Autors Tēma: aplausi  (Lasīts 6916 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Krimsons

Atb: aplausi
« Atbilde #15 : 2021. gada 17. jūlijs, 19:07:16 »
Un kā var pazīt, ka tas ir daudzdaļīgs skaņdarbs ar pauzēm, nevis dažādi skaņdarbi?
« Pēdējās izmaiņas: 2021. gada 17. jūlijs, 19:14:34 no Krimsons »

Atslēdzies tuk

« Atbilde #16 : 2021. gada 17. jūlijs, 19:28:26 »
Ja dodies uz koncertu, tad parasti zini kādu skaņdarbu klausīsies, vai tā būs messa, svīta, fūga vai rekviēms...

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #17 : 2021. gada 17. jūlijs, 19:57:27 »
Kā draudzene teica - labāk kādu reizi neaplaudēt nekā plaukšķināt nevietā
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Atslēdzies reno

« Atbilde #18 : 2021. gada 17. jūlijs, 21:06:12 »
 Mangust, tavai draudzenei zelta vārdi. Tos vajadzētu uz visām koncertu programmām nodrukāt

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #19 : 2021. gada 18. jūlijs, 09:58:07 »
Un kā var pazīt, ka tas ir daudzdaļīgs skaņdarbs ar pauzēm, nevis dažādi skaņdarbi?

Tieši tā. Ne jau visi, kas iet uz koncertu, ir klasiskās mūzikas pazinēji. 
Būtu praktiski, ja šādos koncertos ieviestu kādu signālu, pēc kura orientēties, kad applaudēt un kad nē, un par to tiktu informēti skatītāji. :)

Atslēdzies reno

« Atbilde #20 : 2021. gada 18. jūlijs, 10:14:51 »
Tiešām vajadzētu ieteikt, lai nodrukā uz programmas -pēc allegro  neaplaudēt!
Nopietnāk -nezinošs cilvēks tiešām var justies apkaunots, ja vienīgais zālē sāk plaukšķināt.
Tikpat briesmīgi, kā zeķes sandalēs :smej:

Atslēdzies tuk

« Atbilde #21 : 2021. gada 18. jūlijs, 10:31:27 »
Jap, restorānā arī derētu nazim&dakšai pievienot aprakstu, kādam nolūkam tie servēti.  :mrgr: 

Atslēdzies reno

« Atbilde #22 : 2021. gada 18. jūlijs, 10:32:57 »
Jap, restorānā arī derētu nazim&dakšai pievienot aprakstu, kādam nolūkam tie servēti.  :mrgr: 
nazis labajā, dakša kreisajā, šķīvi nelaizīt, neatraugāties

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #23 : 2021. gada 18. jūlijs, 10:34:19 »
Atzīstos- es neorientējos dakšās, glāzēs un vīnos. Bet kaut kā ne īpaši pārdzīvoju. Plebejs.

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #24 : 2021. gada 18. jūlijs, 10:43:41 »
Tiešām vajadzētu ieteikt, lai nodrukā uz programmas -pēc allegro  neaplaudēt!
Nopietnāk -nezinošs cilvēks tiešām var justies apkaunots, ja vienīgais zālē sāk plaukšķināt.
Tikpat briesmīgi, kā zeķes sandalēs :smej:

Visticamāk, tie, kas plaudē, nesaprot, ka nevietā, tapēc jūs viņu vietā varat droši kaunēties  :rofl:
Zandales zeķēs- katra privāta lieta, nekad neizprotu to šūmi, bet es gan baigi nevēroju vīriešu pēdas.

Atzīstos- es neorientējos dakšās, glāzēs un vīnos. Bet kaut kā ne īpaši pārdzīvoju. Plebejs.

Galvenais  visu darīt ar pārliecību, smaidu un bez kaunēšanās. Man arī diszgan vienalga, ja kas ne tā. Nav jau pasaules gals.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #25 : 2021. gada 18. jūlijs, 10:47:20 »

Ja trendā tas tagad modīgais
Bet man tajā brīdī gribas.

un ka tik man ērti un labi, nu tad jau neko.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #26 : 2021. gada 18. jūlijs, 11:07:44 »
Būtu praktiski, ja šādos koncertos ieviestu kādu signālu, pēc kura orientēties, kad applaudēt un kad nē, un par to tiktu informēti skatītāji. :)

Nu jā, varētu ieviest štata vietu - aplausu regulators. ;)
Parasti tomēr zina, kādu repertuāru klausīsies. Ja daudzdaļīgs skaņdarbs, tad noklausīties visu un tad paust savas emocijas.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #27 : 2021. gada 18. jūlijs, 11:29:43 »
Kas vainas zeķēm sandalēs? Labāk smukas zeķes, kā greizi pirksti ar sēņainiem nagiem. Arī ādas vainas mēdz gadīties cilvēkiem. Un mazās pēdiņzeķītes, man šķiet, akurāt tam arī domātas, ne jau zābakos vilkt.

Bet aplaudēt vienkārši nevajag steigties pirmajam. Plaudēs zāle, nu tad es, etiķetes nezinātāja, arī.

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #28 : 2021. gada 18. jūlijs, 12:25:56 »
Kreiļiem dakšiņa kreisā rokā arī? Un kad tas tika izdomāts? Un kas mainās, ja ne tā tur? Man kašķīgums mazliet pielipa. Piedošan.

Atslēdzies reno

« Atbilde #29 : 2021. gada 18. jūlijs, 12:46:15 »
Man pielips kašķīgums, ja sāk kašķēties par lietām, ko iemācās līdz 10 gadu vecumam