Autors Tēma: «Par tiesībām uz vakcinācijas brīvprātīgumu»  (Lasīts 2194 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies LVSNor

«Par tiesībām uz vakcinācijas brīvprātīgumu»
« : 2021. gada 09. jūlijs, 14:00:26 »
Saeimā 10 deputāti izveido grupu «Par tiesībām uz vakcinācijas brīvprātīgumu»
Saeimas izveidotajā grupā darbosies:

• Kaspars Ģirģens (“KPV LV”),
  • Jūlija Stepaņenko,
  • Ramona Petraviča (“KPV LV”),
  • Māris Možvillo (“KPV LV”),
  • Ļubova Švecova,
  • Ēriks Pucens (“KPV LV”),
  • Ingūna Rībena,
  • Ralfs Nemiro (“KPV LV”),
  • Edgars Tavars (Zaļo un Zemnieku savienība),
  • Karīna Sprūda.
Par grupas vadītāju iecelts Ģirģens, bet par vadītāja vietnieku – Stepaņenko.
>>>>
Es šo grupu atbalstu, un tāpēc iešu brīvprātīgi potēties, kaut gan Čamma teica, ka tas nevienmēr ir pamatoti, bet man to apliecināja arī ģimenes ārsts, kurš bija pārguris no karstuma un slimniekiem ar hroniskām kaitēm, kas pēc aktīvas arstēšnas atgriezušies poliklinikā. Galu galā, es tak gribu Vali pasveikt 1g kāzu svinībās ;) 
"Tātad es esmu tapis jūsu ienaidnieks, sacīdams jums patiesību. " Galatiešiem 4:16
«Zema oglekļa mazietilpīgas infrastruktūras investīcijas.»
https://kubele.lv

Atslēdzies reno

Atb: «Par tiesībām uz vakcinācijas brīvprātīgumu»
« Atbilde #1 : 2021. gada 09. jūlijs, 14:19:57 »
tu vienreiz dabūsi pa kaklu par to Čammu, Šnor

Atslēdzies Leonāra

« Atbilde #2 : 2021. gada 09. jūlijs, 14:28:34 »
Īsti nesaprotu, par ko stāsts, bet Ģirģens man, kas neinteresējas par politiku, ir iekritis sirdī kā reti saprātīgs ministrs (laikam bija). Jau tad kait kur tv raidījumos runāja citādāk un tagad brīvībā laikam vispār  :yes:

Atslēdzies Camma

« Atbilde #3 : 2021. gada 09. jūlijs, 15:02:47 »
Nē... nu... :blushing: ... Camma tiešām dabā ir Čamma...
Visus sakost!

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #4 : 2021. gada 09. jūlijs, 15:03:09 »
Īsti nesaprotu, par ko stāsts, bet Ģirģens man, kas neinteresējas par politiku, ir iekritis sirdī kā reti saprātīgs ministrs (laikam bija). Jau tad kait kur tv raidījumos runāja citādāk un tagad brīvībā laikam vispār  :yes:

Ir divi Ģirģeni: Sandris (tas , kurš bija minstrs)un Kaspars (tas, kurš vnk deputāts)

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #5 : 2021. gada 09. jūlijs, 15:03:41 »
..Sandis..

Atslēdzies Leonāra

« Atbilde #6 : 2021. gada 09. jūlijs, 15:13:31 »
jā, es biju domājusi Sandi Ģirģenu.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #7 : 2021. gada 09. jūlijs, 15:18:36 »
tu vienreiz dabūsi pa kaklu par to Čammu, Šnor
Es arī visu laiku domāju, ka niks ir Čamma, jo bieži kkur reģistrējoties vienkārši neļauj izmantot garumzīmes utml. Pat nezināju, ka domāts vienkārši burtu kopums camma.  :?:

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #8 : 2021. gada 09. jūlijs, 15:33:57 »
a man tikai tagad pielēca, ka Snor patiesībā ir Šņore

