Autors Tēma: nesaprastā māksla  (Lasīts 9489 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Mangusts

Atb: nesaprastā māksla
« Atbilde #1 : 2021. gada 17. augusts, 11:47:18 »
Par Maskavas skulptūru runājot - nav iebildumu pret abstrakciju, tomēr gribētos, lai tā raisa citas asociācijas, nevis kā pirmo par "citas izcelsmes veidojumu".  :sarcasm:  Lai gan mālu/zemes pikuču čupai tā tiešām līdzinās vairāk, bet pilsētniekiem tās mazāk redzētas  :smej:
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Atslēdzies reno

« Atbilde #2 : 2021. gada 17. augusts, 11:49:11 »
Brekte jau  to vien gaida, lai kāds to sienu aizkrāsotu, vēlams, pa nakti ar aerosoliem. Vai nikni tēvi ar kāpnēm un baltu krāsu.Bez skandāla tak nekāda labuma

Maskavas skulptūrai tiešām neizdevīgas asociācijas.

« Atbilde #3 : 2021. gada 17. augusts, 13:16:24 »
Ai, atraduši, kam uzticēt sienu pie skolas nokrāsot  :rat:
Ko ta viņi cerēja - ka Brekte tur puķītes un mākonīšus zīmēs?  :sarcasm: [size=78%] [/size]
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

Atslēdzies fiasko

« Atbilde #4 : 2021. gada 17. augusts, 13:23:16 »
es tāpat kā S. Nīke vakar nodomāju - nez, ko gan bija iedomājušies :D Bet nu... Nē, mani aŗi Brektes estētika baigi neuzrunā, bet šis jau vēl gluži nevainīgs.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #5 : 2021. gada 17. augusts, 13:45:51 »
Arī neko par ko šūmēties nesaskatu.  :?:

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #6 : 2021. gada 17. augusts, 14:07:16 »
Man riebj tāda "māksla", bet sen vairs par to nebrīnos. Pasaule jūk prātā, un kāda sabiedrība, tāda māksla.

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #8 : 2021. gada 05. septembris, 18:25:43 »
...bet!!....mēs nepaliekam vienaldzīgi to redzot un mums veidojas viedoklis!...tātad tomēr tā IR māksla! :D

Atslēdzies Minne

« Atbilde #9 : 2021. gada 05. septembris, 18:36:32 »
...bet!!....mēs nepaliekam vienaldzīgi to redzot un mums veidojas viedoklis!...tātad tomēr tā IR māksla! :D

Jā, dučem patika

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #10 : 2021. gada 06. septembris, 09:36:32 »
Jā, dučem patika
bet mums nepatika, tātad viedokļu konfrontācija, kas tad arī ir tā mūsdienu māksla...skatot Lukaša bilde man ir plaša emociju gamma - gan smiekli, gan skumjas pārdomas...ja par Brekti, tad es neesmu mākslas zinātnieks, kurš tur sekojis Džemmas daiļradei un teikšu atklāti, ka nesaprotu, kas tas par veltījumu gleznotājai, uz kādiem viņas darbiem tur ir atsauces utt...

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #11 : 2021. gada 06. septembris, 09:42:59 »
Nu redz... Kas tad nepatīk tajā mākslā? Nepatīk politiskais vēstījums, nepatīk Lu, vai ne tā? Ne jau pati bilde kā tāda. A ja nomainītu bildes centrālā personāža feisu pret kādu "pareizo" līderi, mož i bilde sāktu patikt?  :mrgr:
Lai nu kā, tā vismaz IR glezna.

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #12 : 2021. gada 06. septembris, 09:53:29 »
Nu redz... Kas tad nepatīk tajā mākslā? Nepatīk politiskais vēstījums, nepatīk Lu, vai ne tā? Ne jau pati bilde kā tāda. A ja nomainītu bildes centrālā personāža feisu pret kādu "pareizo" līderi, mož i bilde sāktu patikt?  :mrgr:
Lai nu kā, tā vismaz IR glezna.
es neteiktu, ka nepatīk Lukaša bilde..es esmu viņa daļējs piekritējs līdz šīm pēdējām "vēlēšanām", bet aizdomāties liek tas, ka ar kalašņikovu pret SAVU tautu (tautas daļu)...un vēl tas, ka viņam pašam tas izskatās ir ok...valsts galva ar ieroci ir ok tikai ārēja militāra uzbrukuma laikā

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #13 : 2021. gada 06. septembris, 09:56:08 »
Nu to jau es saku, ka nepatīk tās bildes saturs un vēstījums, ne jau gleznojums kā tāds.

Atslēdzies reno

« Atbilde #14 : 2021. gada 06. septembris, 09:58:33 »
Tā ir ar eļļas krāsām uz audekla izpildīta propagandas ilustrācija, kopija no fotogrāfijas. No mākslas tur nav ne smakas.
Kaut gan... ja tas būtu izpildīts naivisma manierē... mēs jau būtu iecietīgāki. Lukašs gan laikam nē