Autors Tēma: aplausi  (Lasīts 6922 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies tuk

Atb: aplausi
« Atbilde #45 : 2021. gada 18. jūlijs, 15:08:55 »
Aha, Nakat, vienmēr lasi konču nosaukumus un lieto attiecīgi.
"Serenādi" pusnaktī, " Vēsmu" vasarā, "Karakumu" tuksnesī, "Rondo", kad klausies rondo. Laima bija izlaidusi konču izlasi "Maestro R.Pauls", ar kuru mieloties Paula koncerta laikā.  :mrgr:
« Pēdējās izmaiņas: 2021. gada 18. jūlijs, 15:16:04 no tuk »

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #46 : 2021. gada 18. jūlijs, 15:16:22 »
Aha, Nakat, vienmēr lasi konču nosaukumus un lieto attiecīgi.
Laima bija izlaidusi konču izlasi "Melodija R.Pauls", ar kuru mieloties Paula koncerta laikā.  :mrgr:
nu, R.Pauls jau nav klasika, bet popsis...tur gan dziedāt līdzi, dejot, konjaks un konfekte uzkost!  :rofl:

Atslēdzies reno

« Atbilde #47 : 2021. gada 18. jūlijs, 15:17:34 »
Nu, neatceros konkrēti, bet viens slavens pianists esot pārtraucis spēlēt un nogājis no skatuves dēļ publikas klepošanas. Iespējams, ka klepoja viens un tas pats daudzas reizes

Vāverīti, Lācīti zoodārzā, kad vēža kakliņus? Bija tāda karamele

Tēmu aizsāku ar domu "nu kā var nezināt?!" un vēlmi mazliet pakašķēties

Atslēdzies tuk

« Atbilde #48 : 2021. gada 18. jūlijs, 15:19:08 »

nu, R.Pauls jau nav klasika, bet popsis...tur gan dziedāt līdzi, dejot, konjaks un konfekte uzkost!  :rofl:
Ja vien neuzstājas kopā ar Liepājas simfonisko orķestri, kā konfekšu kārbai pievienotajā diskā. ;)

Atslēdzies dip

« Atbilde #49 : 2021. gada 18. jūlijs, 15:26:39 »
Vāverīti ne tikai zoodārzā  :blushing:

« Atbilde #50 : 2021. gada 18. jūlijs, 15:45:49 »
Vāverīti ne tikai zoodārzā  :blushing:

un atkal nonākam pie TĀ paša  :mrgr:
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

Atslēdzies dip

« Atbilde #51 : 2021. gada 18. jūlijs, 15:47:37 »
un atkal nonākam pie TĀ paša  :mrgr:

Nu ja. Normāli.

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #52 : 2021. gada 18. jūlijs, 16:51:38 »
Nu, neatceros konkrēti, bet viens slavens pianists esot pārtraucis spēlēt un nogājis no skatuves dēļ publikas klepošanas. Iespējams, ka klepoja viens un tas pats daudzas reizes

Vāverīti, Lācīti zoodārzā, kad vēža kakliņus? Bija tāda karamele

Tēmu aizsāku ar domu "nu kā var nezināt?!" un vēlmi mazliet pakašķēties

Pianistam lielummānija, neiroze vai kompleksi  :rofl:
Tagadējos laikos gan nekur neskrietu, beidzot palaists uz skatuves  :rofl:

Atslēdzies tuk

« Atbilde #53 : 2021. gada 19. jūlijs, 08:23:16 »
Tikpat briesmīgi, kā zeķes sandalēs :smej:

Viss plūst, viss mainās :rofl:  , bet nekļūst mazāk briesmīgi  :mrgr:
https://jauns.lv/raksts/sievietem/452131-zekes-sandales-ir-modes-kliedziens-nr-1/

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #54 : 2021. gada 08. augusts, 12:20:46 »
PV puiši pa TVDoždj stāstīja par savu pieredzi izrādē Šveiks...viņiem pirmajā laikā bija šoks, ka viņi nodzied dziesmu, bet zālē klusums - neviens neaplaudē...nu, protams, kurš teātra izrādē aplaudē pēc pirmās, otrās, utt dziesmas?....viņiem radušās sajūtas un nomācošas domas, ka tautai nepatīk viņu izpildījums/dziedāšana...esot bijis uz depresijas robežas (protams, muld)....taču izrādes beigās aplausi, saucieni "bravo!" - tas esot kompensējis to diskomfortu izrādes laikā!  :)

Atslēdzies tuk

« Atbilde #55 : 2021. gada 08. augusts, 12:36:25 »
Mja... tas liecina par intelekta līmeni... acīmredzot nekad nav bijuši nevienā muzikālajā izrādē un nav pat painteresējušies iepriekš pirms piedalīties tajā.

Man gan izteikti nepatīk tās "dziedošās" teātra izrādes kā tādas, bet tas nu tā.

Atslēdzies LVSNor

« Atbilde #56 : 2021. gada 08. augusts, 22:54:28 »
Man gan izteikti nepatīk tās "dziedošās" teātra izrādes kā tādas, bet tas nu tā.
Vii, tukucei nepatīk operetes, -  LPSR pat bija īpašs teātris, kur tikai tādas izrādes bija, bet notiek Putina "lielākai katastrofai" šīs teātra žanrs pazuda Rīgā. Es personīgi neizjūtu lielu vilšanos ka viņš vairs neeksistē, un ceru, ka tukucis varbūt neizteicās korekti. Kaut gan par "Māsu Keriju" es biju sajūsmināts, bet es šaubos ka daudz šo izrādi atceras ;)     
"Tātad es esmu tapis jūsu ienaidnieks, sacīdams jums patiesību. " Galatiešiem 4:16
«Zema oglekļa mazietilpīgas infrastruktūras investīcijas.»
https://kubele.lv

Atslēdzies tuk

« Atbilde #57 : 2021. gada 09. augusts, 00:35:59 »
Operete ir cits žanrs. Šveiks nav nekāda operete, tāpat kā tie visi Zālītes/ Lāča un Paula tamlīdzīgi veidojumi. :) Izteikti nepatīk un neapmeklēju.

Un Putins un katastrofa Rīgā Operetes teātri gan neiznīcināja. To paveica R.Pauls, būdams kultūras ministra amatā.
« Pēdējās izmaiņas: 2021. gada 09. augusts, 00:50:50 no tuk »

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #58 : 2021. gada 09. augusts, 12:02:26 »
Mja... tas liecina par intelekta līmeni... acīmredzot nekad nav bijuši nevienā muzikālajā izrādē un nav pat painteresējušies iepriekš pirms piedalīties tajā.

nu, operā pēc skaisti nodziedātas ārijas tak skatītāji arī pasaules slavenos opernamos lec  kājās un sauc bravo!...var jau teikt, ka neinteliģenti, bet Rīgas krievu teātrī, kad biju uz "Māsu Keriju" ar R.Paulu pie klavierēm, tad pēc šīs dziesmas/"ārijas"   

skatītāji aplaudēja un sauca bravo
p.s.
tiesa gan dziedāja Marija Naumova

Atslēdzies Minne

« Atbilde #59 : 2021. gada 09. augusts, 12:22:41 »
Galante gan dziedāja ļoti "netīri", bet dziesma skaista  :?: