Autors Tēma: 14 Saeimas velēšanu projekti  (Lasīts 2863 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies LVSNor

14 Saeimas velēšanu projekti
« : 2021. gada 28. augusts, 14:47:25 »
2021.08.28 ir dzimuši divi jauni velēšanu projekti -
Citāts
Saeimas deputāta Vjačeslava Dombrovska un bijušā iekšlietu ministra Sanda Ģirģena topošā partija "Republika", kuras dibināšanas procedūru plānots sākt sestdien, sola četru gadu laikā nodrošināt Latvijā vidējo algu 2000 eiro apmērā, liecina politiskās partijas programma.
Par ko jau bija tenkas ka Dombrovskis kaut ko dibinās, nu jā skepticisms saglabājas, kaut gan ideja ideoloģiski laba - pēc vēlēšanām varēsim painteresēties ;)
Otra partija ir kā spērien no skaidrām debesīm
Citāts
Bijušais distanču slēpotājs, olimpisko spēļu dalībnieks un likvidējamā nodibinājuma "Tautas varas fronte" valdes loceklis Roberts Raimo un bijušais partijas "Saskaņa" un Latvijas Sociāldemokrātiskās partijas (SDP) biedrs, biedrības "Atjaunotā Latvija 2018" valdes loceklis Armands Strazds plāno dibināt "Boikota partiju", informēja Raimo.

Partijas uzdevums esot apvienot savās rindās vairāk nekā 20 000 Latvijas pilsoņu.
"Tikai šādai lieljaudas partijai ir iespējas realizēt partijas programmu, novēršot Latvijas bojāeju un panākot tās attīstību un kļūšanu par labklājības un tautvaldības valsti," pausts topošā politiskā spēka paziņojumā medijiem.
 "Boikota partija" realizēšot politisko cīņu, "dodot priekšroku nevardarbīgās cīņas metodēm". Pēc Raimo paustā, partijas galvenā atšķirība ir tajā, ka tā sakņojas "plašā tautas boikota kustībā, kura savu spēku nodemonstrēja pēdējās vēlēšanās, kad nebalsoja 66% balsstiesīgo".
"Boikota partijas" valdes priekšsēdētāja amatam ir nominēts Raimo, bet domes priekšsēdētāja amatam tiek virzīts Strazds.
Es domāju ka par "Tautas varas fronte" neviens nekad nopietni nav interesējies, izņemot VDD. Tad par Strazda kungu to nevar teikt, viņam bija tīri laba ekonomiskā programma, bet jāpiebilst - teorētiska. Nu ir lielas šaubas ka Strazda kungs šai saspēlē ar TVF ne tā ka paliks otrās vijoles, bet pat pēdējās vijoles.
[kādas ir jūsu domas?]

"Tātad es esmu tapis jūsu ienaidnieks, sacīdams jums patiesību. " Galatiešiem 4:16
«Zema oglekļa mazietilpīgas infrastruktūras investīcijas.»
https://kubele.lv

Atb: 14 Saeimas velēšanu projekti
« Atbilde #1 : 2021. gada 28. augusts, 15:58:53 »
Nu ko, Boikota partija sava nosaukuma dēļ vien sakasīs nepieciešamās balsis, lai tiktu Saeimā. Ja Kaimiņam izdevās, arī šiem "buntavniekiem" izdosies  :mrgr:
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

Atslēdzies tuk

« Atbilde #2 : 2021. gada 28. augusts, 18:20:02 »
...tā sakņojas "plašā tautas boikota kustībā..."

Boikotēs tautu?  :rofl:

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #3 : 2021. gada 29. augusts, 16:22:43 »
...tā sakņojas "plašā tautas boikota kustībā..."

Boikotēs tautu?  :rofl:
Boikotēs vēlēšanas! :D

Atslēdzies LVSNor

« Atbilde #4 : 2021. gada 29. augusts, 19:16:59 »
Boikotēs vēlēšanas! :D
Nu viņi uzrunā velētājus, kas parasti uz velēšanām neiet - proti, ~60% velētāju ;) Te nav ko ņirgāties, situācija ir traģiska - normālā pareiza Latvijas politika ir iestigusi tādas dūņās, ka kauns skatīties. Ja es vēlēšanu rītā es pamodīšos sliktā garastāvoklī, es varētu balsot kā normāls cilvēks, par šādiem sprukstiņiem ;) Hitleru arī ievēlēja ;)
"Tātad es esmu tapis jūsu ienaidnieks, sacīdams jums patiesību. " Galatiešiem 4:16

Atslēdzies tuk

« Atbilde #5 : 2021. gada 29. augusts, 20:30:31 »
Ar tādu partijas zīmolu atrašanās pozīcijā būtu amizanta  :mrgr:

