Autors Tēma: Vai un kāpēc..  (Lasīts 2281 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Broms

Vai un kāpēc..
« : 2021. gada 31. jūlijs, 02:35:46 »
Ļoti iespējams, ka pēc dažām stundām  mēģināšu nožēlot šo ierakstu. Tā būs, jo esmu pā...sareibis.
Es saprotu, ka neba nu šeit taisnā tiesa, bet foruma viedoklis ir uzklausāms. omes un opji tomēr visgudrākie ;)

Ir kopjams cilvēks par kuru rūpējas 1 no 5 bērniem.
Jautājums: Vai ir rupji un netaisnīgi iedot pa seju "dēlam"  kurš reizi gadā izrāda interesi par laivu?

« Pēdējās izmaiņas: 2021. gada 31. jūlijs, 02:48:21 no Broms »

Atslēdzies kvadra

Atb: Vai un kāpēc..
« Atbilde #1 : 2021. gada 31. jūlijs, 07:04:45 »
Ko var atbildēt, kad visa pieejamā infa ietverta pāris teikumos... Visādi var būt, mēs jau visus apstākļus nezinām.
Uzskatu, ka mēdz būt situācijas, kad arī pa seju iedot ir adekvāti. Vai šoreiz  :?:

Skaidrs tikai tik daudz, ka Tev sirds pilna un māk pāri malām. Kad būs tvaiks noskrējis, gan pats redzēsi situāciju skaidrāk. Turies!
 :big_hug: 

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #2 : 2021. gada 31. jūlijs, 07:11:28 »
Figviņzin. Ko dara pārējie 4? Mēs jau nezinām. Varbūt vienošanās? Varbūt tieši tas "dēls" ir kopjamā acuraugs.
A bez sejas sišanas nesapront? A laiva jādod obligāti?

Atslēdzies tuk

« Atbilde #3 : 2021. gada 31. jūlijs, 08:28:42 »
Nav jau zināms, kādēļ 1x gadā izrāda interesi. Kā tā interese izpaužas? 1x gadā aprūpē? Viens aprūpē un citi biežāk izrāda interesi?
Varbūt tam aprūpētājam pat labāk, ka neuzbāžas ar savām interesēm un padomiem, ja reāli aprūpe uz viena pleciem.

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #4 : 2021. gada 31. jūlijs, 09:13:22 »

Pārējie bērni, kas nerūpējas par kopjamo cilvēku, pa seju nedabūs? Jo viņiem laiva nav vajadzīga?

Atslēdzies Broms

« Atbilde #5 : 2021. gada 31. jūlijs, 09:22:55 »
--Mēs paceļojām un garām braucot fāčas māju apciemojām. Nebija jau kam pajautāt, paši palaivojām..ha..ha. Mēs rīt uz driftu Biķerniekos. Nu, afigeļi... biļete 40 maksā.
Visādi bla bla teksti pa vidu.
Stāstu, ka viss šis "prieks" /aprūpe, logopēds, fizio un ergoterapija,  utt/ vidēji sanāk ap EUR 30/diena.
-Nu jaaaa... Ā, paklau,  tos daźus simtus, ko aizņēmos- varu atdot pēc mēneša?!
Es vairs nerunāju....

A pārējie besās, ka es vienmēr esot bijis tas labais znots.... hvz kàpēc.
Un izsaka atbalstu, novēl izturību. Paaaldies.
« Pēdējās izmaiņas: 2021. gada 31. jūlijs, 09:30:03 no Broms »

Atslēdzies tuk

« Atbilde #6 : 2021. gada 31. jūlijs, 10:30:35 »
Nu bet tie pārējie tavi brāļi/māsas finansiāli piedalās aprūpē? Sakrāj visus čekus, izdali uz galviņām un lai katrs maksā savu daļu. Vispār jau traki, ka izaudzināti tādi bērni, kuri plēšas savstarpēji. Pieci bērni daudz, bet atbildīgs tikai viens sanācis. Bēdīgi.

Atslēdzies Broms

« Atbilde #7 : 2021. gada 31. jūlijs, 10:48:58 »
Nu bet tie pārējie tavi brāļi/māsas finansiāli piedalās aprūpē? Sakrāj visus čekus, izdali uz galviņām un lai katrs maksā savu daļu. Vispār jau traki, ka izaudzināti tādi bērni, kuri plēšas savstarpēji. Pieci bērni daudz, bet atbildīgs tikai viens sanācis. Bēdīgi.
Aprūpē ir sievastēvs.
Sanaidojos ar sievas brāli. Arī ar sievas māsas vīru. Un pienàks kārta arī parējiem.
Aj, viss ir sarežģīti un zb.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #8 : 2021. gada 31. jūlijs, 11:13:09 »
Ja tas ir sievas tēvs, tad sievai arī jātiek galā ar saviem radiem. Nevajag jaukties viņu attiecībās. Zelta likums, katrs ar saviem radiem tiek vai netiek galā pats.
Vēl jau opcija visiem pieciem apmaksāt pansionātu, ja nespēj citādi vienoties par aprūpi.

Atslēdzies Broms

« Atbilde #9 : 2021. gada 31. jūlijs, 11:48:47 »
Sieva negrib būt sliktā, kura pasaka. Bet es nedrīkstu pieļaut, ka viņu izmanto. Viņa manu rīcību atbalsta.
Bet pasaka to tikai man.

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #10 : 2021. gada 31. jūlijs, 11:54:04 »
vienalga, Tu tik un tā esi "ārējie spēki"

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #11 : 2021. gada 31. jūlijs, 12:00:26 »
Nu tad Tev jākļūst par to "slikto", kas sasauc tos pārējos "neapķērīgos" un pasaka skaidri un gaiši "tā lūk, mīļie radiņi, tēvs ir tēvs visiem, un jāgādā par viņu arī ir visiem kopistiski. Tas maksā tik un tik, davai metamies no galviņas".
Būtiski ir, ka sieva atbalsta. Pretējā gadījumā būtu galīgi sūnaini.

Atslēdzies Broms

« Atbilde #12 : 2021. gada 31. jūlijs, 12:03:20 »
vienalga, Tu tik un tā esi "ārējie spēki"
Jā.
Bet pajāt. Es "eju līdzi" sievai. Ja viņai tas ir svarīgi, tad ceļam nav nozīmes.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #13 : 2021. gada 31. jūlijs, 12:38:53 »
Bez visu kopāsanākšanas, izrunāšanās un lēmuma/kompromisa pieņemšanas tāpat vien tāda parūgšana pa kaktiem vai “sadošana pa seju” vien sanāk. Kādēļ sievai jāvairās no konfrontācijas, ja, ņemot vērā Tavu atbalstu, tāpat jau būs skaidra viņas/jūsu pozīcija. Galvas turēšana smiltīs nekad lielu labumu nav nesusi un kkad dzīvē pienāk laiks kļūt par lielu meiteni

Atslēdzies tuk

« Atbilde #14 : 2021. gada 31. jūlijs, 12:51:52 »
--Mēs paceļojām un garām braucot fāčas māju apciemojām. Nebija jau kam pajautāt, paši palaivojām..ha..ha.

Nesaprotu, kas tajā fāčas mājā dzīvo? Tas dēls, kurš neinteresējas? Kāpēc pats fāča tur nedzīvo?