Autors Tēma: Latvisko rakstu šalles Rozes bodē  (Lasīts 7671 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

viesmiiliigs

• Viesi
Latvisko rakstu šalles Rozes bodē
« : 2014. gada 27. novembris, 08:34:20 »
Emīlija pirms laika čatā interesējās par latvju rakstu šallēm. Internetā tika atrastas dažas vietas, kur  var dabūt - Rozes bode un zemenitessniega.lv. Aizgāju līdz Rozes bodei notestēt kādas ir uz tausti. Nūu, it kā nav ne vainas, bet ne par konkrēto cenu. Par šādu summu (sākot no 57€) gribētos mīkstāku, maigāku materiālu. Tāpat arī krāsu izvēle - pavisam latviskais karogkrāsu variants bija krietni dārgāks nekā koši sarkanais. Pārējās krāsas - patumšas (skat foto). Katrā ziņā vismaz man pašai ir miers, jo visu laiku gribēju tumšsarkanbalto sev, bet tagad pēc aptaustīšanas secināju, ka mierīgi varu iztikt bez

[attachment deleted by admin]

Atslēdzies diddly

Re: Latvisko rakstu šalles Rozes bodē
« Atbilde #1 : 2014. gada 27. novembris, 11:50:23 »
Re,ku arī ir viena adītāja,es pie viņas esmu pasūtijusi garo jaku damaskas rakstā.

par šallēm uz tausti-esot Kalnciema tirdziņā sastopama.

https://www.draugiem.lv/user/299942/gallery/#/user/299942/gallery/?pid=368410937

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #2 : 2014. gada 27. novembris, 11:54:05 »
Nav publiski pieejama galerija - draugu nelietotāji neredz :(

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #3 : 2014. gada 27. novembris, 13:29:21 »
Re,ku arī ir viena adītāja,es pie viņas esmu pasūtijusi garo jaku damaskas rakstā.

par šallēm uz tausti-esot Kalnciema tirdziņā sastopama.

https://www.draugiem.lv/user/299942/gallery/#/user/299942/gallery/?pid=368410937

Paskatijos, ir smuki, kā jau mašīnadījums.

Atslēdzies diddly

« Atbilde #4 : 2014. gada 27. novembris, 16:21:14 »
dabuju 2 salleem bildes,bet man nav laika te chakareeties,nepienjme failu,liels laikam
,kam jaasuuta,tad suutiet man pesroniigaa sms savu email,vakaraa aizsuutiishu

Atslēdzies diddly

« Atbilde #5 : 2014. gada 28. novembris, 15:24:43 »
ieliku pāris bildes,no tā solītam šallēm

« Atbilde #6 : 2014. gada 05. decembris, 13:44:05 »
Man šķiet es uz vieniem Ziemassvētkiem kaut kur inetā manīju tirgojam tādas, ko laikam sauc par tuneļšallēm (t.i. var maukt arī uz galvas kā kapuci, ne tikai ap kaklu), ar sarkanbaltarkanajiem Lielvārdes jostas rakstiem un salīdzinoši nedārgas, bet kaut kā toreiz nenopirku un tagad vairs nav redzētas. Ja ieraugāt, dodiet ziņu.   
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

Atslēdzies diddly

« Atbilde #7 : 2014. gada 05. decembris, 19:24:51 »
 vai meistardarbs.lv nav?

Atslēdzies diddly

« Atbilde #8 : 2014. gada 16. decembris, 08:32:40 »
  Sakarā ar vakarvakara čatu,kur daži izrādīja absolūtu neizpratni par cenām,mēģināšu te apgaismot,kgan,tie jau pa Buduāru nedzīvojas.

Padomju sabrukuma laikā prihvatizētas mašīnas-muļķības,adīšana notiek uz mūsdienu Silver u.c. mašīnām. Šobrīd jau daudzas ir kompjuterizētās,un nemaksā lēti http://www.bu.lv/index.php?route=product/product&path=148&product_id=4056

Ar pašu adammašīnu vien nepietiek,klāt jāpērk rakstu adīšanai softs,"karietes" u.c. pribambasi.

Lai šalle būtu mīlīga-ķemmdzijas,kas nav no Latvijas aitām,bet ievestās vilnas šķirnes.

Besī tie gudrie spriedelētāji,kas nav nevienu rindiņu savām roķelēm uzcakinājuši. Tirdziņā tās stundas aukstumā stāvēšana jau neko nemaksā,un tirgus vieta arī nē :faint:

Pati šo 6dien tirdziņā uz brīdi aizvietoju savu adītāju paziņu,kurai šalles pēc tobrīd piešķirtajām atlaidēm maksāja 40 eur.,kas salīdzinot ar tepat tēmas sākumā minētām cenām bija par 30 % zemāk. Tauta spietoja kā traki,un man bija tā laimīgā roka saimnieces prombūtnē notirgot 2 šalles un džemperi.

Tā lūk,ja grib labu mantu,tad tā arī maksā,bet cenas ir dažādas,jāmeklē no saimnieka rokām,veikalos būs piecenojums.  Skeptiskajiem pāŗgudrajiem-runājiet par lietām,ko ziniet,ja nē,labāk paklusēt. :hi:

Atslēdzies Sarma

« Atbilde #9 : 2014. gada 16. decembris, 17:07:35 »
Brr, ko tu vienmēr tik asa un skarba.

:big_hug: Tevi vajag samīļot, lai atslābsti  :hug2:

Man ļoti patīk šīs šalles, labprāt kādu nopirktu savam vīram Ziemassvētkos, tik man tā Pārdaugava par tālu.
Cik grūti būt sievietei! Visu laiku gribās kaut ko nopirkt, kādu nosist, notievēt...un pīrādziņu.

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #10 : 2014. gada 16. decembris, 17:10:00 »
Domina un rozes bode ir ne-Pārdaugavā.

Atslēdzies Sarma

« Atbilde #11 : 2014. gada 16. decembris, 17:11:37 »
Ups, Domina, man der!  Paldies.
Cik grūti būt sievietei! Visu laiku gribās kaut ko nopirkt, kādu nosist, notievēt...un pīrādziņu.

Atslēdzies fiasko

« Atbilde #12 : 2014. gada 16. decembris, 21:41:05 »
Aha, tā jau tas gana bieži ir, kamēr paši nav izmēģinājuši, kā tas ir, ko nebūt pašam darīt (adīt, tamborēt, cept kūkas vai šaut salūtus gaisā), tikām nav nojēgas par ieguldīto materiālu un darbu.

Šitās šalles pataustīju vienā Kalnciemielas tirdziņā - nepatika uz tausti... Bet tā jau smukas. Vienīgi žēl, ka nu jau vairs neizskatās oriģinālas :), diezgan daudziem uz ielas tādas ap kaklu redzamas. Bet varbūt vienkārši pamanu.