Autors Tēma: Ko dara spameri?  (Lasīts 4076 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies sanda

Ko dara spameri?
« : 2021. gada 12. augusts, 21:42:51 »
Saņēmu zvanu no kāda numura, noraizējusies meitenīga balss, tikko atbildēju "jā", saruna pārtrūka, pieņēmu - pati nospiedu, pūlos atzvanīt,  Bite paziņo, ka maksā 7 centi minūtē, bet savienojuma nav.
Tikko atradu numuru :
 https://sync.me/ru/phones/?country=LV&prefix=67&page=1 [size=78%]

2. kolonā 2. no augšas, īsi zvani bijuši, bet neatceros, par ko. Smagas sekas neesmu pamanījusi.[/size]

Atslēdzies Mangusts

Atb: Ko dara spameri?
« Atbilde #1 : 2021. gada 13. augusts, 10:43:20 »
Atzvanīt nevajag. Kam vajadzēs, zvanīs vēl.
Tiesa, pati sevi vēl audzinu, jo garām palaists zvans no sveša numura, ir satraucošs.

No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #2 : 2021. gada 13. augusts, 12:32:11 »
Garām palaists zvans , no jebkura numura ,ir pilnīgi vienaldzīgs  :mrgr:
Bieži vien par tādiem pat neuzzinu. Iestādes atsūta vēstuli, radi mesendžerī vai skype...
parējais dziļi vienalga ....
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies tuk

« Atbilde #3 : 2021. gada 13. augusts, 12:50:20 »
Mani arī nesatrauc zvani no svešiem numuriem, neceļu, neatzvanu. Parasti otrreiz tas pats numurs nekad nezvana. Būs kas svarīgs, atsūtīs īsziņu. Nekas nekad nav tādēļ palaists garām.

Atslēdzies fiasko

« Atbilde #4 : 2021. gada 13. augusts, 13:06:04 »
Aha, mammai nozagts telefons, kāds, kas līdzās, iedod piezvanīt. Vienīgais numurs, ko mamma zina no galvas, ir mans. Man zvana nezināms numurs. Neatbildēšu, jo numurs nezināms?
Nekad neesmu sapratusi šos nezināmo numuru necēlājus.
Šitie spameri nāk tā lēkjmveidīgi, nē, necenšos atzvanīt.

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #5 : 2021. gada 13. augusts, 14:01:04 »
man ļoti reti kaut kādi spamotāji zvana. Tiešām reti.

Aģents 0.7

• Viesi
« Atbilde #6 : 2021. gada 13. augusts, 14:36:08 »
A ja nu radio Skonto ar savu 'mīļāko radio'?  :?:

Atslēdzies tuk

« Atbilde #7 : 2021. gada 13. augusts, 14:55:26 »
Kas tas tāds vēl???  :scratch:

Aģents 0.7

• Viesi
« Atbilde #8 : 2021. gada 13. augusts, 14:56:18 »
Kas tas tāds vēl???  :scratch:

Bezmaksas hjundajs.

Atslēdzies sanda

« Atbilde #9 : 2021. gada 13. augusts, 15:01:22 »
Parasti atzvanu, mans Nr. ir publiski pieejams, atbildēt nepieklājīgi un nav garantiju, ka varēšu uzreiz atbildēt, kad atkal zvanīs. Pastāvīgie klienti to zin un un pacietīgi gaida atzvanīšanu, nereti zvana no citiem numuriem.
Šoreiz samulsināja tas, ka Bite nedeva savienojumu, pēc paz. par 7 centiem minūtē klusums, pēc tam īsziņa uz šo nr 7 centi minūtē, bet es esot pārdomājusiThinking

SMS neizdevās nosūtītsmej
 Pēc tam atradu to saitu, bet nepārbaudīju - varbūt visi LV nr, kas sākas ar 67 skaitās spameri. Saits mazliet jāparullē uz leju, tad nr redzami.

« Pēdējās izmaiņas: 2021. gada 13. augusts, 15:26:15 no sanda »

Atslēdzies Minne

« Atbilde #10 : 2021. gada 13. augusts, 17:50:44 »
Atbildu svešiem numuriem, bet, ja palaisti garām, nekad neatzvanu

Atslēdzies sanda

« Atbilde #11 : 2021. gada 13. augusts, 18:11:31 »
Ir cilvēki, kuri var atļauties neatbildēt nepazīstamiem nr un kuriem nav ieteicams, pēdējie iedalās vēl 2 kategorijās - kuri drīkst un kuriem nav ieteicams neatzvanīt.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #12 : 2021. gada 13. augusts, 18:58:03 »
Droši vien, sanda, bet neesmu publiska persona. Pat pazīstamiem cilvēkiem atļaujos būt nepieejama, ja man tā prasās

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #13 : 2021. gada 14. augusts, 00:38:43 »
varbūt visi LV nr, kas sākas ar 67 skaitās spameri.
Nē, ar 67... sākas vienkārši stacionārie telefoni. Liela iespēja, ka zvana no kādas iestādes.
Man spameri trāpās ļoti reti, pat neatceros, kad beidzamo reizi.
Atbildu visiem nepazīstamiem numuriem, jo... Neba visi pazīstamie cilvēki ir manā kontaktu sarakstā, un katrs taču kādreiz zvana pirmoreiz. Vai varbūt tas ir klients, esošais vai potenciālais. Vai pircējs. Kāds, kuram kāds manu nr iedevis...  Varbūt pati būšu ieinteresēta. Varbūt kādam vajag palīdzību. Da mazums kas. Kāpēc lai es neatbildētu?! Būs uzbāzīgs intervētājs vai teletirgonis - vienmēr taču var sarunu izbeigt.
Bet draugi zin, ka drīkst man zvanīt jebkurā diennakts laikā, ja nu kas. Ļaunprātīgi neviens to nav izmantojis.
Vai atzvanīšu neatbildētam? Tas kā nu kuro reizi. Bet parasti man neatbildēto vienkārši nav, jo atbildu.
« Pēdējās izmaiņas: 2021. gada 14. augusts, 00:44:12 no kvadra »

Atslēdzies tuk

« Atbilde #14 : 2021. gada 14. augusts, 08:35:37 »
Kā var nebūt neatbildētu, dušā, tualetē, pusdienojot, pie friziera, sportojot, teātrī, vēl viskautkur tiešām vienmēr atbildat? Privātais laiks vispār neeksistē jeb esat tik neaizvietojamas personas, ka bez telefona ne mirkli?