. gada 16. novembris, 15:19:39 »
PARists?  Nu tad nav ko brīnīties. Citādi es te nesaprašanā, cilvēks ampelējas, mūs kaitinādams, vai kā...

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #117 : 2021. gada 16. novembris, 15:29:08 »
kautkādas basņas saklausījušās esat un pūšat bez aiztures tālāk...  :f-palm:  tač paskatieties DE, FR pilns ar viņiem visados darbos, ne tikai kebebnīcās un uz takšiem... 
[..]  rasismu paužat, fuj jums!
Es jau parasti skeptiska un avotus meklējoša, bet te man elementāra pašaizsardzība ieslēdzas :(

Atslēdzies daddy

« Atbilde #118 : 2021. gada 16. novembris, 15:41:31 »
neesmu nekāds parists, vnk besī, ka cilvēkiem birkas sakarina, ka redz austrumeiropieši visi pārākie čaklīši, bet aziāti sliņķi... ja būtu darba devējs, varbūt arī apsvērtu tādu variantu, ja šie par 1/2 algas strādā... frankfurtē atrodiet kaut vienu balto takšu šoferi...

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #119 : 2021. gada 16. novembris, 15:44:52 »
Ja De un Fr vajadzīgas darba rokas, tad būtu kaut kādu zaļo karšu sistēmu legāli ierīkojušas.
Kāpēc vajag gandrīz karastāvokļa situāciju pie ES ārējās robežas uzrīkot?