Atslēdzies LVSNor

« Atbilde #6 : 2021. gada 29. augusts, 21:14:51 »
Ar tādu partijas zīmolu atrašanās pozīcijā būtu amizanta  :mrgr:
Mhzs, varbūt Tuk citāts ļoti labi raksturo vidējā latvieša attieksmi pret politiku Latvijā, ka tik nebūtu smieklīgi :) To ka politika sanāk tāda kā #13Saeima, kam piemita pat absurda garša, kā pretlikumīgu lēmumu pieņemšana, viņiem ir vienalga ;) Tā vietā viņi pavisam mierīgi ilgstoši var komentēt virusoloģiju, un piedāvāt Satversmes grozījumus, kas neko nemaina.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #7 : 2021. gada 29. augusts, 21:26:42 »
Nu bet padomā pats - Boikota partija vienbalsīgi nobalso "par". :D Vai nav absurdi?  Boikota partija var būt vienīgi opozīcijā un balsot "pret". ;)

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #8 : 2021. gada 29. augusts, 21:30:16 »
Tā tīri teorētiski man šķiet, ka nav pareizi būvēt savu pozīciju uz kaut kādas "pret" platformas. Mēs pret to, mēs pret šo...  Jautājums, PAR ko jūs esat, ko vēlētos sasniegt kā pozīcija.
Es neboikotēju vēlēšanas, vienmēr līdz šim esmu gājusi un balsojusi par, kā man šķita, mazāko ļaunumu, lai mazinātu kāda lielāka ļaunuma izredzes. Bet, ja šodien būtu jābalso, tad es vairs tiešām nezinātu, ko izvēlēties, jo līdzšinējā izvēle zaudējusi jebkādu manu uzticību, "pateicoties" savai darbībai covida laikā. Bet nobalsot par kādu jaunizcepto populistu roka necelsies. I ko darīt? Ja kļūt par boikotētāju negribas, bet balsot neredzu par ko...  :?:

Atslēdzies Trix

« Atbilde #9 : 2021. gada 29. augusts, 22:24:50 »
Balso, kā gribi, tik un tā interneta pārgudreļi mētās pirkstiņus "pati tādus ievēlēji".
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies LVSNor

« Atbilde #10 : 2021. gada 03. septembris, 14:19:33 »
"Boikota partijas" filosofiskās lokomotīves: https://www.facebook.com/strazds/posts/10161327889066258bet kā jau rakstīju, sapņotāji sapņo, bet pie varas tiek citi ... ;)

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #11 : 2021. gada 03. septembris, 18:32:40 »
tikai boikots ir neproduktīvi...boikotu var pieteikt, kamēr netiek izpildītas kādas konkrētas prasības...nu, kaut kas līdzīgs streikam...es, piemēram, varētu boikotēt Saeimas vēlēšanas, kamēr netiks mainīta vēlēšanu sistēma, jo tikai pēc partiju listēm ir degradējoša...viskvalitatīvākā bija pēdējā AP, kur deputāti tika ievēlēti viena mandātu apgabalos un tagad vajadzētu izveidot jaukto sistēmu - 66% pēc partiju listēm un 34% viena mandāta...

Atslēdzies LVSNor

« Atbilde #12 : 2021. gada 06. septembris, 18:27:29 »
Citāts
Nepilnu gadu pirms Saeimas vēlēšanām ir nodibināta partija “Brīvai stiprai Latvijai” (BSL), aģentūru LETA informēja BSL valdes priekšsēdētājs Artūrs Bernis. Bernis ir zināms ar savām aktivitātēm sociālajos tīklos, kur viņš cenšas piesaistīt sekotājus, pamatā savos paziņojumos izmantojot pret valsts Covid-19 apkarošanas politiku vērstu retoriku.
Šis projekts mani varētu pārsteigt ne mazāk kā JKP :)

Atslēdzies daddy

« Atbilde #13 : 2021. gada 07. septembris, 07:55:02 »
Dibinam partiju "A visi Vīrieši ir Pimpji", AVP!! :)

A - lai būtu saraksta augšgalā... kurš tur listē tādu Saskaņu vai ZZS atrod...
V&P - bioloģiski un sociāli pamatoti...

vīrieši varētu palepoties, sievietes pasapņot, vai atriebties... tikai programma jāsaraksta tā, lai katru zābaku un čību uzrunātu :D

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #14 : 2021. gada 07. septembris, 14:50:11 »
Dibinam partiju "A visi Vīrieši ir Pimpji", AVP!! :)

A - lai būtu saraksta augšgalā... kurš tur listē tādu Saskaņu vai ZZS atrod...
V&P - bioloģiski un sociāli pamatoti...

vīrieši varētu palepoties, sievietes pasapņot, vai atriebties... tikai programma jāsaraksta tā, lai katru zābaku un čību uzrunātu :D
tev vecuma marasms? ...ok, var jau ņirgāties par Latvijas vēlēšanu sistēmu, bet  patriotismu un labu vēlēt Latvijai nevajag zaudēt...