Autors Tēma: Ruduļi māju meklējumos  (Lasīts 1188 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Trix

Ruduļi māju meklējumos
« : 2021. gada 25. augusts, 13:00:49 »
Nav mani, kaimiņos pieklīda kaķenīte, apdāvināja ar trim pūkaiņiem. :D Viens ir aizrunāts, ir vēl divi mīļumi dabūjami.
2 mēnešus veci, pagaidām tramīgi, bet būs mīļi. Kaķenīte, redzams, iebaidīta, pret svešiem bailīga, bet pie kaimiņiem jau pieradusi, nāk klāt, mīļojas un staigā nopakaļ kā šunelis. Mazie arī ir piesardzīgi, bet nav mežoņi, ir glaudāmi (pat man, svešai, ļaujas). Dzimumus nezinu, izskatās, ka tas, kam vēders balts, ir puika (cik nu sapratu tik mazam, kad zem astes paskatījos :D ), rudā ar balto pakakli, ticamākais, ir kaķenīte. Tēvu, šķiet, zinu, tas no vietējiem kaķiem, - tad tas mazais ar balto vēderu būs diezgan garspalvains runcis. Kaķenīte vairāk parasta.
Kastīti pazīst. Par vakcīnām un cērmjuzālēm nezinu, tad jājautā kaimiņiem.

Vispār kaķu mammai arī derētu pastāvīga dzīvesvieta, ja kādam gribas rudu mīļkaķi ar lauztu asti, - te viņa ar kaimiņu kaķi nesadzīvo nu nekādi. Bet būs jāpieradina un uzticība jāiekaro. Mežonīga gan nav nemaz, tikai bailīga. Nezinu vai jau ir sterilizēta (taisījās, kad kaķēni būs paaugušies, jo kaķumamma uz migu pie bērniem kāpj pa trepītēm, pēc operācijas nevarēs uzkāpt, tāpēc pagaidām process uz pauzes).
Mamma tāda pati kā mazā rudā - mazliet svītraina ar baltu apkakli, ķepām un, laikam, astes galu (vienā bildē saritinājusies uz grīdas).

Bildes man gan kā ar gludekli bildētas, bet meklēt normālu fotoaparātu nesanāk, piedodiet, ja varat.
Ieliku pie dzīvniekiem, varbūt vajadzēja pie "atdod", bet kam vajadzēs, tie atradīs. :)
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies Luīze

Atb: Ruduļi māju meklējumos
« Atbilde #1 : 2021. gada 25. augusts, 13:22:40 »
Cerams, ka Broņa te ieskatīsies. Smuki kaķīši.

« Atbilde #2 : 2021. gada 25. augusts, 15:00:28 »
Ai, kādi smukkaķīši!  :in-love:  Bet es savai večiņai nevaru klāt vēl vienu ieviest, visur raksta, ka tādā vecumā tas vienkaķiem pārāk liels, nevajadzīgs stress.
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

Atslēdzies Trix

« Atbilde #3 : 2021. gada 25. augusts, 15:07:27 »
Ja zināt, kam gribētos, padodiet ziņu!

Man arī kaķis ir, un ne tikai, turklāt kaķene pieradusi savu teritoriju no apkārtējiem aizsargāt, tur būs kašķi un spalva pa gaisu, šaubos, ka viņa tā nu mīļos svešu kaķubērnu, ja pašai nekad nav bijuši. Tur liels un nevajadzīgs stress būs man. :D

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #4 : 2021. gada 25. augusts, 15:43:38 »
manējam jau 4 mēneši! :murmur:

Atslēdzies fiasko

« Atbilde #5 : 2021. gada 25. augusts, 15:46:28 »
Eh,smukulīši, bet man arī mājās kareivīga princese-pašpuika, savas teritorijas sardze. Baigais risks ņemt vēl vienu minci,kaut domāju, ka ar kādu sīkaliņu varbūt varētu mēģināt.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #6 : 2021. gada 25. augusts, 15:54:30 »
Ak, kas par ūsām, kas par ūsām!  :)  Skaistuļi!

Atslēdzies Trix

« Atbilde #7 : 2021. gada 26. septembris, 20:49:23 »
Tā, visi pūkaiņi pa mājām, mammai arī mājas būs. Paldies visiem, kas turēja īkšķus! :)