Autors Tēma: 14 Saeimas vēlēšanas  (Lasīts 26382 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies kvadra

Atb: 14 Saeimas vēlēšanas
« Atbilde #30 : 2021. gada 31. oktobris, 21:07:09 »

Atslēdzies tuk

« Atbilde #31 : 2021. gada 31. oktobris, 21:33:39 »
 :rat:   :smej:

Atslēdzies e518

« Atbilde #32 : 2021. gada 01. novembris, 01:24:23 »
Kariņš.
Jā, tā kovid pote atstāj nopietnas blaknes !

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #33 : 2021. gada 01. novembris, 09:39:13 »
...par ko te strīds?...tak absolūti godīgs cilvēks vai kristālskaidrais nav tak normāls cilvēks - tā ir galējība tāda pat kā rūdītam blēdim...normāls vidējais cilvēks arī ir drusk blēdis...Kariņš nav kristālskaidrais, bet tāds likuma ietvaros gan....viņš var blēdīties, bet tas būs likumīgi , un mēs tak zinām, ka katram likumam ir vismaz divas puses un tik daudz traktējumu, cik advokāti to skaidro :mrgr:

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #34 : 2021. gada 01. novembris, 10:18:38 »
:fp: :rat:
kvadra, skaidrs!...tev nav pierādījumu, lai apgāztu Broņas teikto!....vienīgais, kas tev sanāk ir akmens laikmeta cilvēka zīmējumi, kas šodienas versijā ir smailiji!  :murmur: ...viņiem vismaz ir attaisnojums - toreiz neviens neprata rakstīt....

Atslēdzies LVSNor

« Atbilde #35 : 2021. gada 01. novembris, 10:26:57 »
Tā vien izklausās ka nakata kungs apmeklē slepeno B forumu? :) Krišjānis Kariņš nav bijis "sakarīgo cilvēku" starpā jau pasen. Viņš nenormālai 13.Saeimai bija izdevīgs kopsaucējs, bet ne sakarīgs politiķis. Un viņš tikai apliecināja savu jocīgumu tandēmā ar prezidentu Egīlu ;) Un tagad uz viņa mundiera ir no Daniela nolaidības mirušie cilvēki, un tie ir smagi pleķi! Aroganta ārēju spēku vadīta lelle, ne politiķis. ;)
"Tātad es esmu tapis jūsu ienaidnieks, sacīdams jums patiesību. " Galatiešiem 4:16
«Zema oglekļa mazietilpīgas infrastruktūras investīcijas.»
https://kubele.lv

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #36 : 2021. gada 01. novembris, 11:55:43 »
Tā vien izklausās ka nakata kungs apmeklē slepeno B forumu? :) Krišjānis Kariņš nav bijis "sakarīgo cilvēku" starpā jau pasen. Viņš nenormālai 13.Saeimai bija izdevīgs kopsaucējs, bet ne sakarīgs politiķis. Un viņš tikai apliecināja savu jocīgumu tandēmā ar prezidentu Egīlu ;) Un tagad uz viņa mundiera ir no Daniela nolaidības mirušie cilvēki, un tie ir smagi pleķi! Aroganta ārēju spēku vadīta lelle, ne politiķis. ;)
SNor, tu tak īsts sazvērnieks...kas tas par slepeno B forumu? ...un 13.Saeimu ievēlēja tauta (es nevēlēju), bet kādi Tev,Snor, iebildumi pret tautu?...kāda tauta, tāda valdība un Kariņš!   
Kas tie par arogantu ārējiem spēkiem?...par šito lūdzu konkrētāk, jo redzu, ka esi informēts cilvēks!  ;)

Atslēdzies LVSNor

« Atbilde #37 : 2021. gada 01. novembris, 12:13:15 »
SNor, tu tak īsts sazvērnieks...kas tas par slepeno B forumu? ...un 13.Saeimu ievēlēja tauta (es nevēlēju), bet kādi Tev,Snor, iebildumi pret tautu?...kāda tauta, tāda valdība un Kariņš!   
Kas tie par arogantu ārējiem spēkiem?...par šito lūdzu konkrētāk, jo redzu, ka esi informēts cilvēks!  ;)
Krišjanis ir arogants klauns, kas kalpo banku oligarhiem ;)
Un kādi gan Nirnbergas tribunālam varēja būt iebildumi pret vācu "tautas" iecelto fireru, vai itāļu "tautas" duči?  ...  Cilvēktiesības ir augstākas nekā "tautas griba", u.t.t.  - "tautai" pieder autonomās tiesības, bet tas jau viņas izvēli nepadara viennozīmīgi labu ;) Un Latvijas gadījumā pēc 13 Saeimas velēšanām notika paradoksālais, pie varas nonāca mazākas ievēlētās partijas pārstāvis, kas absolūti nav izskaidrojams, izslēdzot personiskās (grupu) ieinteresētības motīvus ;)   
"Tātad es esmu tapis jūsu ienaidnieks, sacīdams jums patiesību. " Galatiešiem 4:16

