Autors Tēma: Shajaa briidii.  (Lasīts 2495 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Minne

Shajaa briidii.
« : 2014. gada 26. novembris, 23:14:53 »
Neesmu papeetiijusi smalkaak, no kurienes tam kaajas aug, bet liekas iespaidiigi.

http://www.worldometers.info/lv/

Atslēdzies ineshuks

Re: Shajaa briidii.
« Atbilde #1 : 2014. gada 26. novembris, 23:35:14 »
Ik pa dazhaam sekundeem pieskaita mirushu beernu

Atslēdzies Minne

« Atbilde #2 : 2014. gada 26. novembris, 23:39:20 »
Un abortus

Atslēdzies reno

« Atbilde #3 : 2014. gada 26. novembris, 23:39:55 »
nu, ja vienīgā valsts, kas pieminēta ir ASV, pie tam negatīvā ievirzē, tad ....

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #4 : 2014. gada 26. novembris, 23:53:50 »
es ir starā! 1600 000 000 ir aptaukojušies un tikai viena trešdaļa no tiem dēļ tā cieš. Gribās jautāt, ko gan tai laikā dara atlikušās  divas trešdaļas? .. ;o) Un es pat zinu, ko jūs man atbildēsiet,- Rij!!! ;o)
Droši  statistikas rādījumi  iepriekšēja gada datus  dalot ar sekundi un tad  tik ritina uz priekšu... vienalga iespaidīgi ;o)))

Un vēl interesanti, kāpēc smēķētāju mirst vairāk nekā alkoholiķu? Varbūt tāpēc , ka šamie dzīvo vairāk un tāpēc  jamo kopsvars  ir  lielāks ? ...  Kašmars, Kā  tagad ar to visu infu  lai dzīvo???

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #5 : 2014. gada 27. novembris, 00:03:26 »
Man laikam paveicās, un nav jādomā, kā ar šo infu dzīvot - mans kompis uz šī linka tā nokārās, ka tik pēc laba laika un pavisam izslēdzot dabūju pie dzīvības. Vairāk nevēršu, nafik, nafik...

Atslēdzies Camma

« Atbilde #6 : 2014. gada 27. novembris, 00:30:30 »
ja kungam māšu vietā ir mātu - lai tak cilvis nejemās ko tulkot. Citādi tai statistikai ticamība tāda pati kā valodas zināšanām...
Visus sakost!

Atslēdzies Minne

« Atbilde #7 : 2014. gada 27. novembris, 01:03:23 »
Camm, es tieshi pret to pashu vaardu paklupu  :smile:

Kaa jau teicu, baigi neiedziljinaajos, pieveersu uzmaniibu tikai lietaam, kas mani intereseeja.

Diez vai tas pretendee uz kaadu nopietnu vai vispaar statistiku, varbuut tikai zinaamas tendences atsevishkjaas jomaas izcelj. Taadeelj jau Pljaapaas.

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #8 : 2014. gada 27. novembris, 07:11:20 »
Man laikam paveicās, un nav jādomā, kā ar šo infu dzīvot - mans kompis uz šī linka tā nokārās, ka tik pēc laba laika un pavisam izslēdzot dabūju pie dzīvības. Vairāk nevēršu, nafik, nafik...

kompis tevi mīl un sargā :-)

Atslēdzies Betons

« Atbilde #9 : 2014. gada 27. novembris, 08:39:07 »
Statistikas dati iedoti reālā laika dalījumā.
Par tām "mātu" vai "māšu" lietām nav ko cepties, tas ir latviešu gramatikas izņēmums, ko daudzskaitļa ģenitīvā labskanības dēļ ir atļauts lietot ar burtu "t". Tāpat kā vārdiem pirtis un tortes. Tas nav nepareizi (ja vien gramatika kopš astoņdesmitajiem gadiem nav mainījusies.

Atslēdzies Džesika

« Atbilde #10 : 2014. gada 27. novembris, 09:46:14 »
Beton, nemāci tautai aplamības. Nupat drošības labad paskatījos divās vārdnīcās. Ir mātes, tortes, pirtis; māšu, toršu/tortu, pirtu.
Tā labskanība laikam pirtu dēļ.
„Traci es netaisu, nevienu neaiztieku, laboju pats savu prīmusu.”

Atslēdzies Ezme

« Atbilde #11 : 2014. gada 27. novembris, 09:47:59 »
Par šiem jautājumiem bieži aizdomājos.Kamdēļ pasaulē notiek lietas,ko katrs atsevišķs cilvēks nemaz nevēlētos?Kamdēļ iet šķērsām demogrāfija...aicina uz bēnu dzimstības palielināšanu,t ai pašā laikā kad Zeme jau piedir@ta un resursi iet uz gala pusi?
Kamdēļ tiek ražoti produkti,kas indē'cilvēkus?utt utt vēl 20 jautājumi.
Liekas,ka atbildes ir zināmas,kaut nepopulāras...un tik maz kas būtu jādara,lai dzīve kļūtu citādāka.Bet nē-visa cilvēce dzīvo uz priekšu  tādā kā kopējā,nenovēršamā straumē,kas nes uz priekšu bez katra atsevišķa cilvēka piekrišanas un vēlēšanās.Uz kurieni?

Atslēdzies flyingcat

« Atbilde #12 : 2014. gada 27. novembris, 10:41:03 »

Liekas,ka atbildes ir zināmas,kaut nepopulāras...un tik maz kas būtu jādara,lai dzīve kļūtu citādāka.Bet nē-visa cilvēce dzīvo uz priekšu  tādā kā kopējā,nenovēršamā straumē,kas nes uz priekšu bez katra atsevišķa cilvēka piekrišanas un vēlēšanās.Uz kurieni?

Tas ir tāpat kā ar jautājumu, kāpēc bērni dara nevis to, ko viņiem saka darīt vecāki, bet, bieži vien, to, ko vecāki paši dara. Katram gribas, lai ierobežojumi attiektos uz kādu citu, viss kopumā būtu labi, bet ES varētu dzīvot pēc savas patikas.

Atslēdzies Ezme

« Atbilde #13 : 2014. gada 27. novembris, 11:02:06 »
Varbūt ar bērnu rīcību to nevarētu salīdzināt,jo viņiem nav dzīvespieredzes,zināšanu,nav tādas visaptverošas spriestspējas un spējas izdarīt secinājumus,kā tam vajadzētu būt pieaugušajam.
Bet ,nē lūk šis:
*lai ierobežojumi attiektos uz kādu citu, viss kopumā būtu labi, bet ES varētu dzīvot pēc savas patikas. *
Vai ir kāds spēks pasaulē,kas var šo ieradumu likvidēt?

Atslēdzies Betons

« Atbilde #14 : 2014. gada 27. novembris, 12:32:23 »
Beton, nemāci tautai aplamības. Nupat drošības labad paskatījos divās vārdnīcās. Ir mātes, tortes, pirtis; māšu, toršu/tortu, pirtu.
Tā labskanība laikam pirtu dēļ.

Nu labi, lai būtu, bet man vienalga liekas, ka māšu kaut kā tizli skan. Māšu toršu cehs piršu vajadzībām.