Autors Tēma: Veselības apdrošināšana privātpersonām. Vai ir pieredze? Ieteikumi?  (Lasīts 5446 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Pūka

Agrāk bija polise no darba, šogad ,sakarā ar darba maiņu , liekas nebūs. Vai kādam ir pieredze pērkot privāti? Kur izdevīgāk?

Atslēdzies alex

Re: Veselības apdrošināšana privātpersonām. Vai ir pieredze? Ieteikumi?
« Atbilde #1 : 2014. gada 27. novembris, 09:58:44 »
Pirms N gadiem mēģināju iegādāties privāti, taču man atteica. Var mēgināt apdrošināties grupā, 3-5 cilvēki.

Atslēdzies Pūka

« Atbilde #2 : 2014. gada 27. novembris, 10:03:23 »
Tagad privāti piedāvā IF. Sākot no 200 eiro.  Ergo , sākot no 300.  BTA - nav. Vairāk kompāniju nezinu.

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #3 : 2014. gada 27. novembris, 10:18:16 »
iekopēju no čata:
privāti man liekas īsti nevar dabūt tādu apdrošināšanu kā caur DD
un ņemot vēra labas polises cenu, ja tā nav kā bonuss pa velti un nav hronisku kaišu, tad tikpat labi var iztikt bez un maksāt skaidra naudā
vai arī, ja nu akūti vajag - atrast kādu pazīstamo, kam polises darba vieta dod un ļauj caur viņiem pašutīt radinieka polisi - to pašu komplektāciju par attiecīgu summu

Ļoti jāskatās, cik maksāsi par polisi un cik tā segs. Jo nav jēgas nopirkt pa 200€, ja segs piemēram tikai 10€ no maksas ārstu pakalpojumu izcenojuma.

Atslēdzies sKu

« Atbilde #4 : 2014. gada 27. novembris, 10:43:42 »
Labrīt!
 Man Spārka teica, lai iekopeju šeit, to, ko čatā ierakstīju

Atslēdzies sKu

« Atbilde #5 : 2014. gada 27. novembris, 10:43:49 »
[Nov 27 10:15:20] sKu:p.s. kas par polisēm - man ir uz priv.personu, 120 LVL gadā bija, IF.
[Nov 27 10:18:36] Labvēlis:un pret ko tu esi apdrošināta?
[Nov 27 10:19:12] sKu:Labvēli - pret sprāgstošām vielām un lietām
[Nov 27 10:19:45] Delfins:Černobiļa?
[Nov 27 10:21:45] sKu:Ja nopietnāk - veselība (Stradiņos, ja arī veic kādas manipulācijas, kas pie 50-100 EUR "maksā", man nav jāmaksā vispār vai samaksāju 91 centu. Pie zobārsta - skatoties kā kur -ir, kur uz vietas ar IF karti 'norēķinos", ir, kur uz vietas jāsamaksā un pēc tam čeks jāiesniedz IF-ā (ja pareizi atceros, kādi 50 vai 60 LVL bija max summa, ko varēja urbties, raut utt..). Tas jau "karājas", vai attiec.medic.iestādei ir līgums ar IFu vai nav. P.S. Nee, tur es tiešām nestrādāju
[Nov 27 10:23:12] sKu:PLuss - iespējams, ka kā pastāvīgam klientam ir citas cenas, es tur esmu jau..trešo vai ceturto gadu. Kā fiz.pers.
[Nov 27 10:25:21] Camma:pret Labvēļiem diemžēl neviens neapdrošina
[Nov 27 10:29:08] Spārka:sKu, Tu šo varētu iekopēt pūkas tēmā pie veselības. es nezinu, vai viņa pašlaik lasa čatu

Atslēdzies sKu

« Atbilde #6 : 2014. gada 27. novembris, 10:46:49 »
Pag, pag. Tas IFs tiešām piedāvā apdrošinaties un es, piem., neesmu grupā, esmu viens gab. :)
Kad vēl bija lati maksāja 120 lati gadā. Nu tur..zobiem - noteikta summa, ko var iztērēt, parējais - iespējams, arī kaut kā procentuāli.
Sogad Stradiņos, ja man būtu pašai jāmaksā, sanaktu kādi...nu vismaz 400 EUR. Reāli, no savas kabatas tur esmu samaksājusi, nu varbbuuuut 10 EUR.. Parasti nemaksāju itin neko vai 91 centu (fvz).
Jāatzīst, ka es arī to polisi pati personīgi neapmaksāju... ;)