Atslēdzies LVSNor

« Atbilde #9 : 2021. gada 09. jūlijs, 16:06:35 »
a man tikai tagad pielēca, ka Snor patiesībā ir Šņore
Īstenībā, ja es būtu citā paaudze, es būtu ļoti tuvu Edvīnam Šnorem, bet es piedzimu daudz agrāk un mani krievu okupantu kultūra ietekmēja krietni vairāk, un man ir dziļa nepatika pret meliem. ;)
Un Čamma (ar lielu cieņu ... ) tikai piesaukta ka medicīnas eksperts ...
Bet savādāk runa ir par piespiedu vakcinēšanu,  jo klasiski veseliem, kam jebkura indēšana un organisma piesārņošana ir vienaldzīga , tagad mācas viršu ne tikai, kas kaut kādu absurdu iemelsu dēļ NEGRIB, bet arī tiem, kam to pašu medicīnisku iemeslu dēl nedrīkst, jo viņu organisma piesārņojums un spēja cīnīties pret piesārņojumu neļauj.   
"Tātad es esmu tapis jūsu ienaidnieks, sacīdams jums patiesību. " Galatiešiem 4:16

Atslēdzies LVSNor

« Atbilde #10 : 2021. gada 09. jūlijs, 18:40:12 »
No otras puses jāatceras, ka politikas veidotāji esošajiem faktiem piedod tikai sensācijas piegaršu, kur viņas pārāk bieži nemaz nav. bet fakts ir ka "konstitucionāli" nozīmīgi Latvijas pilsoņi, kas apejot sociāli atbildīgo rindu, jau ir saņēmuši valsts apmaksātās potes pret kovidu, cenšas apstiprināts savu "konstitucionālo" izredzētību apstiprināt mēģinot diskriminēt tos, kas mēģina ievērot sociālas solidaritātes un atbildības principus.
Un šādā formulējumā, tas izklausās pēc reāla fašisma. Politiski šiem spēkiem ir arī nosaukums , -  PAR attīstība, Progresīvie, jaunā vienotība. un diemžēl, nav jau ar tā, ka Latvijā kāds iebilstu pret šādu pieeju, atskaitot sazvērestības teoriju piekritējus, kuri tāpat neko nesaprot.
Un te ir jautājums, kāpēc Latvijas politiskie spēki, kas vēlētos lai viņus uzskatītu par progresīviem tomēr dara šādas lietas? Un es piedāvātu, atbildi "IMPOTENCE" - "viņi nebija mājās, kad skolā mācija šādas vienkāršas lietas". :)       

Atslēdzies Krimsons

« Atbilde #11 : 2021. gada 09. jūlijs, 18:50:20 »
Vakcinācija līdz šim vēl nav bijusi un nākotnē pilnīgi noteikti nebūs brīvprātīga.
Domājams, man nāksies aiziet no darba, jo agri vai vēlu prasīs.

Atslēdzies LVSNor

« Atbilde #12 : 2021. gada 11. jūlijs, 01:40:26 »
Vakcinācija līdz šim vēl nav bijusi un nākotnē pilnīgi noteikti nebūs brīvprātīga.
Domājams, man nāksies aiziet no darba, jo agri vai vēlu prasīs.
Nu padarīt vakcināciju obligātu var tikai no jauna līguma noslēgšanas termiņa. No otras puses strādā kapitālisms, tu nevari atlaist to, ko nevari aizstāt - vai atļaus potēto darbinieku importu?  Un tā komiskākā situācija ir skolās, kur skolotājus darbam valsts valodā ārpus Latvijas negatavo - proti, nav ko importēt. Principā ļaujoties neierobežotam neoliberālismam, mēs kādā brīdi varēsim priecāties, ka skolnieki fakultatīvi prot latviešu valodu ;) Visi valodas pareizrakstības fašisti varēs iet stūrī paraudāt, jo nebūs skolotāju un valoda strauji noplicināsies ;)
Un tas tikai vēlreiz apliecina, ka "Kovid" politikas veidotāji ir impotenti kretīni (lai nelietotu rupjākus izteicienus).

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #13 : 2021. gada 11. jūlijs, 01:49:51 »
Impotents kretīns esi tu .. kā riebjas šitie no vakcīnas mīzošie..  Tagad nu skries vakcinēties darba dēļ..jopcik..  ja jau mīz, tad mīz līdz galam un  nevakcinējies.. organismu viņam piesārņos pajolim.. Ja es  tā uzskatītu, tad nevakcinētos, tik daudz pašcieņas man būtu.. Tad jau labāk ar plinti mežabrāļos aizietu.

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #14 : 2021. gada 11. jūlijs, 02:02:07 »
A to žvankstēs internetā, bet vakcinēties vilksies.. ciešanu pārgrieztu ģīmi, protams.. bet nu nav vērts pūlēties, tāpat nevienam nav žēl .. tikai iemesls ieņirgt par kārtējo pajoli.