Autors Tēma: Covid tests  (Lasīts 7735 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies fiasko

Atb: Covid tests
« Atbilde #30 : 2021. gada 20. jūlijs, 15:45:35 »
Nu labi, pieKolkā esot arī atnāca ziņa par kovidpases aizpildīšanu. Paķiķināju un viss. Ko tur daudz ņemties. Telefons vienkārši saķēra igauņu zonu un viss.

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #31 : 2021. gada 31. augusts, 11:17:49 »
Brīvdienās biju uz divu dienu kāzām. 50 cilvēki. Kašmars- jo trešdien uz pāris dienām jāiet slimnīcā. Ar Kovida testu, protams. Nervi čupā, pirmo reizi mani ar tiem puļķiem bakstīja. Prātā, ka svētdien  it kā klepus sākās, tad pirmdien jau likās, nupat temperatūra ceļas. Līdz beidzot, pus desmitos vakarā pastā atbilde - negatīvs! un tai lapā kaut kāds pagarš teksts sarakstīts, kaut kur jāskatās laboratorijas mājas lapā kā jārīkojas  un t.t. Kas man tur vēl ir jādara ja viss ir labi? Līdz beidzot mājinieki mani noliek pie vietas un liek aizvērties... Fui, negribu vairs to bakstīšanos, tas nav priekš maniem nerviem.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #32 : 2021. gada 31. augusts, 11:22:06 »
Skolotājiem vēl viens pienākums (neapmaksāts, protams) klāt - skolnieku testēšana

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #33 : 2021. gada 31. augusts, 12:04:04 »
Man draudzene, braucot uz Igauniju, neņem līdzi telefonu, jo, tikko esi Igaunijā, tā telefonā jaaizpilda ta covidpass. Viņa ir vakcineta.
Man vīram , mežā staigajot(lauki ir tuvu Ig.) arī atnāca, ka jaaizpilda...smieklīgi.

Vispār jau jāaizpilda ne tāpēc, ka atnāca telefonā īsziņa... :D
Riktīgi sasmējos, ka telefona atstāšana mājās šo atrisina...:)