Atslēdzies Pūka

« Atbilde #7 : 2014. gada 27. novembris, 11:33:40 »
SKU, paldies! Aizsūtīju pieteikumu IF. 1-2 dienu laikā jāatbild viņiem būtu. Tad arī redzēšu , kādu ciparu man piedāvās. Līgums gan mikroskopiskā drukā uz 7 lappusēm, nespēju izlasīt.

Atslēdzies sKu

« Atbilde #8 : 2014. gada 27. novembris, 11:47:29 »
Pūka - lūdzu, ceru, ka tiešām noderēs. Par cipariem - pieņemu, ka iespējams to individuāli katram rēķina (atkarīgs no gadu skaita laikam..?).
Manā gadījumā tas IR izdevīgi, samaksāt tos 200 EUR/gadā (bija 120 LVL)..jo ik pa brīdim sanāk ko paremontēt PLUS, ja vēl IR tā apdrošināšana, var vēl ko pieremontēt klāt. Uztjūnēt. Haha, nu jau pati apjuku - vai runāju par kadu auto vai par sevi, kurai...nu tur silikonus piešūt vai ko tādu (p.s. pieņemu, ka TO viņi nekompensē, nezinu neesmu interesējusies :D)

Lai izdodas!

Atslēdzies Pūka

« Atbilde #9 : 2014. gada 28. novembris, 12:14:17 »
Atskaitos. Veselība , paldies dievam, normāla tāpēc dabūju zemāko likmi - jāmaksā 200 eiro.

1500 EUR ambulatori, 1500 EUR stacionāri - limiti.

Bet - polise sāk darboties 2 mēn  PĒC līguma noslēgšanas un tad uz gadu .   Un no ambulatorajiem maksas pakalpojumiem apmaksā 50%.Ja iet ar ģim.ā. norīkojumu tad 100%. Vēnu operācijas NAV iekļautas . Zobārsts pirmā gadā arī ne.

Tas esot tāpēc , ka pirmo reizi, jauns klients, ja redz , ka daudz netērē tad varot otrā gadā dabūt it kā labākus noteikumus.

Nu tā orientējoši. Varbūt kādam noder. Vot tagad jādomā vai atmaksāsies....

Atslēdzies Zazū

« Atbilde #10 : 2014. gada 28. novembris, 12:25:57 »
Nekad un neviena veselības apdrošināšana nav atmaksājusies, pat ļoti nopietna operācija (ne plānveida) netika apmaksāta pat iemaksātās summas apjomā... :wtf:
Kamēr darba devējs šķiež savu naudu, tikmēr labi..
bet pati - nemūžam, runčuk!
Я - тучка, тучка, тучка, я - вовсе не медведь

Atslēdzies sKu

« Atbilde #11 : 2014. gada 28. novembris, 16:14:54 »
Zazū - nu, man, piem., IR izdevīgi. Sanāk, ka jau uz pusi, tb, apdrošināšana maksāja ap 200 EUR, iztērēts jau vismaz 400 EUR, polise derīga līdz nāk.gada aprīīļa beigām.
Tas, ko augstāk raksīju, ka pati neapmaksāju, jā, tā ir taisnība, bet "ģimenes tēriņi' tie vien sanāk.... ;)

Pūka - jā, interesanti knifiņi.. Lai izdodas rast izdevīgāko variantu! ;)

Atslēdzies Murenīte

« Atbilde #12 : 2014. gada 28. novembris, 20:45:50 »
Pūka, paldies, ka ieliki savu infu. Tagad bus par ko domāt.

Atslēdzies Pūka

« Atbilde #13 : 2014. gada 02. decembris, 20:46:21 »
IF Piedāvāja maksājumu sadalīt 3 daļās un maksāt 3 mēnešus pēc kātas - 68+68+68 EUR. 3 mēneši nav gads, bet nav arī visa summa vienā reizē.