Autors Tēma: pff - par bērnudārzu un Z-svētkiem  (Lasīts 10134 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Trix

pff - par bērnudārzu un Z-svētkiem
« : 2014. gada 23. septembris, 11:49:06 »
Klau, pff, Tev tak nav pirmo gadu bērnudārzs - pastāsti, kādā mērcē tur pasniedz Ziemassvētkus (gan jau ka visur apmēram viens un tas pats uzstādījums).

Nez kāpēc piemetās sajūta, ka nāksies informēt sīkus par reliģijas esamību - pirms viņiem ir parādījusies interese un jautājumi, bet pirms viņiem ir saskalotas smadzenes ne pēc manas garšas.
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies j

Re: pff - par bērnudārzu un Z-svētkiem
« Atbilde #1 : 2014. gada 23. septembris, 12:12:45 »
neesmu pff, bet bērnu un mazbērnu daudz :-)
Lielākoties b/d nav reliģijas pieskaņas, ir Zsv vecītis ar dāvanām, dzejolīši par sniedziņu un eglīti utml., manuprāt, vari neuztraukties :-)

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #2 : 2014. gada 23. septembris, 12:16:11 »
Viss civilizēti - rūķi, eglīte, zsv vecītis, dāvanas, koncerts, pasēdēšana grupā pēc tam ar groziņiem. Jācep piparkūkas šad tad.

Atslēdzies Trix

« Atbilde #3 : 2014. gada 23. septembris, 12:31:13 »
Labi. Citādi mani tramīgu padarīja grupiņā piefiksēta reliģiska rakstura grāmatele - kas kā un kāpēc ar bagātīgu ilustratīvo materiālu par ceļos krišanu utt. Mierinājums, ka grāmatiņa "autorizēta" - ar viena bērna vārdu, bet parunāt ar personālu par tēmu nav sanācis.

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #4 : 2014. gada 23. septembris, 12:51:43 »
Parunā ;)

Atslēdzies Trix

« Atbilde #5 : 2014. gada 23. septembris, 13:06:28 »
Vot pērnnedēļ nesanāca - no rīta veda vīrs (es darbos), vakarā arī: a) nav sarunas subjekta (normāli runājama ir viena no audzinātājām); b) nav sarunas laika, jo sīki salec uz ausīm kā blusas. A šonedēļ lazarete. :D

Vecāku sapulcē negribējās izpausties, es jau tā tur izcēlos ar jautājumu uzdošanu, kamēr pārējie rātni sēdēja rindiņā. :D

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #6 : 2014. gada 23. septembris, 13:09:25 »
Nu, ja galvenais klusēt un laikā par visu samaksāt :D

Atslēdzies Trix

« Atbilde #7 : 2014. gada 23. septembris, 13:11:00 »
Vot vot! :D
Man ne tā vecuma un - sekojoši - stervozitātes kategorija. :D  Dzīve ir iemācījusi muti atvērt.

Atslēdzies Afrora

« Atbilde #8 : 2014. gada 23. septembris, 13:13:38 »
cik atceros Zsv svinības b/d nekad nav bijušas ar baznīcas ievirzi :)

Vecāku sapulcē negribējās izpausties, es jau tā tur izcēlos ar jautājumu uzdošanu, kamēr pārējie rātni sēdēja rindiņā. :D

ko jautāji?? cik fonda naudu noplēsīs?? kādas maskas atkal vajadzēs??
Под самым красивым хвостом павлина скрывается самая обычная куриная жопа. Так что меньше пафоса, господа. /Ф. Раневская/

Atslēdzies Trix

« Atbilde #9 : 2014. gada 23. septembris, 13:21:25 »
Precizēju visu, kas nepieleca. Ja saka, ka vajag treniņtērpu - īso krekliņu un šortus -, un vingrot pie iespējas iet ārā, tad mēģināju noskaidrot, vai īsais krekliņš attiecas arī uz vingrošanu pagalmā novembrī. :D
Da pārējo vairs neatceros... :D Kaut kur pierakstīju pat.

Vispār kaut kādi murgaini tie sapulces teksti - saprotu, ka lielākā daļa tur ne pirmo gadu, bet sakarīgi domu izklāstīt tomēr derētu.

Fonda naudas nepieminēja (gaidīju, bet klusums). Pamatā sērojās par to, lai apmaksā barošanu. Stāstīja, lai visi nes kanc. preces, sarakstu, lai, iedalīja.

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #10 : 2014. gada 23. septembris, 13:31:26 »
Man rīt sapulce. Redzēs, ko šogad paprasīs, jo pagājušajā gadā vajadzēja tikai krāsainos papīrus un individuālo penāli ar zīmuļiem/krītiņiem.

Atslēdzies Trix

« Atbilde #11 : 2014. gada 23. septembris, 13:32:43 »
Nepajautāju (bet niezēja) - kāpēc šo sarakstu ar nepieciešamajām lietām nevar izsniegt 1. septembrī, kad veikalos ir atlaides kanc. precēm.

Atslēdzies Afrora

« Atbilde #12 : 2014. gada 23. septembris, 14:05:32 »
Pamatā sērojās par to, lai apmaksā barošanu.

kā apmaksā?? vaitad tā nauda mēnesī ko maksā taisni nav par barošanu??

Nepajautāju (bet niezēja) - kāpēc šo sarakstu ar nepieciešamajām lietām nevar izsniegt 1. septembrī, kad veikalos ir atlaides kanc. precēm.

vispār tādu sarakstu vajadzēja dot kopā ar apstiprinājumu, ka bērns uzņemts dārzā
Под самым красивым хвостом павлина скрывается самая обычная куриная жопа. Так что меньше пафоса, господа. /Ф. Раневская/

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #13 : 2014. gada 23. septembris, 14:12:59 »
vispār tādu sarakstu vajadzēja dot kopā ar apstiprinājumu, ka bērns uzņemts dārzā

Nu ne jau vienmēr ir pirmais gads dārziņā. Manējam jau te ir trešais 1.septembris, bet nekādu sarakstu nav.

Atslēdzies Trix

« Atbilde #14 : 2014. gada 23. septembris, 18:44:17 »
kā apmaksā?? vaitad tā nauda mēnesī ko maksā taisni nav par barošanu??

Ir. Bet mūsu laukos iepriekš barošana bija dārziņa iekšējā lieta, noprotu, ka īpaši nav aizrāvušies ar maksāšanu. Tagad iet caur firmu, vadība streso.