Autors Tēma: kovida loterija  (Lasīts 14234 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies olgucis

Atb: kovida loterija
« Atbilde #30 : 2021. gada 03. augusts, 20:21:32 »
tava kļūda, ka spriedi par sabiedrību pēc sevis....nu, tak paseko superbingo, vai parunā ar olguci, kura skatās....risks un adrenalīns ir tautas asinīs! :)

Olgucis Superbingo skatās ne tā iemesla dēļ, ka šamai adrenalīna vai riska trūkst. Olgucim vienkārši patīk vērot cilvēku emocijas, kad tie kaut ko sakarīgu laimē. Man tas arī uzlabo garīgo visai dienai. Bet prātā nenāk piedalīties. Ne mazākās intereses.
Savukāt, to, ka valsts iegrūž pamatīgu žūksni es uztveru, kā personīgu apvainojumu. Viņi patiešām domā ka tauta uz tā burkāna uzķersies? Viņi vienkārši nezin kur tos līdzekļus iegrūst. Un tie 400000 euriki, par pasākuma organizēšanu viņiem vairāk uzsit adrenalīnu, nekā interese  par to sadales fondu. Es vēl saprastu, ja tos līdzekļus piešķirtu vakcinācijas upuriem... Šoreiz patiešām mērs varētu būt pāri, un to valdības kabinetu būtu jāparetina. Pastāv vēl variants - varbūt problēmas ar smadzenēm un spriest spēju ir viena no vakcinācijas  blaknēm

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #31 : 2021. gada 03. augusts, 20:32:40 »
Olgucis Superbingo skatās ne tā iemesla dēļ, ka šamai adrenalīna vai riska trūkst. Olgucim vienkārši patīk vērot cilvēku emocijas, kad tie kaut ko sakarīgu laimē. Man tas arī uzlabo garīgo visai dienai. Bet prātā nenāk piedalīties. Ne mazākās intereses.
Savukāt, to, ka valsts iegrūž pamatīgu žūksni es uztveru, kā personīgu apvainojumu. Viņi patiešām domā ka tauta uz tā burkāna uzķersies? Viņi vienkārši nezin kur tos līdzekļus iegrūst. Un tie 400000 euriki, par pasākuma organizēšanu viņiem vairāk uzsit adrenalīnu, nekā interese  par to sadales fondu. Es vēl saprastu, ja tos līdzekļus piešķirtu vakcinācijas upuriem... Šoreiz patiešām mērs varētu būt pāri, un to valdības kabinetu būtu jāparetina. Pastāv vēl variants - varbūt problēmas ar smadzenēm un spriest spēju ir viena no vakcinācijas  blaknēm
ja būs reāli vakcīnu upuri, viņiem noteikti palīdzēs...nu,problēmas tas iespējams aiz 0,01 %..tas valstij nebūs grūti...400 000 organizācijai vajag, lai šo loteriju šovu skatītos, lai tas būtu interesants vairākas nedēļas...dzirdēju, ka 35 000 uz vienu raidījumu, kas konkurē ar eirovīzijas organizēšanas vienu raidījumu...kas tiks aicināti? Raimonds Pauls?  Busulis?...nu, nezinu, bet reitingiem ir jābūt augstiem

Atslēdzies Minne

« Atbilde #32 : 2021. gada 03. augusts, 20:38:39 »
Cik slimi

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #33 : 2021. gada 03. augusts, 20:49:59 »
Veseļojies!  :big_hug:

Atslēdzies Milka

« Atbilde #34 : 2021. gada 03. augusts, 23:15:41 »
Jā, jā, pirms gadiem 80 uz gāzes kamerām arī sūtīja masas. Ar ieganstu, ka uz dušām. Lai būtu tīri. Un visi labprātīgi gāja kā aunu bars.
Aļo, ir 21.gadsimts! Tūlīt uz Marsu jau lidos! Bet izskatās, ka daži vēl aizpagājušajā gadsimtā.

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #35 : 2021. gada 04. augusts, 07:18:10 »
Citāts: nakata kngs
Maznodrošinātiem kaut ko - tā jau ir kukuļošana, kas nākotnē liks viņiem maksāt par visu ko...gribat lai ejam vēlēt? ...kur miltu paka un gaļas konservs?
Un priekšzīmīgi vakcinētām skolām palielināt piemaksu fondu - tā nav kukuļošana?
Nevajag būt divkosīgiem, ja visi līdzekļi labi, tad tā arī jāsaka.
Es mēģinu norādīt, ka ir sabiedrības grupa, kur cilvēki vienkārši ir dzīves un ikdienišķo rūpju nomākti un viņiem ne līdz Tavam vakcinācijas patosam. Loterija tur nedarbosies, bet vienreizēja pārtikas karte, piemēram, par 100 eiro - varētu darboties.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #36 : 2021. gada 04. augusts, 10:11:13 »
Redz, ir problēma - tad tās pārtikas naudas jāizsniedz arì visiem tiem, kas JAU vakcinējušies. A nafik tos vairs barot?  Loterijā jau skaitās, ka visi piedalās.

