Autors Tēma: Rozā atmiņas par padomju laikiem ...  (Lasīts 9638 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies nakata kngs

Atb: Rozā atmiņas par padomju laikiem ...
« Atbilde #45 : 2021. gada 07. septembris, 12:25:49 »
...bet kapitālisms tiešām pūst  :mrgr: ....precīzāk sakot, pūst patērētāju sabiedrības modelis, kurš balstās uz kapitālismu - jo vairāk tērējam, jo vairāk citi nopelna, bet Zemes resursi šo bakhanāliju izturēt beidzas....kur izeja?...pāriet uz komunisma modeli, kur katram pēc minimālām vajadzībām?  :mrgr: ....man domāt, ka nesanāks....ņemot vērā cilvēka dabu, tad Zemei beigas...

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #46 : 2021. gada 07. septembris, 12:53:10 »
Vot, vot, nakat, ar Tavu muti sāk runāt patiesība  :smej:
Tāpēc arī cilvēku skaits uz Zemes ir jāsamazina un sabiedrības modelis jāmaina...

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #47 : 2021. gada 07. septembris, 13:19:25 »
Vot, vot, nakat, ar Tavu muti sāk runāt patiesība  :smej:
Tāpēc arī cilvēku skaits uz Zemes ir jāsamazina un sabiedrības modelis jāmaina...
ja tu domā, ka tā ir sazvērestība un kāds to speciāli izdomājis, tad viņš ir totāls mizantrops (kā es) un pašnāvnieks, jo sekas ir neprognozējamas...bet ko nozīmē no kovida mirušie tur ap 10 miljoni uz 8 miljardu populācijas?...tak neko...bet ja tavuprāt mirs no vakcīnas sapotētais zelta miljards, tad kas te vispār paliks uz Zemes? ...Amazones indiāņi?  :mrgr:

Atslēdzies Minne

« Atbilde #48 : 2021. gada 07. septembris, 13:21:49 »
Kādi 10 miljoni, nakata kungs  :fubar:. Pārspīlē, bet nu ne tik daudz  :alt:

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #49 : 2021. gada 07. septembris, 13:30:38 »
Kādi 10 miljoni, nakata kungs  :fubar: . Pārspīlē, bet nu ne tik daudz  :alt:
tagad Minne vilks ārā oficiālo statistiku, kuru pati citur apšauba....es vairāk par reāli intuitīvo

Atslēdzies Minne

« Atbilde #50 : 2021. gada 07. septembris, 13:35:29 »
tagad Minne vilks ārā oficiālo statistiku, kuru pati citur apšauba....es vairāk par reāli intuitīvo

Pat oficiālā ir krietni, krietni mazāka, kur nu vēl intuitīvā  :mrgr:

Un vari salīdzināt arī ar citu slimību oficiālajām, lai bailes no Covid mazinātu  :m:

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #51 : 2021. gada 07. septembris, 14:02:25 »
Pat oficiālā ir krietni, krietni mazāka, kur nu vēl intuitīvā  :mrgr:

Un vari salīdzināt arī ar citu slimību oficiālajām, lai bailes no Covid mazinātu  :m:
ko nesaprati?...skaidrs, ka oficiālā ir mazāka, jo valstis ar vāju medicīnu neko neskaita...Turkmēnijā kovida nav utt...tāpēc intuitīvais ir lielāks par oficiālo, pat Latvijā Uga Dumpis saka, ka inficēti tur 20%, kamēr oficiālais ir ap 5 %....

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #52 : 2021. gada 07. septembris, 14:10:32 »
Ai, beidziet, beidziet, šeit par rozā padomiju, ne covidu!
(Ja agrāk visas tēmas nonāca pie seksa, tad tagad... :D)

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #53 : 2021. gada 07. septembris, 14:17:30 »
Ai, beidziet, beidziet, šeit par rozā padomiju, ne covidu!
(Ja agrāk visas tēmas nonāca pie seksa, tad tagad... :D )
ja kas, tad kvadra to novirzīja uz kovidu! :D

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #54 : 2021. gada 07. septembris, 14:25:07 »
...labi, ja par rozā sapņiem, tad ceļot ar laivām pa Latvijas upēm bija vienkāršāk..piestāj vakarā upes krastā, kur pļava un uzcel telti, iededz ugunskuru, aizvico uz kolhoza lauka pēc jaunajiem kartupeļiem...izvelc ģitāru, piparmētru liķieri un aiziet -.... mēs pavisam bijām četri, kurš viens otru nenodod utt....

Atslēdzies LVSNor

« Atbilde #55 : 2021. gada 09. septembris, 13:01:25 »
Mja, es gan biju mīlēts bērns, un man šķita ka viss tas kā ir, ir baigi pareizi. To tik pieaugot sapratu, ka vairums no pareizuma ir izmelots, bet nu - bez maz vai ka "Alisē no nākotnes", kur skolotāja audzina Alisi, ka tā ir nepieklājīga, jo nav militārā stāja, bet viņa vienīgā zin angļu valodu. Kaut gan pat šī filmas fragmenta uzņemšanai vajadzeja dublieri, kas "runā par virsu". Un padomju izglītība bija drausmīga, gan militarizētās manieres, gan attieksme pret zināšanām - man tehnikumā teica vienkārši, - Tev ne tikai jāzin kā to riteni pieskrūvē, bet arī jāzin kāpēc viņu ir jāpieskrūvē taisni tā, un kāpēc skrūvēm ir jābūt taisni tik jocīgām. Mums tak tehnikuma 3 gadus pirms manis, t.i., Andropova laikos, bija uz 1/2 gadu ieviesta obligātā rīta vingrošana pirms stundām. Jūs varat 3x minēt kāpēc viņu atcēla ;)       
"Tātad es esmu tapis jūsu ienaidnieks, sacīdams jums patiesību. " Galatiešiem 4:16
«Zema oglekļa mazietilpīgas infrastruktūras investīcijas.»
https://kubele.lv

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #56 : 2022. gada 16. jūlijs, 21:30:22 »
Tēma gan rozā atmiņas, bet iepilināšu darvas pili..  :)  Te Eidelmane stāsta par Staļina laikiem pēc kara un Staļina pēdējiem gadiem.