Autors Tēma: migranti no Lukašenko  (Lasīts 10373 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies daddy

Atb: migranti no Lukašenko
« Atbilde #120 : 2021. gada 16. novembris, 15:47:26 »
Ja De un Fr vajadzīgas darba rokas, tad būtu kaut kādu zaļo karšu sistēmu legāli ierīkojušas.
Kāpēc vajag gandrīz karastāvokļa situāciju pie ES ārējās robežas uzrīkot?

Piekrītu.
Tas jau baķkas pirksts, mēģina leģitimizēties un eiropu "sodīt" un ne bez panākumiem - re Angela jau šim piezvanīja

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #121 : 2021. gada 16. novembris, 15:58:17 »
neesmu nekāds parists, vnk besī, ka cilvēkiem birkas sakarina, ka redz austrumeiropieši visi pārākie čaklīši, bet aziāti sliņķi... ja būtu darba devējs, varbūt arī apsvērtu tādu variantu, ja šie par 1/2 algas strādā... frankfurtē atrodiet kaut vienu balto takšu šoferi...
neesi PARists? bet tevi tak par ministru gribēja likt?...tur tak vajag partijas piederību...

Atslēdzies daddy

« Atbilde #122 : 2021. gada 16. novembris, 16:06:33 »
neesi PARists? bet tevi tak par ministru gribēja likt?...tur tak vajag partijas piederību...

tas bija sen, JL laikos :)

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #123 : 2021. gada 16. novembris, 16:33:39 »
Nu smieklīgi baidīt ar izvarošanām un noziegumiem.. tak visādu tautību cilvēki sen jau dzīvo Eiropā. Bet strādātāji viņi arī nav, nekādi taksisti nebūs, pietiekami turīgi cilvēki. Drīzāk tusēt uz Eiropu atbraukuši, radi sūtīs naudu. Bet, jā, tur ir kāds plāns. Un viņi ir šī plāna sastāvdaļa. Tādēļ biedējoši visu to redzēt.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #124 : 2021. gada 16. novembris, 17:11:36 »
Nu ir jau vēl viena... sauciet, kā gribat, "sazvērestības teorija", ka tādiem, kam vēlme parazitēt Eiropā liela, bet naudas "tūrisma ceļazīmei" pašiem nav, teroristu organizācijas šo ceļazīmi uzsauc. Ar nosacījumu, ka pēc "saimnieka" signāla šie miermīlīgie taksisti un kebabnieki darīs to, ko viņiem liks...

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #125 : 2021. gada 16. novembris, 17:31:31 »
baigie nabadziņi, zinies. Tur ir praktiski tikai kaujasspējīgi vīrieši, kam nebūtu jābēg, bet ar ieročiem jācīnās pašiem par savu valsti.

Atslēdzies daddy

« Atbilde #126 : 2021. gada 16. novembris, 17:52:04 »
baigie nabadziņi, zinies. Tur ir praktiski tikai kaujasspējīgi vīrieši, kam nebūtu jābēg, bet ar ieročiem jācīnās pašiem par savu valsti.

Viņus (kurdus) uzmeta mūsu draugi, lai ar turkiem nesastrīdētos. ieroču arī viņiem vairs nav... ir variants nomirt bēgļu nometnē a)Sīrijā vai b)Turcijā... es arī laistos prom...

Pieslēdzies reno

« Atbilde #127 : 2021. gada 16. novembris, 17:55:52 »
Jā kurdi uzmesti, tas gan. Un turki ar prieku no viņiem tiek vaļā. Bet vai tiešām viņi tik naivi ir noticējuši, ka pie robežas viņus gaida autobusi uz Vāciju?
Tās mātes, kas bērnus tur atvilkušas, vispār var sodīt par pakļaušanu dzīvības briesmām
Nupat euronews ziņās bija par labajiem poļiem, kam pie mājas degot zaļš lukturis -zīme, ka te uzņem bēgli
« Pēdējās izmaiņas: 2021. gada 16. novembris, 18:06:03 no reno »

Atslēdzies Minne

« Atbilde #128 : 2021. gada 16. novembris, 18:25:54 »
Kā jūs zināt, ka tie visi ir kurdi?