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #37 : 2021. gada 04. augusts, 10:14:25 »
Redz, ir problēma - tad tās pārtikas naudas jāizsniedz arì visiem tiem, kas JAU vakcinējušies. A nafik tos vairs barot?  Loterijā jau skaitās, ka visi piedalās.
Jā. Nu, bet visādas stulbības līdz šim jau ir sadarītas, var izsludināt kampaņu uz 1 mēnesi, piemēram, un tikai vēl nevakcinētajiem. Vai tad maz netaisnību līdz šim jau ir bijis?
:sarcasm:

Atslēdzies fiasko

« Atbilde #38 : 2021. gada 04. augusts, 10:50:37 »
Ta arī loterija paredzēta tiem, kas jau ir vakcinēti, ne tikai tiem, kas tagad to darīs. Vispār nepatīk šis pasākums, bet nu diezin vai laimesta gadījumā es no tā atteiktos, ja tā godīgi.

Atslēdzies reno

« Atbilde #39 : 2021. gada 04. augusts, 11:15:16 »
Nespīd mums lielais vinnests  :mrgr: Atcēla to pasākumu :?: :rofl:

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #40 : 2021. gada 04. augusts, 11:25:58 »
Cik nopratu, tikai pārstrādāšanai atdeva.
Nenoturējos un sameklēju anotāciju:

Vakcinācijas loterijas uzdevums ir ar laimestu uzrunāt nevakcinētās personas, kuras līdz šim šaubījušās par vakcinācijas veikšanu vai atlikušas to uz vēlāku laiku, pēc iespējas ātrāk izdarītu savu izvēli par labu vakcinācijai, veicināt uzticību vakcinācijas procesa drošumam, veidojot un plaši popularizējot pozitīvo iedzīvotāju pieredzi un vakcinācijas nepieciešamību.
Vakcinācijas loterija uzskatāma par īpaši efektīvu informatīvu kampaņu, ņemot vērā, ka tās norise sistemātiski (katru nedēļu) tiks atspoguļota televīzijas programmā, kā arī informācija par to būs plaši pieejama sabiedriskajos medijos. Vakcināciju veicinošas loterijas ar dažādiem laimestiem tiek organizētas arī citās Eiropas Savienības dalībvalstīs (piemēram Polijā, u.c.), kā arī ASV un citur.

Iedomājamies, tu esi nevakcinēta persona. Tiešām, šis uzrunā?

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #41 : 2021. gada 04. augusts, 11:28:01 »
Ja konclāģerī, tad uzrunātu varbūt. Solot brīvlaišanu.

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #42 : 2021. gada 04. augusts, 14:04:04 »
Cik nopratu, tikai pārstrādāšanai atdeva.
Nenoturējos un sameklēju anotāciju:

Iedomājamies, tu esi nevakcinēta persona. Tiešām, šis uzrunā?
nu, ja lieli līdzekļi ieguldīti šovā un pats maestro pie klavierēm aicina vakcinēties, tad var arī Milku pārliecināt! :mrgr:

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #43 : 2021. gada 04. augusts, 14:16:56 »
Citāts: nakata kngs
nu, ja lieli līdzekļi ieguldīti šovā un pats maestro pie klavierēm aicina vakcinēties, tad var arī Milku pārliecināt! :mrgr:
Šis mani pilnīgi un galīgi nepārliecina.
Pie kam esošajam projektam vispār vienīgie atskaites punkti ir izdevumu posteņi, bet ne ieguvumi. Kā būs izmērāms, kurš loterijas dēļ vakcinējies? Ko nozīmē "būtiski palielināt Latvijā vakcinēto personu skaitu"? Par cik % nedēļā, salīdzinot ar pirmsloterijas periodu?
Nē, tādu ciparu tur nav :(

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #44 : 2021. gada 04. augusts, 14:24:28 »
Atkal jau jāsaka - nemeklējiet loğiku,  kur tās nav.  Nauda tiks "apgūta". Kaut kādu ieganstu tak jāpievelk.  :mrgr: