Autors Tēma: dārza, vasaras virtuve  (Lasīts 705 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies reno

dārza, vasaras virtuve
« : 2021. gada 25. septembris, 10:47:14 »
https://www.houzz.com.au/ideabooks/149164341?utm_source=Houzz&utm_campaign=u17001&utm_medium=email&utm_content=t2&newsletterId=17001

Sasapņojos. Mazo gāzes plītiņu ar balonu gan gribētu, lai nēģus vai reņģes var izcept laukā

Jūrmalā visām senajām vasarnīcām bija vasaras virtuve, dažreiz pat vaļēja piebūvīte un atsevišķi dārzā pagrabs.

Atslēdzies Luīze

Atb: dārza, vasaras virtuve
« Atbilde #1 : 2021. gada 25. septembris, 12:34:49 »
links https://www.houzz.com.au/ideabooks/149164341?utm_source=Houzz&utm_campaign=u17001&utm_medium=email&utm_content=t2&newsletterId=17001

Man patīk. Viesojoties Šveicē, sanāca piedalīties vienas ģimenes saietā. Ārā vaļējā malkas krāsnī tika ceptas picas. Bija sagādātas nelielas alumīnija veidnes (pie mums arī tādas nedārgi nopērkamas) ar mīklu iekšā un sagataves picas pildījumam. Katrs tad lika savā picā, ko vēlējās, un krāsnī uz oglēm pica ātri bija gatava. 

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #2 : 2021. gada 25. septembris, 13:21:19 »
es nopirku prosta el. plītiņu. Problem solved..

Atslēdzies Minne

« Atbilde #3 : 2021. gada 25. septembris, 13:43:17 »
Strāva neglābs apokalipsē  :alt:

Atslēdzies reno

« Atbilde #4 : 2021. gada 25. septembris, 14:13:56 »
gatavot mīļotājam znotam dzimdienā uzdāvinājām gāzes plītiņu un mazo balonu. Tādu gribu

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #5 : 2021. gada 25. septembris, 15:15:49 »
Atkarīgs, kāds tas "ārs" un kādas iespējas tur ir ko izvietot. Ja ir vieta lapenītei/nojumei ar galdu, man patiktos stacionārs dārza kamīns, kur i pacept kko, i pasildīties, i omulīgu dūmu smaržu paostīt un uz dzīvu uguni paskatīties. Balons ar plītiņu, protams, ir funkcionāli ātrāk lietojams un arī iekšā/ārā iznēsājams, ja nav kur ārā to atstāt, bet bez pievienotās vērtības kā dzīvās uguns kurināšana.