Atslēdzies daddy

« Atbilde #129 : 2021. gada 16. novembris, 18:45:52 »
Kā jūs zināt, ka tie visi ir kurdi?

nezinām, protams...
tur droši vien ir arī afgāņi, kurus tāpat mūsu draugi uzmeta. 20(!) gadus tie cilvēki bija derīgi sadarbībai, te vienā jaukā dienā sveiki - tieciet galā paši ar talibaņiem... īpaši sievietes...20 gados vesela paaudze izauga...

ja atceramies LV pag gadsimta 40tajos, tad krievam atpakaļ nākot, kurš nepaspēja aizbēgt uz rietumiem (un rietumnieki viņu uzņēma, nevis visgudrām sejām sūtīja atpakaļ karot!!), tas dabūja galu, vai tikai aizsūtīts uz sibīriju.

tagad citi laiki, cita komunikācija un cilvēki pavelkās, viņus nosodīt, ka grib labāku dzīvi, man galīgi mute neveras. 

Mēs (LV, LT, PL, GR, u.c.) arī esam šīs situācijas ķīlnieki, mums pašiem ar iztiku grūti, paši uz ES strukturālajiem pabalstiem sēžam... bet EP, ES un EK arī nav vienotas pozīcijas, tas mūsu (ES) vājums un baķka to izmanto.

Pieslēdzies reno

« Atbilde #130 : 2021. gada 16. novembris, 18:55:08 »
Par to var padomāt -kā ASV iebrauca tie migrantu kuģi, pilni ar skrandainiem, badainiem īriem. Vai itāļiem, žīdiem, norvēģiem, zviedriem, vāciešiem

Atslēdzies Minne

« Atbilde #131 : 2021. gada 16. novembris, 19:08:47 »
ja atceramies LV pag gadsimta 40tajos, tad krievam atpakaļ nākot, kurš nepaspēja aizbēgt uz rietumiem (un rietumnieki viņu uzņēma, nevis visgudrām sejām sūtīja atpakaļ karot!!), tas dabūja galu, vai tikai aizsūtīts uz sibīriju.

Zviedri gan uzmeta

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #132 : 2021. gada 16. novembris, 19:13:25 »
Zviedri gan uzmeta
Es gribētu gan redzēt, kura valsts tobrīd atļautos krievu lācim pretim runāt.

Atslēdzies daddy

« Atbilde #133 : 2021. gada 16. novembris, 19:15:33 »
Par to var padomāt -kā ASV iebrauca tie migrantu kuģi, pilni ar skrandainiem, badainiem īriem. Vai itāļiem, žīdiem, norvēģiem, zviedriem, vāciešiem

arī latviešiem, tikai ASV ņēma pretī vienus pašus darbaspējīgos... kamēr citas valstis, piem Austrālija ņēma pretī arī ģimenes un vecus cilvēkus, ja tikai no visa bara bija kaut 1 darbaspējīgs.

Valstīm ir dažādas politikas, Austrālijā pēc WW2 bija palikuši tikai 7 miljoni iedzīvotāju un viņi pamatoti bažījās, ka ar visu UK protektorātu viņus kāds "pievāks"... tāpēc atvēra robežas un paņēma 6.5 miljonus imigrantu, ne tikai baltos eiropiešus. Tā viņi tur visi savaišļojās līdz 22 miljoniem

Atslēdzies Minne

« Atbilde #134 : 2021. gada 16. novembris, 19:16:42 »
Es gribētu gan redzēt, kura valsts tobrīd atļautos krievu lācim pretim runāt.

Zviedrija taču bija neitrāla...lai gan ar vieglu vācisku piesitienu/sadarbību
« Pēdējās izmaiņas: 2021. gada 16. novembris, 19:22:08 no Minne »