Atslēdzies daddy

« Atbilde #38 : 2021. gada 01. novembris, 12:26:40 »
Snori, Snori... ja Tu politikas zinātni esi mācījies "virtuvē", tad Tev ir daudz neizskaidrojami lietu.../piem. vēlēšanu uzvarētāji NAV valdošajā koalīcijā/  vai esi dzirdējis frāzi par lielāko kretīnu? vai to saproti? kā to saproti? 

to jāsaprot tā - ja mēs nevaram paņemt varu tagad, tad lai varu paņem lielākais kretīns (un sevi aprok), pēc viņa mums būs vieglāk paņemt varu. 

vai pats spēj izskaidrot/pamatot to, ko uzrakstīji - "Krišjanis ir arogants klauns, kas kalpo banku oligarhiem"
- Krišjānis, jādomā Kariņš, ne Feldmans? (lai gan pēdējam daudz labāk piestāvētu "arogants klauns")
- arogants?
- klauns?
- kalpo banku oligarhiem - kādiem? cik LV ir banku? kam tās pieder? citu (kuru?) valstu banku oligarhiem?

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #39 : 2021. gada 01. novembris, 12:33:20 »
Snori, Snori...
vai pats spēj izskaidrot/pamatot to, ko uzrakstīji

:D kas tāds šeit vēl nav pieredzēts

Atslēdzies daddy

« Atbilde #40 : 2021. gada 01. novembris, 12:40:15 »
kādam tas bija jāpasaka...

Atslēdzies LVSNor

« Atbilde #41 : 2021. gada 01. novembris, 14:45:44 »
Snori, Snori ... ja mēs nevaram paņemt varu tagad, tad lai varu paņem lielākais kretīns (un sevi aprok), pēc viņa mums būs vieglāk paņemt varu. 
Mani tīri cilvēciski pārsteidza "atlaist Saeimu" kampaņa, kur arguments bija, ka nav ko likt Krišjāņu un Danielu vietā! Tauta ir runājusi, ko es - bet nu tad baudiet sava "gudrības augļus" un saņemiet c-19 nomirušos dēļ jūsu aizstāvēto politiķu bezjēdzīgās rosīšanās. Bet vai tad "tauta" saprot, ka viņi ir līdzvainīgi ... nē, viņi pat nezin cik tad viņu vainas dēļ mirst ... :) Fantastiska tauta - jūs esat vareni #$%^! Bet nu tauta ir tāda kāda nu ir, līdzīgi kā SF apmeklētāji!

Bet vai nākotne, mums solās būtu saulaināka? Es prognozēju, ka par 14 Saeimas velēšanām visi būs vēl vairāk pārsteigti ...  par to ka paši (tauta) nelikās neparko nezinis. :)       

Atslēdzies daddy

« Atbilde #42 : 2021. gada 01. novembris, 14:57:52 »
mani nekas vairs nepārsteidz, nu atlaistu šo Saeimu, domā ievēlētu daudz citādāku?? un pat ja jā, vai viņi rīkotos citādāk? šaubos...

ko pats neej politikā, jau tik gudrs :)  pasaule iet uz galu jau pēdējos 2000 gadus :D

Atslēdzies Milka

« Atbilde #43 : 2021. gada 01. novembris, 15:00:22 »
Kādas tur vēlēšanas, kāda tauta?
Āboltiņu jau tauta vienreiz izšvilpa.
Rezultāts, tā teikt, "на лицо".
Ne tikai ielīda atpakaļ deputātos, bet pat  vēstnieces amatu dabūja. Vot. Un visiem uzlika paši zinat ko.

Un kaut kādā intervijā vēlāk birdināja krokodila asaras, kā tā - tādus ļaunus komentāru par viņu rakstot internetā!?
Kā no plaukta nokritusi!

Atslēdzies Aste Risks

« Atbilde #44 : 2021. gada 01. novembris, 17:37:18 »
Mani tīri cilvēciski pārsteidza "atlaist Saeimu" kampaņa, kur arguments bija, ka nav ko likt Krišjāņu un Danielu vietā! Tauta ir runājusi, ko es - bet nu tad baudiet sava "gudrības augļus" un saņemiet c-19 nomirušos dēļ jūsu aizstāvēto politiķu bezjēdzīgās rosīšanās. Bet vai tad "tauta" saprot, ka viņi ir līdzvainīgi ... nē, viņi pat nezin cik tad viņu vainas dēļ mirst ... :) Fantastiska tauta - jūs esat vareni #$%^! Bet nu tauta ir tāda kāda nu ir, līdzīgi kā SF apmeklētāji!

Bet vai nākotne, mums solās būtu saulaināka? Es prognozēju, ka par 14 Saeimas velēšanām visi būs vēl vairāk pārsteigti ...  par to ka paši (tauta) nelikās neparko nezinis. :)       
Katrai tautai ir tāda valdība kādu tā pelnījusi